PhD i teknologier og materialer

Generelt

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Doktorgradsstudiet er fokusert på uavhengige vitenskapelige og forskningsprosjekter innen materialfeltet. Målet er å produsere høyt utdannede og kreative kandidater som er i stand til å ta del i vitenskapelige, forsknings- og profesjonelle applikasjoner og utvikling av materialer til maskinteknikk.

117779_chemistryclass.jpg

Kandidatene er i stand til å selvstendig anvende masteropplæringen og det høye nivået av teoretisk kunnskap som tilbys i forelesninger og ervervet gjennom moderne læringsmetoder for å løse spesifikke problemstillinger innen ingeniørteknologi. Videre er de kjent med forskningsmetoder innen ingeniørteknologi og i stand til kritisk analyse, evaluering og syntese, og dermed kunne diskutere resultatene av undersøkelsene deres og forlenge summen av dagens kunnskap på en profesjonell måte verdt å publisere og dele med andre medlemmer av fagfellesskapet både i landet og i utlandet.

Etter gjennomføring av studiet vil kandidatene lykkes i stillinger fra forskergruppemedlemmer i både teoretiske og anvendte forskningsområder eller som eksperter i teamene i industriutviklingssentre og store forskningsinstitusjoner med fokus på et bestemt område. På grunn av deres dype kunnskaper og faglige tilnærminger, vil de også lykkes i en bredere sammenheng som forelesere i høyere utdanningsinstitusjoner.

59271_scientific-2040795__340.jpg

Škoda Auto PhD Program

Doktorgradskandidater ved TUL er kvalifisert til å søke om deltakelse i Škoda Auto PhD-programmet, eller de kan skrive avhandlingen deres om et emne som tilbys av selskapet.

117780_promotionabroad3.jpg

Nøkkelord

 • FAKULTET: Fakultet for maskinteknikk
 • INSTRUKSJONS SPRÅK: Engelsk
 • KVALIFISERING:
  • Anerkjent tertiær utdanning (mastergrad) som foreskrevet i lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendig for søkere fra Slovakia, Polen, Ungarn og Slovenia).
  • Opptaksprøve / intervju
 • VARIGHET: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • Søknadsgebyr: CZK 2000 / USD 100
 • APPLICATION DEADLINE: 31. januar 31. august
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Les mer

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Minimér
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Mer Mindre