PhD i kjemi

The Hong Kong University of Science and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i kjemi

The Hong Kong University of Science and Technology

Kjemi som disiplin vokser og endrer seg raskt. De tradisjonelle kjemiavdelingene i analytisk, uorganisk, organisk og fysisk alt = "kjemi reflekterer ikke lenger feltets dynamiske og tverrfaglige natur. Kemi er faktisk" sentralvitenskapen "og har relevans innen områder som molekylærbiologi, molekylærfysikk, materialvitenskap, molekylærteknikk, bioteknologi, miljøvitenskap og stoffdesign.

Som forskerstudent ved Institutt for kjemi ved The Hong Kong University of Science and Technology , vil du ha mulighet til å studere i programmer som gjenspeiler dagens, sentrale, kjemiske stilling, og du vil lære av ulike, innovative fakultet i forkant av deres forskningsområder.

Vårt oppdrag er å tilby forskning og instruksjonsmuligheter i de fremvoksende områdene Kjemi, samtidig som vi opprettholder et program som er forankret i disiplins grunnleggende. Postgraduate programmer legger vekt på opplæring i opprinnelig forskning med fokus på grunnleggende, tverrfaglige og anvendte områder. Å supplere våre formelle studieprogrammer er et aktivt seminarprogram som gjør det mulig for studenter å møte fremtredende og internasjonale forskere som er banebrytende for etableringen av ny kjemisk kunnskap.

Formålet med ph.d. Program i kjemi er å forberede studentene gjennom gjennomføring og gjennomføring av et vesentlig forskningsprosjekt for å bli modne, uavhengige forskere som selv er i stand til å utforme, igangsette og gjennomføre sine egne opprinnelige prosjekter i akademiske eller industrielle miljøer.

Opptaket til programmet skal betraktes som et privilegium, og den etterfølgende utførelsen av forskningsprosjektet av en ph.d. kandidat er et stort foretak. Det krever bruk av betydelig dybde og bredde av stipend, og det må være en betydelig oppdagelse av ny vitenskap. Den endelige Ph.D. avhandlingen må gjenspeile klart og fullstendig oppfyllelsen av disse kriteriene.

Forskning Foci

Forskning og utvikling innen avdeling fokuserer på fem hovedområder:

 • Syntetisk kjemi: Syntetisk metode, organometallisk alt = "kjemi og katalyse.
 • Molekylær dynamikk og struktur av komplekse systemer: Laserbasert spektroskopi, dynamikk av biomolekylære og supramolekylære systemer, beregnings alt = "kjemi (protein / RNA-folding).
 • Materialvitenskap: Nanomaterialer, biomaterialer, og polymere og organiske elektroniske materialer.
 • Kjemisk biologi: Proteinorganisasjon i metabolismen, signaltransduksjon.
 • Analytisk / Miljøkjemi: Metodeutvikling og applikasjoner for miljø og bioanalytisk alt = "kjemi og atmosfærisk alt =" kjemi.

Avdelingen har internasjonale forbindelser med store kjemiske næringer og har hatt en sentral rolle i etableringen av universitetssamarbeid med universiteter, forskningsinstitusjoner og selskaper i Hong Kong, Kina, Japan, Europa og USA.

Opptakskrav

Jeg. Generelle opptakskrav

Søkere som søker opptak til en mastergrads skal ha:

 • oppnådd en bachelorgrad fra en anerkjent institusjon, eller en godkjent tilsvarende kvalifikasjon;

ii. Engelsk Språk Opptakskrav

Du må oppfylle engelskspråkkrav med en av de følgende ferdighetsoppnåelsene *:

 • TOEFL-iBT 80
 • TOEFL-pBT 550
 • TOEFL-revidert papirleverert test 60 (total score for lesing, lytting og skriving)
 • IELTS (akademisk modul)
  • For 2019/20 Opptak: Totalpoeng: 6,5 og Alle underpoeng: 5,5
  • For 2018/19 Opptak: Totalpoeng: 6,0 og Alle underpoeng: 5,5

* Hvis ditt første språk er engelsk, og bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjon ble tildelt av en institusjon der undervisningsmediet var engelsk, blir du fraviket fra å oppfylle de engelske språkkravene ovenfor.

Søknadsfrist

For 2019/20 Høstperiodeinntak:

Ikke-lokale søkere *
Heltid: 1. juni 2019
Deltid: 1. juni 2019

Lokale søkere
Heltid: 15. juli 2019
Deltid: 15. juli 2019

For 2018/19 Vårt Terminntak:

Ikke-lokale søkere *
Heltid: 1. november 2018
Deltid: 1. november 2018

Lokale søkere
Heltid: 15. desember 2018
Deltid: 15. desember 2018

* Søkere som trenger en student visum / oppføring tillatelse til å studere i Hong Kong, regnes som ikke-lokale studenter. For detaljer om student visum / opptakskrav, vennligst klikk her .

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert September 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 - 6 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
42,100 HKD
per år
Locations
Hongkong - Hong Kong
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Please visit here for details.
Studieslutt Kontakt skolen
Dates