PhD i kjemisk ingeniørfag

Generelt

Programbeskrivelse

Kjemiteknologi

Chemical Engineering Technology fokuserer på håndtering, analyse, overvåking, egenskaper og prosessering av et bredt utvalg av materialer som kjemikalier, forbindelser, pastaer, petroleumderivater, gruvemalm, farmasøytiske produkter, gassprodukter og mer. Kjemiske reaksjoner og egenskaper blir undersøkt i liten skala og deretter brukt på virkelige industrielle omgivelser. Kjemiteknikk innebærer kjemisk utveksling mellom stoffer når råvarer blir til produkter. Den undersøker også arten av kjemiske reaksjoner og involverer igangkjøring og prosjektering av utstyrsutstyr og design, feilsøking og problemløsning.

Arbeidsoppgaver

Kjernefunksjoner til en kjemisk ingeniør eller tekniker involverer råstoff- og sluttproduktanalyse, kvalitetssikring, forskning og utvikling, teknisk salg og tjenester, produksjon og prosesskontroll.

Bill Oxford / Unsplash

Ved University of Johannesburg “The Future. Reimagined.” er ikke bare en fengende frase

Institusjonen tar ledelsen over hele Afrika i den fjerde industrielle revolusjonstenking, og gjensyner fremtiden for alle fagfelt 4IR er den neste bølgen av industrialisering som vi trenger å forstå og forme for å bygge fremtiden til dette landet - og Afrika-kontinentet - så rik fortjener. 4IR handler ikke bare om robotikk og automatisering; det handler om å fremme samfunnet for å styrke mennesker og løfte generasjoner.

Når verden går videre inn i den fjerde industrielle revolusjonen, gjør UJ det også med "Education 4IR" - og bringer 4IR tenking og teknologi inn i læreplanen på tvers av forskjellige kurs og bruker innovative blandet læringsteknologier. Dette betyr at UJ-kandidater er bedre forberedt på å omfavne fremtiden for næringslivet da AI og 4IR spiller en større rolle i måten vi lever og jobber på.

Ved University of Johannesburg er det vår plikt å omfavne og navigere fremtidens ledere i vårt land stolt og frimodig gjennom de ufattelige kompleksitetene i 4IR, slik at de kan dra full nytte og levere en bedre morgendag. Fremtidige ledere som deg! Her leder vi modig samtale; presse og forme designen til en ny morgendag. Her tar vi grep og bygger den nye verdenen.

Opptakskrav og utvalgskriterier:

Godkjent mastergrad i ingeniørfag eller lignende godkjent grad på masternivå eller NQF nivå 9 tilsvarende. Endelig opptak til programmet vil kun bli gitt etter vellykket presentasjon av et forskningsseminar seks måneder etter påmelding. Forskningsemner må også aksepteres og godkjennes av veiledere på fakultetet og til slutt av senatet eller eksekutivkomiteen for universitetets senat.

Programmets varighet:

  • Heltid: 2 år
  • Deltid: 3 år

Kontaktinformasjon:

Navn: Fru Dudu Kanyi / Tlf: 011 559 2109 / E-post: febehd@uj.ac.za

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Les mer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimér
Johannesburg