Read the Official Description

PhD i kriminologi

Forskning oversikt

Institutt for strafferettsstudier (ICJS) er en tverrfaglig avdeling med et omfattende utvalg av forskningsaktivitet, ren og anvendt. Et antall av våre ansatte er ledende figurer innen deres stipendium. Våre forskere arbeider for å styrke og utvikle kunnskap og forståelse i det brede feltet av strafferettslig og kriminologisk studier, blant annet forskning i kriminologi og rettsstudier, diskriminering, samfunnsrett, politikk, rettsmedisin og etterforskning, sikkerhet og risikostyring og kriminell psykologi . Forskning innen lov og kriminologi kan også være nært knyttet til forskning innen psykologisk institutt.

Spesialist sentre

  • Senter for studiet av savnede personer
  • Senter for Counter Fraud Studies
  • Senter for rettsmedisinske intervjuer

Forskningsområder

Skolen ønsker velkommen søknader fra kandidater som ønsker å forfølge en høyere grad ved forskning. Vi kan gi tilsyn på en rekke områder, inkludert risiko, sikkerhet og motstridende svindel, politi kriminalitet og etterforskning, ungdomsmisbruk og sosial rettferdighet, prøvelse og lovbrytere rehabilitering og cyber sikkerhet / kriminalitet.

Profesjonell doktorgrad

Instituttet tilbyr også to profesjonelle doktorgrader, rettet mot fagfolk som ønsker å få undersøkt sin faglige praksis. Fullstendig informasjon, inkludert instruksjoner om søknad, er tilgjengelig på kursens sider.

  • Profesjonell doktorgrad i straffesaker (DCrimJ)
  • Profesjonell doktorgrad i sikkerhetsrisikostyring (DSyRM)

Graduate School

Vår egen Graduate School er den første anløpshavnen for informasjon til alle forskerstudenter og veiledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer opplæring for MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskerstudent ved University of Portsmouth vil du få tilgang til Graduate School Development Programmet, som tilbyr bredbasert generisk ferdighetsopplæring med over 150 workshops på et bredt spekter av emner, inkludert forskningsprosjekt, doktorgradsprosess og karriereutvikling. Disse populære og høyt nominelle verkstedene leveres av våre ekspertveiledere fra hele Universitetet og støtter våre studenter i alle faser av deres forskningsgrad.

Finn en veileder

Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dine forskningsideer mer detaljert og for å sikre at vi har veiledende kompetanse som er tilgjengelig for å støtte ditt planlagte forskningsområde. Vi kan da sette deg i kontakt med en potensiell veileder.

Inntakskrav

En god første grad fra et internasjonalt anerkjent universitet (avhengig av valgt emne, minimum andre klasse eller tilsvarende) eller en mastergrad i et passende emne. Unntatt vil tilsvarende yrkeserfaring og / eller kvalifikasjoner bli vurdert.

For studenter med ikke-engelskspråklige språk, er engelskspråkkompetanse på minst IELTS-bånd 6,5 uten komponentpoeng under 6,0. Oversetter og litteraturstudier krever engelskspråkkunnskaper på minst IELTS-bånd 7,0 uten komponentpoeng under 6,5 .

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline