Les den offisielle beskrivelsen

Et medarbeider, en ekspert på det valgte feltet, har direkte ansvar for å veilede og støtte ditt forskningsprogram. Som forskningsstudent blir du en del av vårt blomstrende akademiske samfunn.

En PhD, per definisjon, er et originalt bidrag til kunnskap. En forskerutdanning er forskjellig fra et undervist kurs. Forskningsstuderende er forventet å selvstyre sin læring med støtte fra et tilsynsteam. Undervisnings- og lærestilen på PhD-nivå tar form av 1: 1 tilsyn, e-læring og workshops.

Forskning excellence

I den nyeste Research Excellence Framework ble psykologi vurdert:

  • 60% av vår forskning ble tildelt 3 * av 4 * - 'svært betydelige virkninger når det gjelder deres rekkevidde og betydning'
  • 85% av innleverte publikasjoner skal anerkjennes internasjonalt, internasjonalt utmerket eller verdensledende.
Vår forskning har gjort en forskjell på mange nivåer: påvirkning av politikk og skape nye kommersielle evner. Våre forskere arbeider i tverrfaglige grupper for å målrette mot store samfunnsmessige utfordringer innen helse, velvære, ytelse og oppførsel. Vi bruker teori på disse områdene til moderne virkelige problemer ved å drive innovativ og streng vitenskap.

Forskningsinteresser

Vanedannende og Helse Behavior
Undersøkelse av de sosio-kognitive determinanter av vanedannende atferd og tiltak for å modifisere dem.
Anvendt og utviklingskognisjon
Forstå hvordan kognitive prosesser utfolder seg under utvikling og deres anvendelse på virkelige problemer.
Undersøkende og rettsmedisinsk psykologi
Undersøke hvordan forskjellige sårbarheter påvirker øyenvitnesvitnesbyrd med særlig kompetanse i forskning med barn, eldre og de med autisme spektrumforstyrrelse.
Levde opplevelser i mental helse og nød
Å undersøke levde opplevelser av mental nød, og fokusere på hvordan enkeltpersoner tolker, legemliggjør, styrer og lever med dem.

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

arbeidsevne

Forskningsutvikling

Alle forskerstudenter er pålagt å delta i et Nøkkelfagutviklingsprogram som skal utvikle overførbare ferdigheter i tillegg til de som er ansatt i å utføre forskning. Opplæring i forskningsmetoder er tilgjengelig gjennom hyppige forskningsseminarer.

Når det er nødvendig, kan forskerstudenten delvis følge relevante Masters kurs i skolen og særlig enheter på forskningsmetodikk. I noen tilfeller oppfordres forskerstudenter til å følge andre kurs som er tilgjengelige på universitetet eller eksternt rettet mot å forbedre sin generelle kompetanse på sine utvalgte områder.

I tillegg kan de oppfordres til å følge språkkurs med sikte på å forbedre sine muntlige og skriftlige ferdigheter - både essensielle i deres fremtidige karriere.

Overførbare ferdigheter

En forskningsgrad vil utstyre deg med mange overførbare ferdigheter. Selvdisiplinen, etterspørselen etter klar analytisk tenkning, og evnen til å gjøre kritikk mot andre, virker inn i noe konstruktivt, utgjør en unik trening for nesten alle slags karriere. Spenningen og tilfredsheten med å finne nye fakta, en ny ide eller en ny måte å se på noe kan være svært givende.

Delta på konferanser

Forskningsstuderende er ofte sponset til å delta på nasjonale og internasjonale konferanser og møte ledende forskere på sine fagområder og presentere sine forskningsresultater. Fremdriften av alle forskerstuderende blir formelt overvåket av universitetets forskningsutvalg.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

  • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
  • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

fasiliteter

Psykologiske fasiliteter - 'Pub Lab'

LSBUs banebrytende nye Pub Lab-anlegg er utstyrt med kameraer og mikrofoner for å hjelpe ansatte og studenter til å undersøke motivasjonene bak hvorfor folk drikker på måter de gjør.

Inntakskrav

Søkere til et forskerutdanningsprogram på LSBU forventes vanligvis å ha en god æresgrad (2: 2 og høyere) og en relevant høyereutdanning, fortrinnsvis fortjeneste på et masternivå. Vennligst oppgi to faglige referanser som en del av søknaden din. Du vil også bli pålagt å vise bevis på alle dine kvalifikasjoner. Hvis engelsk ikke er ditt førstegangsspråk, vil du bli pålagt å bevise din kompetanse på engelsk, og vise en IELTS-poengsum på minst 7,0 på høyere nivå. Du vil bli invitert til et intervju med din potensielle veileder, personlig eller telefon, før et tilbud blir gjort.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Hjem / EU-poststudenter og forskerstudenter bør søke gjennom vårt dedikerte applikasjonssystem.

Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Internasjonale søkere bør bruke vårt internasjonale applikasjonssystem. Fullstendige opplysninger finner du på vår søknadsseksjon for internasjonale studenter.

Tatt i betraktning din søknad

Din søknad vil bli sirkulert til en rekke potensielle veiledere som vil se på dine faglige kvalifikasjoner, erfaring og forskningsforslaget å avgjøre om forskningsinteressen din er noe som kan overvåkes hos LSBU.

Det vil også bli intervju enten telefonisk eller ved universitetet. Hvis du lykkes, vil du bli tilbudt et sted på kurs og informert om neste påmeldingsdato. Hele prosessen tar vanligvis mellom seks og åtte uker, fra mottak av søknad til beslutning om søknad på skolen.

Forskingsforslag

Ved søknad vedlegg du en oversikt over ditt forskningsforslag (ca. 1500 ord).

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 20 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 22, 2019
Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
April 2019
Mai 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
4,325 GBP
År 1 fulltids UK / EU-avgift: £ 4325; År 1 på heltid Internasjonal avgift: £ 13780. År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 2162.5; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 6890
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
April 2019
Sluttdato
Mars 31, 2022
Søknadsfrist
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
April 30, 2022
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2022
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Sept. 30, 2022
Søknadsfrist
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Okt. 31, 2022
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 27, 2020
Sluttdato
Jan. 21, 2023
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Jan. 21, 2023
Søknadsfrist
Startdato
Mars 2020
Sluttdato
Feb. 28, 2022
Søknadsfrist

April 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Mars 31, 2022

Mai 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
April 30, 2022

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 5, 2022

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Sept. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Okt. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Jan. 21, 2023

Mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Feb. 28, 2022