PhD i ledelse og økonomi

Generelt

Programbeskrivelse

Vår ambisjon er å tilby en doktorgrad. program som utnytter de spesifikke styrkene til vårt universitet og det internasjonale fakultetet og gir dyktige og motiverte studenter et utdannings- og forskningsmiljø av høy kvalitet som best tjener deres karriere ambisjoner.

Kursbeskrivelse

Vår 4-årige doktorgrad på heltid programmet kombinerer metodiske og teoretiske kurs med tilleggsopplæring som anbefalt av veileder avhengig av de spesifikke forskningsinteressene og målene for Ph.D. student. Emnespesifikk individuell veiledning og veiledning, samt finansiering av forskning, utenlandsopphold er spesielle komponenter i programmet vårt.

Ph.D. Studentene vil bli introdusert til fakultetets spesifikke forskningsområder, inkludert organisatoriske og institusjonelle utligninger, økonomisk politikkanalyse og finansmarkeder og regulering, og har mulighet til å engasjere seg i tilsvarende forskningsprosjekter. Vårt internasjonale fakultet gir en rekke forskningsmuligheter.

Et øyeblikk

  • Varigheten av programmet: 4 år
  • Kursene vil bli undervist på engelsk
  • 4 til 6 måneders opphold på internasjonale universiteter
  • Steder tilgjengelig: 6 med stipend 1 uten stipend
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Undervisningsavgift: € 163,50 per år

Kursstruktur

Det første året av studiet er viet til å formidle grunnleggende kunnskap om metoder og teorier innen ledelse og økonomi for å utvikle et felles ferdighetssett blant våre Ph.D. studenter uansett bakgrunn. Studentene blir oppfordret til å utforske forskjellige forskningsmetoder og spørsmål før de spesialiserer seg.

Ved slutten av det andre året gir programmet studentene de nødvendige ferdighetene, kompetansene og verktøyene for å lykkes med teoribasert empirisk forskning på forskjellige felt og muligheter til å bygge sitt eget vitenskapelige nettverk gjennom å delta på internasjonale konferanser og sommerskoler, og besøker andre universiteter.

Selv om vi oppfordrer Ph.D. Studentene begynner å skrive vitenskapelige artikler fra begynnelsen, og den andre halvdelen av programmet er først og fremst dedikert til å fullføre en avhandling ved å skrive høyverdige forskningsblanketter rettet for publisering i kjente peer-reviewed tidsskrifter.

Avhandlingen forventes å være av kumulativ karakter , dvs. en samling vitenskapelige artikler med en omfattende innføring og konklusjon som belyser forskningsmålene og funnene. Monografier godtas ikke.

Internasjonale forskningssamarbeid

Ikke bare at våre fakultetsledere har nært nettverk innenfor sitt spesifikke forskningsområde i det vitenskapelige samfunn, som ikke kan uttømmende oppføres her, men vi er også stolte over å ha vunnet følgende internasjonalt anerkjente kolleger for vår Ph.D. komité :

  • Professor Pierpaolo Andriani, Ph.D. Kedge Business School, Frankrike
  • Professor Timothy Devinney, Ph.D. fra Leeds University Business School, Storbritannia
  • Lektor Fabrizio Ferri, Ph.D. Columbia Business School, USA
  • Professor Uwe Sunde, Ph.D. LMU München, Tyskland

Blant andre har fakultetsmedlemmer opprettet partnerskap med kolleger, forskningsgrupper og institutter for eksempel fra Bocconi University, Center for Family Business ved Lancaster University, Federal Reserve Bank of Cleveland, Institut d'Economia de Barcelona (IEB), IZA - Institute of Labor Economics (Forschungsinstitut zur Zukunft der Arbeit), George Washington University, Imperial College Business School, Lee Kong Chian School of Business - Singapore Management University, Monash University, NYU - Stern Business School, Princeton University, TU München, University of Warwick, WU Wirtschaftsuniversität Wien.

Disse og mange flere kontakter vil gi våre Ph.D. studenter med mange muligheter til å forfølge sine forskningsinteresser, utvikle og vedlikeholde viktige egne nettverk, og oppleve livet til en ung lærer på et virkelig internasjonalt nivå . Sist men ikke minst vil det hjelpe dem enormt med å starte en vellykket akademisk karriere.

applikasjon

Vi søker ikke bare høyt talentfulle, internasjonale søkere med en fremragende ytelsesrekord, men personligheter i alle henseender, som er motiverte, selvdisiplinert og som har en høy grad av sosiale ferdigheter og en følelse av ansvar.

Du blir pålagt å delta i en offentlig rekrutteringskonkurranse (se samtalen i god tid). Tillatte søkere bør ha eller ha behov for å fullføre sin master, en andresykkel grad eller tilsvarende utenlandsk tittel med utmerkelser, fortrinnsvis innen økonomi og / eller forretningsadministrasjon eller beslektede felt.

Vellykkede søkere forventes å være bosatt i Sør-Tyrol i løpet av Ph.D.s 4-årige periode. stipend og å bidra aktivt til vårt internasjonale forskningsmiljø.

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Les mer

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Minimér