Ph.D .: C reate kunnskap.

Vi tror at forskningssamarbeid mellom studenter og fakultet er avgjørende for utdanning av nye lærere. Det er gjennom samarbeidsprosjekter du lærer å omdanne abstrakte teoretiske spørsmål til arbeidbare prosjekter som kan publiseres i store tidsskrifter.

F rom dekoderen

Velkommen. Jeg er så glad du vurderer Emory Universitys Ph.D. Program i Business, tilbys av Laney Graduate School og levert av Goizueta Business School . Ved å søke på et doktorgradsprogram er det første skrittet i å forplikte livet til oppdagelsen og formidlingen av kunnskap.

Goizueta er blant de beste forretningsprogrammene i landet. Vi har bachelor-og utdannet programmer som rangerer i topp 25 nasjonalt, og utdannet av våre doktorgradsprogram hold fakultet stillinger på topp handelshøyskoler. Vi har ressurser til Emory University, en stor verdensklasse forskningsinstitusjon, å trekke på.

Vi søker søkere med overlegen intelligens, en sterk arbeidsetikk og et ønske om en akademisk karriere på de beste handelshøyskolene i verden. Vårt doktorgradsprogram er svært selektivt, slik at vi kan bygge et nært samfunn av lærde og et miljø som fremmer vitenskapelige samspill mellom studenter og fakultet.

Når du vurderer søknaden din, hjelper våre fakultet kandidater med streng faglig forberedelse, sterke anbefalingsbrev og en erklæring som viser intellektuell nysgjerrighet, entusiasme og engasjement. Vi vurderer også pasientens forskningsinteresser med fakultetets talenter og forventninger.

Gratulerer med å starte denne spennende reisen. Jeg gleder meg til søknaden din.

Kathryn Kadous

Schaefer ledet professor i regnskap

akademikere

L tjener fra det beste.

Vår konkurranseevne balanseres av en like sterk samarbeidsvilje blant studenter og fakultet. Våre små klasser gir plass til både undervisning og mentor, og gir deg støtte gjennom hele fagopplevelsen. Men det slutter ikke der. Din grad fortsetter å jobbe for deg.

Vårt program

Med doktorgrader som tilbys primært på høsten og våren, kan du også ta sommerkurs i henhold til dine interesser og tilgjengelighet. Du vil ta åtte kurs i året i tillegg til forskningsprosjekter, colloquia, seminarer og andre områdespesifikke akademiske aktiviteter. Aktiviteter som vår TATTO-program (en intensiv sekvens som er utformet for å forberede deg på intensiveringen av undervisning i et høyskole- eller universitetsmiljø) gir deg verktøyene for å lykkes i forretningsmiljøet. Fordi forskningspraksis er bare en del av suksess, legger vi like vekt på å forbedre dine ferdigheter i klasserommet.

 • Doktorgradsarbeid i samfunnsvitenskap og kvantitative metoder
 • Seminarer om spesifikke forskningsemner
 • Sommerforskningsopplevelser
 • Undervisningsutviklingsprogram
 • Avhandling overvåket av en fakultetskomité

Vårt doktorgradsprogram, tilbys gjennom Laney Graduate School, gir studentene mulighet til å forfølge ett av fem fagområder.

regnskap

Regnskapsprogrammet undersøker produksjon og bruk av informasjon gjennom teoriobjektet tilpasset samfunnsvitenskap, spesielt økonomi og psykologi, med vekt på kurs i mikroøkonomi, økonometri og statistikk.

Finansiere

Ph.D. Finans Programmet er utformet for å gi studentene en sterk kurs bakgrunn i økonomi, statistikk og matematikk. I tillegg til klasser har Goizueta et omfattende program av seminarer og workshops hvor nåværende forskning vil bli presentert.

Systems

Doktorgradsprogrammet i informasjonssystemer

markedsføring

Markedsføringsprogrammet balanserer solid grounding i markedsføringsgrunnlaget med fleksibilitet til å tilpasse seg etter individuelle interesser. Studentene vil være en del av et intellektuelt stimulerende og krevende miljø som krever deltakelse i seminarer.

Organisasjon

Ph.D. Organisasjon

Det akademiske året

Doktorgrad består av tre semestre (høst, vår og sommer), hovedsakelig på høsten og våren, men studentene kan ta sommerkurs i henhold til personlige interesser og behov. Studentene tar åtte kurs per år og forventes også å delta i forskningsprosjekter, colloquia og andre vitenskapelige aktiviteter i sitt respektive område.

Våre studenter er bosatt for hele studieåret og forventes å delta i Orientering i løpet av sommeren før deres første sett med kjernekurs for å oppdatere kvantitative ferdigheter.

Fakultet

Vi tror at praktisk forskningssamarbeid mellom studenter og fakultet er avgjørende for utdanning av nye lærere. Samarbeidsundersøkelser hjelper elevene å lære hvordan man forvandler abstrakte teoretiske spørsmål til arbeidbare prosjekter som kan publiseres i større tidsskrifter. Like viktig er det gjennom samarbeidsforskning med erfarne medlemmer av deres felt at elevene lærer forskningsmiljøene og verdiene som vil lede dem gjennom programmet og senere i deres akademiske karriere.

Våre studenter vil finne mange muligheter til å bli involvert i samarbeidsforskning med fakultet i deres område. Etter det første året vil hver student bli pålagt å jobbe som forsker eller undervisningsassistent til en fakultetmedlem i 10 timer per uke. Alt er gjort for å tildele en student til en fakultetmedlem med lignende forskningsinteresser. Vi oppfordrer imidlertid samarbeidsforskning med flere fakultetsledere i løpet av doktorgradsstudiet. Arbeide med flere fakultetsmedlemmer hjelper elevene til å utvikle sin egen akademiske identitet, noe som er kritisk for å bli en uavhengig og kreativ tenkemann. Vi mener at et samarbeidsmiljø gir uavhengighet i sinnet og eksepsjonell forskningskompetanse som markerer den virkelig vellykkede læreren.

T assisterende trening og undervisningsmulighet ( TATTO )

Vellykkede handelshøgskolikere må utmerke seg ikke bare i forskning, men også i klasserommet. Vi tar undervisning seriøst på Emory, og å bygge en elevs ferdigheter i klasserominstruksjon er en integrert del av doktorgradsprogrammet. Laney Graduate School's TATTO er en multilevel pedagogisk og handling læring sekvens som forbereder doktorgradsstudenter for rigor av undervisning i et høyskole eller universitet miljø.

 • Laney Graduate School kurs
 • Kurs tilbys av Goizueta Business School fakultet for å gjøre deg kjent med pedagogiske teknikker for forretningsskolen
 • Undervisningsassistent, en kontrollert og nøye overvåket undervisningsmulighet
 • Teaching Associateship, et større undervisningsansvar i nært samarbeid med en fakultetmedlem

Forskningsressurser

Emory Universitys Goizueta Business School har etablert et forskningsstøttebudsjett for hver Ph.D. student som skal brukes til datainnsamling, bøker, reise, etc. Sheth Research Fund tilbyr tilleggsavhandling for studenter som har fullført sine omfattende eksamener.

Emory University biblioteker

Goizueta doktorgradsstudenter har tilgang til Emory bibliotekssystem som er blant de 25 beste i nasjonen: Over 2,8 millioner volumer ligger i hele Emorys campusbibliotek Virtuell tilgang til mer enn 200 tverrfaglige elektroniske kilder til tilgang til hundrevis av databasekolleksjoner av full tekst og abstrakte dokumenter, bibliografiske sitater og numeriske data Tilgang til holdene til GETS (Universitetet i Georgia, Emory, Georgia Tech og Georgia State University) konsortium av biblioteker, utvide ressurstilgang utover grensene til Emory.

Computing ressurser

Goizueta's Information Services-avdeling gir tilgang til en rekke viktige databaser, inkludert COMPUSTAT, CRSP, IBES, SDC og TFN. Informasjonssystemene

Karriere

S harpen ditt fokus, gi klarhet til karrieren din.

Hvor kan du gå med en Goizueta Ph.D.? Når du vil. Våre nyutdannede har blitt invitert til å presentere sitt arbeid og intervju med noen av de beste skolene rundt om i verden. De har etterlatt seg erfarne og rustet til å ta på seg mer innflytelsesrike roller på noen av de beste plasseringene i bedriften, klar til å få umiddelbar innvirkning.

Jobb plasseringer

Nyutdannede fra vårt program har blitt invitert til å presentere sitt arbeid og intervju på skolen som University of Chicago, Northwestern, Harvard, Wharton, INSEAD, London Business School, University of Illinois, University of Texas, University of Florida, University of Georgia, Boston College og Georgetown. Tabellen nedenfor viser hvor våre kandidater plasseres ved oppgradering fra vårt Program.

Opptak

S tart forme fremtiden for virksomheten. i dag.

Konkurransen starter tidlig i vår Ph.D. program. Med bare 10-15 studenter godtatt fra ca 250 søknader per år, er dette dette sunne konkurransenivået som driver våre studenter og smir dem til kandidater som utmerker seg. Tilbys gjennom Laney Graduate School, gir vårt program deg muligheten til å forfølge et av følgende fagområder: Regnskap, Finans, Informasjonssystemer

 • 27 gjennomsnittsalder
 • 3,3 gjennomsnittlig GPA
 • 730 gjennomsnittlig GMAT

En pplicant krav

 • Bachelorgrad: Vi krever en bachelorgrad fra et akkreditert universitet eller høyskole. En mastergrad er ikke nødvendig.
 • Anbefalingsbrev: Vi legger stor vekt på anbefalingsbrev fra fakultetets medlemmer som fremhever kandidatens forskningspotensial, tidligere akademiske prestasjoner og en forpliktelse til vitenskapelig innsats.
 • Høy GMAT test score: Selv om det ikke er noen minimumskrav, blir en god ytelse vektet tungt av Admissions Committee. Suksessfulle søkere har en tendens til å ha samlede score i 90-tallet eller høyere; Den gjennomsnittlige GMAT-poengsummen for nylig innrømmet har vært ca 730.
 • Vellykket TOEFL test score: Fra og med 2011 krever vårt program nå TOEFL-poeng for alle internasjonale søkere, uavhengig av deres faglige erfaring eller alderen av TOEFL-poengsummen. TOEFL tester ditt nivå på engelsk som fremmedspråk. For å bli akseptert, må søkere ha minimum TOEFL score som vist nedenfor:
Minimum score akseptert

En søknadsfrist: 15. desember

Vennligst søk tidlig for å gi oss nok tid til å vurdere søknaden din nøye. Da søknadsprosessen kan ta litt tid, oppfordrer vi deg til å søke så tidlig som mulig. Personlige intervjuer vil bli gjennomført med utvalgte kandidater som en del av opptaksprosessen.

F inancing doktorgradsstudier

Doktorgradsprogrammet er utformet for å være et heltid, femårig program. Fullt stipendium og attraktive stipend vil bli tildelt de fleste studenter i programmet i løpet av de fire første studieårene, forutsatt at de er i god stand og tilfredsstillende. Femteårsfinansiering er også tilgjengelig for de studentene som har nådd kandidatur ved begynnelsen av sitt femte år og har god faglig status.

Studielån

Emory Office of Financial Aid (OFA) bistår kvalifiserte studenter med søknad om og opptak av studielån. Blant de faktorene du bør vurdere før du får et lån, er din totale gjeld, inkludert lavere studielån, gjennomsnittlig tid til grad i avdeling / program, og estimert startlønn i ditt felt. Det er ingen magisk formel, men det er pålitelige kalkulatorer som kan hjelpe mastergradsstudenter og doktorgradsstudenter til å ta informerte beslutninger om timingen og antall studielån.

Hvor mange kilder er tilgjengelige?

Studie stipend og stipend vil bli tildelt til de fleste studenter tatt opp til programmet; innenlandske studenter er også berettiget til å søke om universitets stipendier og stipendier for spesialiserte formål. Årlig stipend vil bli gitt for de første fire årene av studiet, forutsatt at en student gjør tilfredsstillende fremgang. Begynnende i det andre året, vil studenten bli pålagt å gi 10 timer per uke forskning eller undervisningstiltak til tildelt fakultet.

Forskningsstøtte

Business School har etablert et forskningsstøttebudsjett for hver Ph.D. student som skal brukes til datainnsamling, bøker, reise, etc. Sheth Research Fund tilbyr tilleggsavhandling for studenter som har fullført sine omfattende eksamener.

Program undervist i:
 • Engelsk
Sist oppdatert Januar 12, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato