Read the Official Description

PhD i næringsliv og ledelse

Forskning oversikt

Spenner over et bredt spekter av forretnings- og ledelsesdisipliner, vår forskning sporer og adresserer trusler og muligheter som oppstår fra et stadig mer konkurransedyktig globalt forretningsmiljø. Medarbeiderne er engasjert i forskningssamarbeid med organer som Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Higher Education Academy (HEA) og Skills for Care.

Vi er aktivt engasjert i å drive forskning på et bredt spekter av relevante spørsmål knyttet til ledelse, etikk, organisasjonsstudier, human resource management og utvikling, ansettelsesforhold, salgsstyring, reklame, operasjonsforskning, organisatorisk fortreffelighet og corporate branding. Medarbeiderne jobber med bedrifter og beslutningstakere som er deltakere og mottakere av vår forskning for å sikre at vårt arbeid har relevans og innvirkning.

Forskningsområder

Portsmouth Business School tar imot søknader fra kandidater som ønsker å forfølge en høyere grad ved forskning. Vi kan tilby tilsyn på en rekke områder, blant annet arbeidsforhold og menneskelig ressursforvaltning, global HR, etisk ledelse og beslutningstaking, markedsføring og salg, digital markedsføring, drift og systemer

Ledelse, Kvalitet og Prosjektledelse, Risikostyring, Intelligent Bedriftsinformasjonssystemer, Strategi, Bedrift og Innovasjon, og Entreprenørskap.

Forskningsgrupper

 • Business Education Research Group
 • Sysselsettingsforhold og Human Resource Management
 • Finansforskningsgruppen
 • Senter for operativ forskning og logistikk
 • Sportsklubb
 • Product Innovation Research Group
 • Gate-to-Plate Research Group
 • Bedriftsstyringsforskningsgruppe
 • Økonomiforskningsgruppe
 • Juridisk forskningsgruppe

Finansierte PhD-muligheter

 • Teknologisk innovasjon i detaljhandel: En studie av nye teknologier og innovasjonssystemer (søknadsfrist 11. februar 2018)
 • Samarbeidsdynamikken i sosial entreprenørers beslutningsprosess (søknadsfrist 11. februar 2018)
 • Multinasjonale bedrifter og bærekraftige utviklingsmål i Afrika sør for Sahara. (søknadsfrist 11. februar 2018)
 • Mot en kostnadseffektiv tilnærming til britisk lungekreft screening ved hjelp av simulering (søknadsfrist 11. februar 2018)
 • Økonomisk beslutningsprosess for andre (søknadsfrist 11. februar 2018)
 • Den økonomiske muligheten for Big Data Adoption: Innflytelsen på risikoreduksjon og risikostyringskvalitet (søknadsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vår egen Graduate School er den første anløpshavnen for informasjon til alle forskerstudenter og veiledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer opplæring for MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskerstudent ved University of Portsmouth vil du få tilgang til Graduate School Development Programmet, som tilbyr bredbasert generisk ferdighetsopplæring med over 150 workshops på et bredt spekter av emner, inkludert forskningsprosjekt, doktorgradsprosess og karriereutvikling. Disse populære og høyt nominelle verkstedene leveres av våre ekspertveiledere fra hele Universitetet og støtter våre studenter i alle faser av deres forskningsgrad.

Finn en veileder

Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dine forskningsideer mer detaljert og for å sikre at vi har veiledende kompetanse som er tilgjengelig for å støtte ditt planlagte forskningsområde. Vi kan da sette deg i kontakt med en potensiell veileder.

Inntakskrav

En god første grad fra et internasjonalt anerkjent universitet (avhengig av valgt emne, minimum andre klasse eller tilsvarende) eller en mastergrad i et passende emne. Unntatt vil tilsvarende yrkeserfaring og / eller kvalifikasjoner bli vurdert.

For studenter hvis morsmål ikke er engelsk, er en engelskspråkkunnskaper på minimum IELTS-bånd 6,5 uten komponentpoeng under 6,0 kreves.

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline