HKUST er hjemmet til Asia's premier alt = "regnskapsprogram, som kombinerer verdensledende forskning, prisbelønnet undervisning, fremragende studenter og en toppmoderne læreplan for å trene morgendagens ledere. Alle fakulteter har doktorer fra verdens beste forskning universiteter.

I de senere år har institutt for regnskap konsekvent rangert blant de beste globalt for publikasjoner i ledende alt = "regnskapsforskningsjournaler. For eksempel, ifølge University of Texas i Dallas Top 100 Business School Research Rankings, er instituttet rangert 15. verdensomspennende på publikasjoner i de tre øverste alt = "regnskapsskrifter over ti år (2003-2012).

HKUST er akkreditert av Hong Kong Institute of Certified Public Accountants. I 1999 ble HKUST det første alt = "regnskapsprogrammet utenfor Nord-Amerika for å vinne akkreditering fra AACSB, det fremste akkrediteringsbyrået for handelshøyskoler. I 2003 ble HKUST det første universitetet utenfor Nord-Amerika tildelt et kapittel av Beta Alpha Psi, den verdens fremste alt = "regnskapsførende æresorganisasjon.

Avdelingen er vertskap for det internasjonale sommersymbolet om regnskapsforskning på HKUST campus som nå er en viktig begivenhet på kalendere av alt = "regnskaps akademikere over hele verden.

Vårt PhD- program er lik struktur og innhold til de som er på andre toppuniversiteter i verden. Studentene må gjennomgå streng kursopplæring i de to første årene for å bygge opp et solidt grunnlag for kunnskap om økonomiske teorier, statistikk / økonometri, økonomi, samt alt = "regnskap. Når de har bestått kvalifiserende eksamen, går de formelt inn i avhandlingen faget. Gjennom programmet samarbeider fakultetsrådgivere tett sammen med studenter for å gi råd og veiledning om kurs og forskningsutvikling.

Forskning Foci

Fakultetets medlemmer fokuserer hovedsakelig på: finansielle alt = "regnskaps- og kapitalmarkeder, verdipapirprissetting, Kina-relaterte emner, resultatstyring, finansielle medier, den reelle effekten av alt =" regnskapsinformasjon, revisjon og eierstyring.

Opptakskrav

Jeg. Generelle opptakskrav

Søkere som søker opptak til en mastergrads skal ha:

  • oppnådd en bachelorgrad fra en anerkjent institusjon, eller en godkjent tilsvarende kvalifikasjon;

ii. Engelsk Språk Opptakskrav

Du må oppfylle engelskspråkkrav med en av de følgende ferdighetsoppnåelsene *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-revidert papirleverert test 60 (total score for lesing, lytting og skriving)
  • IELTS (akademisk modul) Total score: 6.5

* Hvis ditt første språk er engelsk, og bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjon ble tildelt av en institusjon der undervisningsmediet var engelsk, blir du fraviket fra å oppfylle de engelske språkkravene ovenfor.

iii. Programspesifikke opptakskrav

Søkere bør ha en tilfredsstillende score i GMAT eller GRE, på toppen av (i) og (ii) ovenfor


Søknadsfrist

Vennligst se http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurs fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Sist oppdatert February 5, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
42,100 HKD
per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Sluttdato