PhD i skotsk historie gir deg muligheten til å utforske Skottlands fortid på avansert nivå gjennom uavhengig forskning.

Universitetet i Edinburgh har en av de største konsentrasjonene av lærde interessert i den skotske fortiden. Vår forskningskompetanse i skotsk historie innen skolen varierer fra sent middelaldersk konge og helgenes kulturer til reformasjonen, heksejakten, regjeringen og finansen, høylandet i alle perioder, Skottlands diaspora og eksterne forbindelser og dets plass i Unionen. Kolleger i arkeologi og klassikere har også skotske interesser, og disse forskerne suppleres av akademikere på andre områder av universitetet, blant annet:

 • Keltisk og skotsk studier
 • Sosial og politisk vitenskap
 • Geografi
 • utdanning
 • Guddommelighet
 • Skotsk litteratur

Bredden av kompetanse i skolen og i det bredere universitetet gjør det mulig for oss å overvåke et meget bredt spekter av emner. Hver student er tildelt minst to veiledere, slik at vi kan kombinere tematisk, kronologisk og eventuelt faglig kompetanse i tilsynsteamet. Vi har også nært samarbeid med eksterne organisasjoner, som National Museums of Scotland, og kan også inkludere eksterne partnere i tilsynsgrupper.


Programstruktur

Doktorgradsutdanningen er en betydelig del av selvstendig forskning som bidrar til tilstanden til eksisterende kunnskap på feltet. Ph.d.-studiet er designet for å ta tre år på heltid eller seks år på deltid. Ph.d.-studiet undersøkes ved innlevering av en avhandling på inntil 100 000 ord og ved muntlig eksamen.

Doktorgradsstudenter jobber tett med sine veiledere, som er anerkjente eksperter på studiet. Alle doktorgradsstudenter forfølge et individuelt tilpasset program for forskningstrening som er avtalt med sine veiledere. Ph.d.-studiene i historien gir kjerneopplæring i de ferdigheter som er nødvendige for å blomstre på doktorgrad og utover, gjennom et kjernefag i semester ett, Profesjonell ferdigheter for historikere, og en dagslang årskonferanse for doktorgradsstudenter i semester to. Alle doktorgradsstudenter i skolen har også nytte av skole- og universitetsutdanning i forskning og faglige ferdigheter.

Doktorgradsstudenter oppfordres til å dele sin forskning med andre postgraduate studenter gjennom workshops og seminarer, og å ta en aktiv rolle i forskningslivet i historiefaget, skolen og universitetet gjennom våre forskningsgrupper og sentre og gjennom studentledede workshops og seminarer. Forskningsentre som er innlevert i skolen, inkluderer Scottish Center for Diaspora Studies, etablert i 2008 for å fremme historisk forespørsel om dette viktige emnet.


Inntakskrav

Du trenger en britisk 2: 1 æresgrad i en relevant disiplin og en relevant mastergrad med et samlet karakter på minst 65%, eller den internasjonale tilsvarende.

Vi kan også vurdere søknaden din hvis du har relevant faglig erfaring; Vennligst sjekk med din potensielle veileder før du søker.

Internasjonale kvalifikasjoner

Sjekk om dine internasjonale kvalifikasjoner oppfyller våre generelle opptakskrav:

engelske språk

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
 • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,0 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 20 i hver modul)
 • PTE (A): totalt 67 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter")
 • CAE og CPE: totalt 185 (minst 169 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE III med et pass i alle fire komponentene

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Hvis dine språkkunnskaper bare tilfredsstiller den nedre delen av kravene, driver engelskspråklig undervisningssenter ved universitetet flere kurs på engelsk for akademiske formål.

Program undervist i:
 • Engelsk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Se 4 flere kurs fra The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Sist oppdatert Oktober 30, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
19,000 GBP
Heltid studier: Oversjøisk £ 19.000 per år. Ekstra avgifter kan gjelde
Deadline