Read the Official Description

PhD i lov

Forskning oversikt

Portsmouth Law School gjennomfører forskning som involverer et bredt spekter av teoretiske, metodologiske og doktrinære tilnærminger i loven. Gruppens forskning er publisert i en rekke tidsskrifter (inkludert Journal of World Investment

Skolens medlemmer går jevnlig på forskningskonferanser, og i de senere år har forskningsprosjekter blitt finansiert av slike organer som Nuffield Foundation, British Academy, Socio-Legal Studies Association og Legal Education Research Network. Videre bidrar skolens medlemmer til tverrfaglige forskningsmiljøer som Bedriftsutdannelsesforskningsgruppen og de som er innenfor Senter for europeisk og internasjonal forskning, CEISR. Skolens medlemmer skriver også en rekke firma- og handels-, sysselsetting og andre lærebøker og bruker deres (og andres) forskning i sin undervisning.

Forskningsområder

Portsmouth Law School tar imot søknader fra kandidater som ønsker å forfølge en høyere grad ved forskning. Vi kan gi tilsyn på en rekke områder, inkludert alternativ konfliktløsning, kommersiell lov, eierstyring, e-handel og IT-lov, konstitusjonell lov, likestilling, menneskerettigheter og arbeidsrett, europeisk lov, internasjonal rett, juridisk utdanning, familie og Barnelov, medisinsk lov og etikk og lov og sårbarhet.

Finansierte PhD-muligheter

  • Brexit og virkningen på likestillingsloven og arbeiders rettigheter (søknadsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vår egen Graduate School er den første anløpshavnen for informasjon til alle forskerstudenter og veiledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer opplæring for MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskerstudent ved University of Portsmouth vil du få tilgang til Graduate School Development Programmet, som tilbyr bredbasert generisk ferdighetsopplæring med over 150 workshops på et bredt spekter av emner, inkludert forskningsprosjekt, doktorgradsprosess og karriereutvikling. Disse populære og høyt nominelle verkstedene leveres av våre ekspertveiledere fra hele Universitetet og støtter våre studenter i alle faser av deres forskningsgrad.

Finn en veileder

Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dine forskningsideer mer detaljert og for å sikre at vi har veiledende kompetanse som er tilgjengelig for å støtte ditt planlagte forskningsområde. Vi kan da sette deg i kontakt med en potensiell veileder.

Inntakskrav

En god første grad fra et internasjonalt anerkjent universitet (avhengig av valgt emne, minimum andre klasse eller tilsvarende) eller en mastergrad i et passende emne. Unntatt vil tilsvarende yrkeserfaring og / eller kvalifikasjoner bli vurdert.

For studenter hvis morsmål ikke er engelsk, er en engelskspråklig ferdighet på minst IELTS-bånd 7,0 uten komponentpoeng under 6,5 kreves.

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline