PhD i kjemi, teknologi og egenskaper av materialer

Brno University of Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i kjemi, teknologi og egenskaper av materialer

Brno University of Technology

Kjemi, teknologi og egenskaper av materialer

Forkortelse: DPAP_CHM_4

Nivå på emnet: Doktorgrad

Fakultet: Fakultet for kjemi

Akademisk år: 2017/2018

En tittel tildelt: Ph.D.

Kvalifikasjon tildelt: Ph.D. i feltet "Kjemi, teknologi og egenskaper av materialer"

Nivå på kvalifikasjon: Doktorgrad (3. syklus)

Spesifikke opptakskrav:

Vi forventer kunnskap om grunnleggende kjemiske, fysiske og fysisk-kjemiske konsepter og prinsipper i den utstrekning som er spesifisert for den omfattende MA-eksamen i kjemi, fysikk og fysisk kjemi ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet i Brno University of Technology , til slutt på andre tilsvarende fokuserte men fakulteter eller andre universitet fakulteter. Andre krav: interesse for ingeniørfag og vitenskapelig arbeid, kunnskap om engelsk og gode resultater i forrige studie (bedre enn gjennomsnittsklasse 2).

Profil av programmet:

Profesjonelt orientert.

Målet med studien er å skaffe eksperter innen materialteknikk og ingeniørteknologi med vekt på kjemiske prosesser og materialegenskaper.

Studien inneholder også prinsippene for test- og målemetoder som skal kvalifisere studentene både for stillingen som teknologilaglederne i kjemiske anlegg og arbeid i de grunnleggende og anvendte forsknings-, forsknings- og utviklingsinstituttene som er involvert i testing av fysisk-kjemiske egenskaper av stoffer og også i selskaper som fokuserer på produksjon av romanen, perspektivmaterialer. Dette er det innenlandske og internasjonale internships rettet mot.

Undervisningsbelastningen i seminarer gir doktorgradsstudenter grunnopplevelsen og kontakten med studenter og kvalifiserer dem for fremtidige sekundære og post-sekundære lærerstillinger.

Viktige læringsutbytte:

Kandidatene i DSP av teknologi og materielle egenskaper er i stand til å formulere et vitenskapelig problem uavhengig, foreslå hypoteser og prosedyrer som fører til løsning og forsøk på bekreftelse på eksperimentelt eller teoretisk nivå. Kritisk evaluering av publisert vitenskapelig informasjon og evnen til å kommunisere på engelsk - både muntlig og skriftlig, utgjør en integrert del av studien.

Yrkesprofiler av kandidater med eksempler:

Kandidatene i spesialiseringskjemi, teknologi og materielle egenskaper har både eksperimentell og teoretisk kunnskap innen materiellstrukturer og deres egenskaper. De er godt grunnlagt i en rekke teoretiske metoder for karakterisering av materialer og deres praktiske anvendelser (mye informasjon er oppnådd ved praktik på utenlandske universiteter).

Disse praksisplasser forbedrer også sine språkkunnskaper. Det rette valget av fag gjør studentene kjent med de teoretiske grunnene til spesialiseringen. Kandidatene er også erfarne med å overføre informasjonen og presentere resultatene på konferanser og profesjonelle seminarer levert både på tsjekkisk og engelsk.

Doktorgradsstudenter oppfordres også til å tenke selvstendig og kreativt, og ta på seg teknologisk framsyn, slik at de kan løse teknologiske problemer i en rekke operasjoner. Den moderne oppfatningen av spesialiseringen basert på dagens tilstand og behov for kjemiske, elektroniske og forbruksvarer industrier gjør kandidatene kvalifisert både for industrien og anvendt og grunnleggende forskning. Den utdannede har også grunnleggende kunnskaper om kjemi og fysikk.

Det generelle grunnlaget er utvidet ved spesielle kurs som inkluderer for eksempel kjemi og fysikk, nanoteknologi, bruk av sekundære råvarer, bioengineering og bruk av kjemiske og fysiske lover innen uorganiske og organiske forbindelser.

Avgangskrav: slutteksamen, doktorgradsoppgave

Studieform: Heltidsstudie

Programleder: prof. Ing. Martin Weiter, Ph.D.

Brno CHEMISTRY, TECHNOLOGY AND PROPERTIES OF MATERIALS

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert March 3, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Price
Pris
2,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Tsjekkia - Brno, South Moravian Region
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tsjekkia - Brno, South Moravian Region
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen