Kjemi og teknologi av matvarer

Forkortelse: DPAP_CHTP

Nivå på emnet: Doktorgrad

Fakultet: Fakultet for kjemi

Studieår: 2020/2021

En tittel tildelt: Ph.D.

Kvalifikasjon tildelt: Ph.D. i feltet "Kjemi og teknologi av matvarer"

Nivå på kvalifikasjon: Doktorgrad (3. syklus)

Spesifikke opptakskrav:

Mastergrad i kjemisk ingeniørfag, matkjemi eller andre kjemiske spesialiseringer opptjent ved universitetets fakulteter, IKT Praha eller landbruksuniversiteter.

Viktige læringsutbytte:

Ph.D. Studie- og studierelatert forskning er fokusert på oppkjøp og utvikling av teoretisk kunnskap og eksperimentelle ferdigheter innen matkjemi og prosessprosesser for matproduksjon, anvendt analytisk og fysisk kjemi, mikrobiologi, biokjemi og molekylærbioteknologi. Studien er utformet i tråd med utviklingen av matvitenskap og matteknologi og andre grunnleggende og anvendte spesialiseringer.

Hoved oppmerksomheten er å fokusere på produksjon, bearbeiding, lagring, kvalitetskontroll og mattrygghet. På grunn av den raske utviklingen av molekylærbiologiteknikker, blir det tilstrekkelig oppmerksom på bruken av denne disiplinen i utviklingen av nye matteknologier. Vitenskapelig kunnskap fokuserer på matkvalitet og sikkerhet, produksjon av funksjonelle matvarer og utvikling av moderne molekylærbiologiske diagnostiske metoder.

Arbeidserfaring:

Arbeidserfaring er ikke en del av standard studieplan.

Endelig statlig eksamen:

Statens doktorgradseksamen viser en dyp teoretisk kunnskap innen avhandlingsoppgaven og studieområdet, herunder metodologiske grunnlag for vitenskapelig arbeid. Dens innhold er hovedsakelig basert på doktorgradsstudiet og individuell studieplan for doktorgradsstudenten.
Delen av doktorgradsutvalget består av diskusjonen om forholdet til avhandlingsemnet presentert av doktorgradsstudenten. . Denne diskusjonen inneholder spesielt en kritisk vurdering av funnene innen avhandlingsemnet, forventede mål for avhandlingsoppgaven og egenskapene til de valgte forskningsmetodene.

Studieretning:

Under doktorgradsprogrammet deltar studenten i samsvar med den enkelte eksamensplan foredrag, kurs, seminarer, deltar i internasjonal og utenlandsk praksis, utdanningsavdelings utdanningsaktiviteter og arbeider med avhandlingen. Under studiet er doktorgradsstudenten forpliktet til å delta på en vitenskapelig konferanse organisert av FCH BUT, der han / hun skal levere en presentasjon på engelsk. Flere ganger i året deltar studenten i workshops som er organisert av ekspertstyret for det aktuelle doktorgradsprogrammet, i hvert fall i minst ett internasjonalt vitenskapelig symposium i Tsjekkia. i utlandet og er pålagt å publisere minst en artikkel i et internasjonalt tidsskrift med IF. Studenten blir doktorgradsstudenten i den aktuelle spesialiseringen ved vellykket godkjenning av statens doktorgradsundersøkelse og ved å forsvare avhandlingen. Han / hun tjener graden "Doctor", forkortet til "Ph.D."

Yrkesprofiler av kandidater med eksempler:

Kandidater fra doktorgradsprogrammet vil få teoretisk kunnskap og praktisk eksperimentell ferdigheter og erfaring som er nødvendig for uavhengige kreative løsninger på problemene i et bredt og komplekst område av matkemi.

Programmet er orientert både på kjemisk basis for mat og bioteknologisk produksjon med hensyn til sikkerhet og utvikling av avansert teknologi, og kvalitet og sikkerhetskontroll av produsert mat.

De nyutdannede finner jobb i universitets- og ikke-universitetsforskning, R

Den utdannede profilen tilbyr også sysselsetting i statlige kontrollinstitusjoner og bedriftsorganisasjoner. Den utdannede profilen er utformet for å være sammenlignbar med lignende studier på innenlandske og utenlandske universiteter og med kravene fra det europeiske forskningsområdet.

Avgangskrav: slutteksamen, doktorgradsoppgave

Studieform: Heltid, kombinert

Programleder: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 13 flere kurs fra Brno University of Technology »

Sist oppdatert November 3, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
4 år
Deltid
Heltid studier
Pris
2,000 EUR
per studieår
Frist
april 30, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Juni 2024
Søknadsfrist
april 30, 2020

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
april 30, 2020
Sluttdato
Juni 2024