Read the Official Description

Oversikt

Hovedformålet med doktorgradsprogrammet er å forberede kandidater med evnen til selvstendig kreativt arbeid og dyp kunnskap innen matteknologi og andre relaterte fag. Studien er fokusert på det vitenskapelige og forskningsarbeidet i teknologiske prosesser og er basert på omfattende kunnskaper om kjemiske, biologiske, tekniske og økonomiske disipliner, og kunnskapen om løsningen av de spesifikke komplekse problemene med utvalgte matgrener (frokostblanding, baker og sukker teknologi, meieri og fett teknologi, kjøtt og kjøttprodukter teknologi, teknologi av frukt og grønnsaker, teknologi av overflateaktive midler og vaskemidler og kosmetikk).

Karriere

Nyutdannede er i stand til å jobbe i vitenskap og forskning eller direkte i næringsmiddelindustrien, samt i de relaterte feltene som kosmetikk og kjemisk industri, herunder behandling av avfall og miljøvern. De kan ha ledende stillinger i utvikling, produksjon, kontroll og projeksjon i kommersielle firmaer eller statlige institusjoner. På grunn av det brede kompetansekunnskapet er de utdannede ikke bare klare til profesjonell handling i sin spesialisering, men også for tilpasning for mulig anvendelse på andre tekniske og vitenskapelige felt.

Utvalg av nyere avhandlinger

  • Strukturell analyse av polysakkarider av medisinsk skogsavfalls sopp
  • Enzymatisk fremstilling av galaktooligosakkarider Funksjonelle egenskaper av myseproteiner
Vurdering av ektheten av eddik og hermetikkprodukter som inneholder eddik
Anvendelse av nye separasjonsprosesser i sukkerindustrien
Trender i matemballasje: Emballasje med antimikrobiell aktivitet og hygieniske aspekter ved bruk av myknere basert på epoxydisert soyabønneolje
Radikale og pericykliske reaksjoner i fett og oljer under høye temperaturer
Fremstilling og karakterisering av sorbenter basert på modifiserte polysakkarider
Fremstilling av polysakkaridderivater med applikasjonsbetegnelse
Metoder bestemmelse for ektheten av kosttilskudd
Program taught in:
Engelsk

See 17 more programs offered by University of Chemistry and Technology, Prague »

Last updated January 8, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
4 år
Deltid
Heltid studier
Pris
2,300 EUR
Deadline
April 15, 2019
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
April 15, 2019

Okt. 2019

Location
Application deadline
April 15, 2019
Sluttdato