PhD i elektronisk ingeniørfag

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i elektronisk ingeniørfag

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

I tillegg til å tilby utmerkede forskningsanlegg og utstyr, gir skolen mulighet til å delta i regelmessige forskningsseminarer og workshops og tilbyr studentene muligheten til å delta på internasjonale konferanser for å presentere sitt arbeid. Som forskerstudent i skolen blir du medlem av en av våre blomstrende forskergrupper.

Forskningsområder

kommunikasjon

Kommunikasjonsgruppens aktiviteter dekker system- og komponentteknologier fra mikrobølge til terahertz-frekvenser. Disse inkluderer fotonikk, antenner og trådløse komponenter for et bredt spekter av kommunikasjonssystemer. Gruppen har omfattende programvareforskningsverktøy sammen med antenneanekoiske kamre, nettverks- og spektrumanalysatorer til millimeterbølgefrekvenser og optisk signalgenerering, prosessering og måleanlegg. Aktuelle forskningstemaer inkluderer:

 • fotoniske komponenter,
 • nettverk / trådløse systemer,
 • mikrobølge- og millimeterbølgeanlegg,
 • antennesystemer,
 • radio-over-fiber systemer,
 • elektromagnetiske bandgap og metamaterialer,
 • frekvens selektive overflater.

Intelligente interaksjoner

Gruppen Intelligent Interaksjoner har interesser i alle aspekter av informasjonsteknologi og menneske-maskininteraksjoner. Det ble dannet i 2014 ved fusjonen av Image and Information Research Group og Digital Media Research Group.

Gruppen har et internasjonalt rykte for sitt arbeid i en rekke viktige bruksområder. Disse inkluderer bildebehandling og visjon, mønstergenkjenning, interaksjonsdesign, sosial, allestedsnærværende og mobil databehandling med en rekke bruksområder innen sikkerhet og biometri, helsetjenester, e-læring, dataspill, digitalfilm og animasjon.

 • Sosial og Affektiv Computing
 • Hjelpemidler Robotikk og Human-Robot Interaction
 • Brain-Computer Interfaces
 • Mobil, allestedsnærværende og gjennomgripende databehandling
 • Sensor Networks og Data Analytics
 • Biometriske og rettsmedisinske teknologier
 • Adferdsmodeller for sikkerhet
 • Distribuert systemsikkerhet (Cloud Computing, Internett av ting)
 • Advanced Pattern Recognition (medisinsk bildebehandling, dokument og håndskriftgjenkjenning, dyrebiometri)
 • Datamusikk, spilldesign og spillteknologi
 • Virtual og Augmented Reality
 • Digital kunst, virtuelle fortellinger

Instrumentering og kontroll

Instrumentasjons- og kontrollforskningsgruppen arbeider i to komplementære forskningstemaer - Instrumentasjon og kontroll. Konsernet har gjort store anstrengelser for å løse utfordrende måle-, overvåkings- og kontrollproblemer gjennom anvendte forskningsprogrammer med støtte fra en rekke finansieringsorganer og industri. Konsernet har etablert langsiktige partnerskap med kraftproduksjon, industri og helsevesen.

Konsernets kompetanse ligger hovedsakelig i prosess-sensorer, intelligent instrumentering, smart tilstandsovervåking, digital bildebehandling, dataflyting, datamodellering og robust styring og estimering. Siden 2010 har konsernet publisert mer enn 100 forskningsdokumenter i ledende tidsskrifter og over 150 referansedokumenter innen instrumentering og kontroll. I tillegg til et velutstyrt Instrumentasjonslaboratorium på Kent Campus, har konsernet regelmessig tilgang til testanlegg for industriell skala, fullskala kraftverk, sykehus og klinikker.

Karriere

Vi har utviklet våre programmer med en rekke industrielle organisasjoner, noe som betyr at vellykkede studenter er i sterk posisjon for å bygge en langsiktig karriere i denne viktige disiplinen. Du utvikler ferdigheter og evner som arbeidsgivere er ute etter, inkludert problemløsning, uavhengig tanke, rapportskriving, tidsstyring, lederegenskaper, teamarbeid og god kommunikasjon.

Kent har en utmerket rekord for høyere utdanning: over 96% av våre doktorgradsstudenter som ble uteksaminert i 2015, fant en jobb eller ytterligere studiemulighet innen seks måneder.

Bygg på Kents suksess som regionens ledende institusjon for studenters ansettelsesevne, og vi tilbyr mange muligheter for at du får verdifull erfaring og utvikler spesifikke ferdigheter og ferdigheter som arbeidsgivere verdsetter.

Inntakskrav

En 2.2 eller honours grad eller MSc med Merit eller høyere i en databehandling, multimedia og digital kunst eller et relatert design fag.

Alle søkere vurderes individuelt og ytterligere kvalifikasjoner, og faglige kvalifikasjoner og erfaring vil også bli tatt hensyn til når man vurderer søknader.

Internasjonale studenter

Vennligst se vår Internasjonale Student nettside for opptakskrav etter land og annen relevant informasjon for ditt land.

Engelskspråklige opptakskrav

Universitetet krever at alle engelskspråklige engelskspråklige skal ha en minimumsstandard for ferdigheter i skriftlig og muntlig engelsk før de begynner på en høyere grad. Enkelte fag krever et høyere nivå.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert November 7, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Mai 2019
Duration
Varighet
3 - 6 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
- De 2019/20 årlige studieavgiftene for Home / EU PG Research-programmer har ennå ikke blitt fastsatt av Forskningsrådene UK.
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Canterbury, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Jan. 2020
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen