Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Målet med studien er å utdanne spesialister med dyp kunnskap innen matkemi, mat / fôranalyse og menneskelig ernæring - gjenspeiler den nåværende teknikkens aktuelle fagområde og med visjonen om fremtidige utviklinger / utfordringer . Studentene vil ikke bare få en omfattende teoretisk kunnskap, men også bred praktisk erfaring i laboratorier utstyrt med moderne instrumentering. Kursene som tilbys til en fremtidig spesialist, er fokusert på reaksjon som skjer i mat under bearbeiding av transport og / eller lagring. De viktigste parametrene for matvarer som næringsverdi, sensoriske egenskaper og sikkerhet er under fokus, kosttilskudd er også et problem av bekymring. Spesiell oppmerksomhet er gitt til avanserte analytiske strategier som er anvendbare for effektiv kontroll av kjemiske forurensninger / rester / toksikanter, og det tas også hensyn til moderne omics-strategier som gjør det mulig å bekjempe mattsvikt og studier av biologisk aktive matkomponenter. Når det gjelder menneskelig ernæring, er det noen kurs også med medisinsk aspekt forbundet med dette området.

Karriere

Utdannet er faglig forberedt på ulike roller i ledende stillinger som krever anvendelse av omfattende kunnskap innen matkjemi, matanalyse, mattrygghet, ernæring og miljøvern. Den utdannede er forberedt på ledelsen / utfører en undersøkelse både i privat sektor og statlige institusjoner. I tillegg til disse stillingene, uteksamineres takket være intensive kurs fokusert på menneskelig ernæring som rådgivere og / eller koordinatorer.

Utvalg av nyere avhandlinger

  • Anvendelse av massespektrometriske teknikker for kompleks kvalitet og sikkerhetsvurdering av varmebehandlede potet- og frokostblandinger
Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurs fra University of Chemistry and Technology, Prague »

Sist oppdatert January 8, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
4 år
Deltid
Heltid studier
Pris
2,300 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato