2019/20 PhD-programmer ved IMT School for Advanced Studies Lucca

Søknadsfrist - April 23.2019, 24:00 CEST

Søknadene blir nå akseptert for 2019/20 PhD-programmene ved IMT School for Advanced Studies Lucca ( www.imtlucca.it), en av de seks ekspertskolene i Italia og en av de høyest vurderte utdanningsskolene i Europa i henhold til siste U-Multirank-undersøkelsen. Motiverte kandidater fra alle fagområder inviteres til å søke om et av de 32 fullfinansierte stipendene innen to doktorgradsprogrammer som integrerer vitenskapelige kompetanser innen økonomi, ingeniørfag, datavitenskap, nevrovitenskap og atferdspsykologi, fysikk, anvendt matematikk, statistikk, historie og vitenskap av kulturarv.

Et av de fire feltspesifikke sporene er kognitiv, beregnings- og sosial nevrovitenskap , som er under PhD-programmet "Kognitive og Kulturelle Systemer". Dette forskningsbaserte, tverrfaglige sporet fokuserer på kognitive, beregningsmessige og sosiale nevrovitenskap, og integrerer grunnleggende nevrovitenskapsmetoder, inkludert molekylærbiologi og genetikk, med tradisjonell eksperimentell psykologi og kognitiv nevrovitenskap. Studentene skal delta på flere kurs, inkludert grunnleggende i kognitiv psykologi, atferdsmessig og sosial nevrovitenskap, nevropsykologi, psykofysiologi, nevroetikk, neuralt grunnlag for oppfatning, neuralt bevissthetsgrunnlag, vitenskapsfilosofi, kritisk tenkning, strukturell og funksjonell nevroimaging og grunnleggende / avanserte metoder for dataanalyse.

Spesielt er CCSN-sporet designet for å trene forskere som vil bidra til kunnskap i (multi) disiplinære områder som multisensory perception, supramodality og cross-modality; søvn og bevissthet; handling anerkjennelse og motor kontroll; neuroplasticitet og læring; organisering av semantiske konsepter; neurolinguistics; sosial og antisosial oppførsel; beslutningsprosesser i økonomi og økonomi; estetisk oppfatning. I løpet av doktorgradsstudiet oppfordres studentene til å utføre sin forskning med skolens forskningsenheter. For å utføre sine eksperimentelle aktiviteter, kan elevene stole på både internt og outsourcing. IMT-skolen har en Cyberphysics Lab utstyrt for atferds-, psykofysikk- og EEG-undersøkelser (64 og 256 kanaler). Funksjonelle og strukturelle MR-studier kan utføres på noen av partnerens MR-scanner-steder i Pisa (1,5 og 7 Tesla) og Massa (3 Tesla); EEG og fMRI oppkjøp kan kombineres.

Kursene ledes av verdensberømte forskere og gir studentene alle de teoretiske ferdighetene og de avanserte verktøyene som kreves for å håndtere en rekke analyse-, design- og styringsproblemer innenfor det brede rammeverket for systemanalyse i økonomiske, sosiale, vitenskapelige, teknologiske og kulturelle domener. . Spesialisert fakultet og ansatte skaper et nettverk som gir nøkkel veiledning og støtte gjennom hele PhD-programmet. I tett samarbeid med fakultetet, både i klasserommet og i utviklingen av forskning, kommer studentene til det høyeste nivået av vitenskapelig prestasjon. IMT Skole Ph.d.-kandidater vil kunne bruke ferdighetene de oppnådde under studiene for å gjenkjenne og løse komplekse problemer, å velge den mest hensiktsmessige metoden eller instrumentet som skal brukes når de nærmer seg disse problemene, selv i disipliner utenfor deres primære forskningsfelt.

Alle studentene er basert i det nylig restaurerte San Francesco-komplekset, en fullt integrert campus i det historiske sentrum av den vakre toskanske byen Lucca. Campus inkluderer fornyet bolig, en kantine, studie- og oppholdsrom, et toppmoderne bibliotek og utendørsrom, som gir et unikt kulturelt, profesjonelt og sosialt miljø for doktorgradsprogrammet.

Støtteberettigede studenter, i tillegg til ledig plass og styret , vil også motta et forskningsmiljø som utgjør ca. € 15 300 pr. År . Stipendene er fullt finansierte i opptil fire år , med mulighet for å oppgradere etter det tredje året.

PhD-programmene på IMT School tiltrekker studenter fra hele verden, og gir et virkelig internasjonalt miljø. Engelsk er skolens offisielle språk. Videre vil alle studenter ha mulighet til å bruke perioder i utlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både innenfor Erasmus-rammen og gjennom ad hoc mobilitetsavtaler.

De fleste IMT School PhD-kandidatene har nådd fremtredende roller i akademikere, offentlige institusjoner, offentlige og private selskaper eller yrker over hele verden.

For å finne ut mer om skolen, opptakskrav og hvordan man søker, se https://www.imtlucca.it/en/program-dottorato/overview

Frist for søknader - 23. april 2019, kl. 12.00 CEST

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra IMT School for Advanced Studies Lucca »

Sist oppdatert March 11, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid studier
Pris
- Ingen studieavgift (studenter utover undervisningsavgiften mottar også stipend - 15 300 € / år - og ledig plass og bord)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato