PhD i kvinners åndelighet

Generelt

Programbeskrivelse

PhD i filosofi og religion med konsentrasjon i kvinners åndelighet

Stiftet i 1992 av internasjonalt kjente trailblazers i kvinners åndelighet bevegelse, tilbyr Women's Spirituality programmet en tverrfaglig, flerkulturell, dekolonial feministisk tilnærming til studiet av åndelighet og religion. Vår læreplan inkorporerer stipend fra kvinner / kjønnsstudier, etniske studier, religionsstudier, filosofi, religion og relaterte felt. Vi er den første Ph.D. gi uteksaminert program i USA for å integrere en studie av den hellige feminine med en undersøkelse av moderne sosiale, politiske og økologiske problemer.

Vårt program hylder den åndelige impulsen for å rette opp undertrykkelsen av den hellige kvinnelige og undertrykkelsen av kvinner. Vi går sammen med de som søker å avslutte utnyttelsen av marginaliserte sosiale grupper og takle jordens lidelser og dens mange arter.

Om programmet

Ph.d.-studiet omfatter toårig kurs, samt omfattende eksamener og avhandlinger.

Vi tilbyr for tiden to grader:

  • MA i kvinner, kjønn, åndelighet og sosial rettferdighet

  • PhD i filosofi og religion med konsentrasjon i kvinners åndelighet

Vi tilbyr også et akselerert PhD-program.

Våre alumner går på jobb i ulike felt, fra høyere utdanning og medieproduksjon til åndelig ledelse og samfunnsaktivisme.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Minimér
San Fransisco