Oversikt

I løpet av din tid hos oss blir du en del av vårt spesialiserte samfunn, utveksler ideer og utvikler dine egne kreative og intellektuelle interesser, informert av faglig faglig stab innen Senter for musikk og lydteknologi.

Individuelle forskningsmiljøer omfatter et bredt spekter av aspekter av musikkomposisjon, ytelse, etnomusikk og musikkteknologi, og tilsyn er tilgjengelig på alle disse områdene. For disse programmene har du regelmessige møter med veileder samt undervisning i forskningsmetoder i de tidlige stadiene av din forskning. I tillegg inviterer vi jevnlig faglige og profesjonelle spesialister til gjesteforelesninger, workshops og spesielle arrangementer som er relevante for studentenes forskning.

Om Senter for musikk og lydteknologi

Vi ligger på Medway campus ved University of Kent, innenfor Historic Dockyard Chatham. Våre fasiliteter inkluderer spesialbygde opptaksstuer, etterproduksjonsrom, repeteringsrom, arbeidsstasjoner og seminarrom. Vi har et profesjonelt utformet 5.1-opptak og komposisjonsspor og et romlig lydstudio. I tillegg har vi et multi-høyttalers lyddiffusjonssystem for utførelse av lydkunst og liveelektronikk.

Våre studenter undersøker både de kreative og tekniske aspektene ved musikk og tilhørende teknologier og har mulighet til å samarbeide med andre musikutøvere.

Forskningsområder

Kent er et topp 20 forskningsintensivt universitet. Alle våre akademiske skoler produserer verdensklasse forskning, og Kent er rangert som internasjonalt utmerket, og leder veien i mange fagområder.

Senter for musikk- og lydteknologis forskning kan grupperes i tre krenkende aktivitetsområder:

  • Sammensetning, teknologi og ytelse;
  • Musikk, musikk, helse og velvære, samfunnsmusikk og utdanning;
  • Populær musikkstudier, etnomusikkologi.

Ved å lage, bruke og verdsette musikk som kreativ praksis og kulturindustri, er senteret både offentlig engasjert og anerkjent av musikkens fordeler for samfunn, helse og velvære.

Inntakskrav

En første eller 2,1 honnør grad, vanligvis i et relevant humaniora fag, samt en postgraduate kvalifikasjon på Masters nivå.

Eller, en betydelig rekord av profesjonell prestasjon som musikk / audio arts utøver, pluss en postgraduate kvalifikasjon på Masters nivå.

I begge tilfeller vil det være behov for et akseptabelt forskningsforslag.

Under visse omstendigheter vil Senteret vurdere kandidater som ikke har fulgt en konvensjonell utdanningsvei, men som kan ha relevant erfaring i bransjen. Disse sakene vurderes individuelt av direktør for høyere studier.

Alle søkere vurderes individuelt og ytterligere kvalifikasjoner, og faglige kvalifikasjoner og erfaring vil også bli tatt hensyn til når man vurderer søknader.

Internasjonale studenter

Vennligst se vår Internasjonale Student nettside for opptakskrav etter land og annen relevant informasjon for ditt land.

Engelskspråklige opptakskrav

Universitetet krever at alle engelskspråklige engelskspråklige skal ha en minimumsstandard for ferdigheter i skriftlig og muntlig engelsk før de begynner på en høyere grad. Enkelte fag krever et høyere nivå.

Program undervist i:
  • Engelsk
Sist oppdatert September 11, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Deadline