Read the Official Description

Kunstskolen og Kreative Industrier har en stor forpliktelse til stipend og forskning. Vi anerkjenner betydningen av underliggende kursbestemmelser, særlig på høyere nivå, og i å utvikle bedrifts- og kunnskapsoverføring med media, kunst og kreative sektorer.

Alle forskerstuderende er innmeldt i LSBUs hovedkurs for nøkkelferdigheter. I tillegg kan de utføre forskningsmetoder trening fra relevante MA og MSc kurs, samt delta i spesielle arrangementer og aktiviteter som sikrer en inkluderende og blomstrende forskningskultur.

Vår anvendte forskning tar tak i virkelige problemstillinger og omfatter et bredt spekter av metoder og tilnærminger, inkludert praksisbasert forskning, empirisk arbeid på publikum og tekster og teori-drevet analyse. Les kunst- og kreativindustriens forskningsblog for oppdatert informasjon om forskningsaktiviteter.

Skolen er hjemmet til Senter for studiet av Networked Image, som bruker en tverrfaglig tilnærming til å analysere bruken av bildet i nettverkskultur.


Områder av Ph.D. forskning

Vi tilbyr Ph.D. veiledning i en rekke fagområder, metodologiske tilnærminger og teoretiske tilnærminger, inkludert praksisbasert forskning. Vi gleder oss over forslag innen alle forskningsområder som er relevante for skolen, men er spesielt interessert i søknader som vedrører ett eller flere av følgende:

  • drama og ytelse
  • nettverkskulturer
  • digital historiefortelling (inkludert digital journalistikk)
  • sonisk kultur


Forskningsmiljø

Forskerstuderende drar nytte av å engasjere seg med høyt kvalifisert akademisk stab og bli en viktig del av vår dynamiske forskningskultur.


Forskning excellence

80% av vår forskning ble tildelt 3 * av 4 * for innvirkning - 'svært betydelig innvirkning på deres rekkevidde og betydning' - av Research Excellence Framework (REF) 2014.


Stipendier muligheter

Senter for studiet av det nettverksbaserte bildet på LSBU inviterer til søknader om et AHRC-finansiert Collaborative Doctoral Partnership with Rhizome, som begynner i oktober 2016 i en periode på tre år (heltid). Emnet er Performativitet og Bevaring i Arkivet for Online Born-Digital Art.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


arbeidsevne

Alle forskerstudenter er pålagt å delta i et Nøkkelfagutviklingsprogram som skal utvikle overførbare ferdigheter i tillegg til de som er ansatt i å utføre forskning. Opplæring i forskningsmetoder er tilgjengelig gjennom hyppige forskningsseminarer.

Når det er nødvendig, kan forskerstudenten delvis følge relevante Masters kurs i skolen og særlig enheter på forskningsmetodikk. I noen tilfeller oppfordres forskerstudenter til å følge andre kurs som er tilgjengelige på universitetet eller eksternt rettet mot å forbedre sin generelle kompetanse på sine utvalgte områder.

I tillegg kan de oppfordres til å følge språkkurs med sikte på å forbedre sine muntlige og skriftlige ferdigheter - både essensielle i deres fremtidige karriere.


Delta på konferanser

Forskningsstuderende er ofte sponset til å delta på nasjonale og internasjonale konferanser og møte ledende forskere på sine fagområder og presentere sine forskningsresultater. Fremdriften av alle forskerstuderende blir formelt overvåket av universitetets forskningsutvalg.


Overførbare ferdigheter

En forskningsgrad vil utstyre deg med mange overførbare ferdigheter. Selvdisiplinen, etterspørselen etter klar analytisk tenkning, og evnen til å gjøre kritikk mot andre, virker inn i noe konstruktivt, utgjør en unik trening for nesten alle slags karriere. Spenningen og tilfredsheten med å finne nye fakta, en ny ide eller en ny måte å se på noe kan være svært givende.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

  • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
  • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

fasiliteter


Edric Theatre

Et dedikert ytelses- og repeteringsrom med en kapasitet på 90 seter som kan settes opp i mange konfigurasjoner. De viktigste auditoriet, 30-seters studio og backstage-anlegg er brukt av drama, forestilling og tekniske teaterstuderende. Fasiliteter er tilgjengelig for kommersiell leie.


Borough Road Gallery

Galleriet er et hjem for visuell kunst og en unik del av universitetets arv. Åpnet i 2012 inneholder Borough Road Gallery verdifulle og betydelige verk av Post War British Art i en offentlig samling, produsert av den berømte kunstner og lærer David Bomberg (1890-1957).


Inntakskrav

Søkere til et forskerutdanningsprogram på LSBU forventes vanligvis å ha en god æresgrad (2: 2 og høyere) og en relevant høyereutdanning, fortrinnsvis en fortjeneste på masternivå. Vennligst oppgi to faglige referanser som en del av søknaden din. Du vil også bli pålagt å vise bevis på alle dine kvalifikasjoner. Hvis engelsk ikke er ditt førstegangsspråk, vil du bli pålagt å bevise din kompetanse på engelsk, og vise en IELTS-score på minst 7,0 på høyere nivå. Du vil bli invitert til et intervju med din potensielle veileder, personlig eller telefon, før et tilbud blir gjort.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based, Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Feb. 2019
Mars 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
4,260 GBP
År 1 fulltids UK / EU-avgift: £ 4260; År 1 heltid Internasjonalt honorar: £ 13125. År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 2556; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 7875
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
April 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline