Read the Official Description

PhD i moderne språk og områdestudier

Forskning oversikt

Språkskolen og områdestudier (SLAS) er en av de største, veletablerte avdelingene i sitt slag i Storbritannia. Vi kan tilby PhD opplæring i et bredt spekter av temaer og disipliner, med spesiell kompetanse innen anvendt lingvistikk, sosiolingvistikk, språkutdanning, oversettelse, internasjonal utvikling, afrikanske studier, amerikanske studier, europeiske studier og østasiatiske studier.

Som doktorgradsstudent kan du gjennomføre studier på helt eller deltid under tilsyn av internasjonalt anerkjente forskere som vil ønske deg velkommen til vårt livlige forskningsmiljø. Våre doktorgradsstudenter støttes fullt ut gjennom hele studietiden av deres tilsynsgruppe, Graduate School og Centre for European and International Studies Research (CEISR).

Forskningssenter

Alle forskere i språkskolen og områdestudier tilhører Senter for europeisk og internasjonal studierforskning (CEISR) . Dette er et stort tverrfaglig senter som samler forskere og forskere fra hele universitetet, inkludert lingvister, historikere, sosiologer, politiske forskere, antropologer og spesialister i områdestudier. CEISR er organisert i åtte forskningsklynger:

 • Fransktalende Afrika
 • Rettferdighet i fragile stater
 • Språk over grenser
 • Sikkerhet, statsborgerskap og sosial rettferdighet
 • Sosial og kulturhistorie
 • Sosiologi og samfunns teori
 • Transnasjonalt Europa
 • Kvinner og kjønnsstudier.

Forskningsområder

Skolen ønsker velkommen søknader fra kandidater som ønsker å forfølge en høyere grad ved forskning. Vi kan gi tilsyn på en rekke områder, inkludert Kommunikasjon og Anvendt Lingvistikk, Oversettelse og Tolking, Språkutdanning, Internasjonal Utvikling, Afrikanske Studier, Amerikanske Studier, Europeiske Studier og Østasiatiske Studier.

Finansierte PhD-muligheter

 • Utviklingen av metoder for mainstreaming av vold mot kvinner og jenter linse innenfor evalueringer av internasjonale sosiale utviklingsprogrammer. (søknadsfrist 22. januar 2018)
 • Handel, kjønn og utvikling: en sammenligningsanalyse i virkningen av handelspolitikk på kvinner i utvalgte spesielle økonomiske soner (SEZ) av det felles marked for østlige og sørlige Afrika (COMESA) og / eller den sydasiatiske nasjon for regionalt samarbeid (SARC) . (søknadsfrist 22. januar 2018)
 • Snakker om andres terrorangrep (søknadsfrist 22. januar 2018)

Graduate School

Vår egen Graduate School er den første anløpshavnen for informasjon til alle forskerstudenter og veiledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer opplæring for MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskerstudent ved University of Portsmouth vil du få tilgang til Graduate School Development Programmet, som tilbyr bredbasert generisk ferdighetsopplæring med over 150 workshops på et bredt spekter av emner, inkludert forskningsprosjekt, doktorgradsprosess og karriereutvikling. Disse populære og høyt nominelle verkstedene leveres av våre ekspertveiledere fra hele Universitetet og støtter våre studenter i alle faser av deres forskningsgrad.

Finn en veileder

Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dine forskningsideer mer detaljert og for å sikre at vi har veiledende kompetanse som er tilgjengelig for å støtte ditt planlagte forskningsområde. Vi kan da sette deg i kontakt med en potensiell veileder.

Inntakskrav

En god første grad fra et internasjonalt anerkjent universitet (avhengig av valgt emne, minimum andre klasse eller tilsvarende) eller en mastergrad i et passende emne. Unntatt vil tilsvarende yrkeserfaring og / eller kvalifikasjoner bli vurdert.

For studenter med ikke-engelskspråklige språk, er engelskspråkkompetanse på minst IELTS-bånd 6,5 uten komponentpoeng under 6,0. Oversetter og litteraturstudier krever engelskspråkkunnskaper på minst IELTS-bånd 7,0 uten komponentpoeng under 6,5 .

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline