PhD i semiotikk og kommunikasjonsfilosofi

Faculty of Humanities, Charles University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i semiotikk og kommunikasjonsfilosofi

Faculty of Humanities, Charles University

Doktorgradsprogrammet Semiotikk og kommunikasjonsfilosofi gir den krevende opplæringen nødvendig for kvalifisert filosofisk og semiotisk forskning i kommunikasjon, evolusjon, endringer og relasjoner med andre sosiale sfærer. Studieretningen er tverrfaglig. Hensikten er å studere kommunikasjonsstrategier, deres sosiale antagelser og deres effekter. Feltet er oppfattet teoretisk, men kandidaten kan også få tilgang til praktiske prosesser fordi det bidrar til å bedre forstå rollen som semiosi i massemediekommunikasjonsprosessen. Studentene oppfordres til å bygge på de tradisjonelle linjene for utforskning av både verdens og tsjekkisk semiotikk og kommunikasjonsfilosofi for å skaffe seg den nyeste teoretiske kunnskapen og utvikle dem kreativt.


Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier

Under opptaksprøven må kandidaten demonstrere en klar forskningsinteresse i filosofi og semiotikk av kommunikasjon, kunnskap om teoretiske tilnærminger og relevante metodikker. Han / hun skal kunne presentere et bestemt problem han eller hun ønsker å studere.

Muntlig del av opptaksprøven består av en diskusjon om avhandlingsprosjektet (maks 20 poeng) og verifisering av fremmedspråklige ferdigheter - en del av debatten vil finne sted på det valgte språket (utvalg av språk: AJ, NJ, FJ , Jeg) (maksimum 10 poeng).

En søker som får mindre enn 10 poeng fra vurderingen av avhandlingsprosjektet, kan ikke aksepteres.

Søknaden inneholder følgende vedlegg:

  • avhandlingsprosjektet inkludert forskningsspørsmål og en liste over relevant litteratur;
  • en liste over faglige publikasjoner;
  • en strukturert Curriculum Vitae.


Betingelser for opptak

Opptak til doktorgradsstudier er betinget av vellykket gjennomføring av en masterstudium.

Verifikasjonsmetode:


Karrieremuligheter

Utdannet fra doktorgradsprogrammet Semiotikk og kommunikasjonsfilosofi er en kvalifisert spesialist som har en dyp forståelse av teoretiske tilnærminger i kommunikasjonsstrategier, relevante analytiske ferdigheter og solid kunnskap om faktisk filosofisk og semiotisk forskning i kommunikasjonsprosessen. Studiet gir nødvendig kvalifisering til de som er villige til å jobbe i grunnleggende og anvendt forskning i institutter og universiteter i den oppgitte tematiske orienteringen. Kandidatene er også godt forberedt på å okkupere kritikk, konseptuelle og kreative stillinger og er kvalifisert til å jobbe på slike stillinger i en akademisk eller massemedial sfære hvor kjennskap til semiotikk og kommunikasjonsteori er et uunnværlig ressurs.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk
  • Engelsk


Sist oppdatert January 3, 2019
Varighet og pris
Dette kurset er
Campusbasert
Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Price
Pris
2,000 EUR
par année académique. Fra kandidatlandskap og ligne: 540 CZK.
Information
Deadline
April 30, 2019
Locations
Tsjekkia - Prague 5, Prague
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist April 30, 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tsjekkia - Prague 5, Prague
Søknadsfrist April 30, 2019
Studieslutt Kontakt skolen