PhD i utdanning

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Akselerert eterisk doktorgrad i utdanning

Har du allerede oppnådd en Master of Science Degree in Education? Hvis du noen gang vil gå videre til en høyt betalende karriere innen utdanning, må du ha denne graden på CV-en. Men det betyr ikke at du skal stoppe der.

Skoler og selskaper er de to største arbeidsgiverne for utdannelsespersonell. De mottar tusenvis av jobbsøknader fra mastergradsholdere hvert år. Selv om det er mange flotte jobber innen utdanningsområdet, søker enda flere om disse jobbene. Dette er mennesker som alle har mastergrader også.

Hvis du vil skille deg ut fra mengden av andre jobbsøkere, bør du bli doktor i utdanning. Det er ikke så mange utdannelsesdoktorer som det er utdannelsesdoktorer. Så hvis du kommer til en arbeidsgiver med en doktorgrad i utdanningen i CV-en din, vil søknaden din bli prioritert.

Når du er utdannet doktor, betyr det at du har legitimasjon til å drive en skole, universitet eller et helt skoledistrikt. Selvfølgelig må du tjene litt arbeidserfaring som lærer eller professor. Men når du jobber deg opp stigen, kan du finne deg i rollen som universitetsdekan eller skoleleder en dag.

American International Theism University tilbyr et avansert og akselerert studieprogram som trener studentene til å bli utdannelsesdoktor på så lite som 12 måneder. Hvis du allerede har en mastergrad i utdanning, er du nesten nær slutten av opplæringen. Bare fortsett litt lenger, så blir du lege før du vet ordet av det.

Alle våre kurs og grader er akkreditert av Akkrediteringstjenesten for internasjonale skoler, høyskoler og universiteter. Mange utdanningsinstitusjoner over hele verden er kjent med denne organisasjonen. En doktorgrad med ASIC-akkreditering vil vise seg å være svært verdifull når du søker jobber i utdanning etter endt utdanning.

Kursene du må ta inkluderer: Historien om amerikansk utdanning, teorier om læring, globalisering og utdanning, teknologi i utdanning, grunnlag for fjernundervisning, pedagogisk ledelse, forskningsmetoder i utdanning, menneskelige ressurser i utdanning og spørsmål innen spesialundervisning.

Når du fullfører disse kursene, vil du ha alle de verdifulle verktøyene som trengs for å takle enhver lederposisjon i utdanningen. Det er det skoler og selskaper ønsker å se i folks applikasjoner. Hvis du kan bevise for arbeidsgivere at du har disse ferdighetene, vil de ønske å ansette deg med en gang.

American International Theism University er et av de få godkjente universitetene i verden som tilbyr rimelige doktorgradsprogrammer over internett. Ikke bare det, men de er også akselerert grad programmer. Det betyr at hvis du vil oppnå doktorgrad på 12 måneder i stedet for 24 måneder, kan du gjøre det. Det vil bare kreve at du blir en heltidsstudent på nettet ved universitetet vårt.

Overkommelighet er en annen drivende faktor i hvorfor så mange studenter velger å fortsette sin doktorgrad ved American International Theism University . Undervisningsgraden er $ 7,350 for hele doktorgradsprogrammet.

Når du vurderer at de fleste universiteter tar $ 30.000 til $ 100.000 for sine doktorgrader, får du en virkelig god handel her. Det beste er at gradene våre er akkreditert, så de har like mye verdi som andre doktorgrader fra dyrere universiteter.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Nødvendige klasser

 • EDUD 810 - Historien om amerikansk utdanning
 • EDUD 870 - Globalisering og utdanning
 • EDUD 895 - Teorier om læring
 • EDUD 920 - Teknologi i utdanningen
 • EDUD 930 - Grunnlag for fjernundervisning
 • EDUD 950 - Forskningsmetoder i utdanning
 • EDUD 960 - Human Resources in Education
 • EDUD 971 - Problemer i spesialundervisning
 • EDUD 973 - Pedagogisk ledelse
 • EDUD 979 - Utdanningslov og etikk
 • EDUD 1000 - Graduate Project / Thesis

Kursinfo

AITU tilbyr utdanningsprogrammer som forbereder studentene på religiøse yrker som prester, fagpersoner eller lekfolk i departementet. Våre ikke-religiøse programmer inkluderer rådgivning, teisme, utdanning, bedriftsøkonomi, musikk, kunst, mediekommunikasjon eller sosialt arbeid.

 • Lengde på grad: Opptil 3 år
 • Forutsetninger: Mastergrad i utdanning eller et beslektet felt.
 • Undervisning: $ 7.350
 • Kursets gjennomføringstider: 6-15 uker for hvert kurs
Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... Les mer

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Minimér