PhD i integrert og transpersonlig psykologi

Generelt

Programbeskrivelse

PhD i integrert og transpersonlig psykologi

Vårt Integrert og Transpersonell Psykologi (ITP) -program er en av de få i verden som tilbyr en online PhD i helhetsperspektivet til psykologi. Vårt program er også unikt i sin forskningsorienterte tilnærming dedikert til systematisk kunnskapsbygging og fremdrift av feltet.

Hele persons psykologi utvider horisonter av konvensjonell vestlig psykologi for å inkludere mystiske og åndelige tilnærminger som forvandler menneskelig bevissthet. Den vurderer også psykologi som en del av et omfattende rammeverk som omfatter levende systemer av kropp, samfunn, samfunn og verden som sammenhengende utviklingsprosesser i en levende, pustende kosmos. Fra dette perspektivet kan vitenskapelig arbeid forfølges med like strenghet som standard tilnærminger, men det blir mulig å stille nye og overbevisende forskningsspørsmål som ligger nær hjertet av hva det er å være menneske.

Om programmet

Doktorgraden er for fagfolk som ønsker å forbedre sine legitimasjonsbeskrivelser, dyrke ny mening i sitt arbeid, utdype sine ferdigheter eller bidra til å forme sine spesialiseringsområder. Det er også for studenter som ønsker å få en bredde av kunnskap som grunnlag for undervisning, rådgivning eller arbeid med enkeltpersoner. Programmet er knyttet til et planlagt forskningslaboratorium for holistisk nevrovitenskap, en peer-reviewed akademisk journal som delvis produseres av studentstuderende, og seniorlærere i feltet som er tilgjengelig for å veilede elevforskning.

Programmet, strukturert for å møte behovene til arbeidende fagfolk, tilbys i et online format. To ganger i året møtes studenter og fakultet for boligintensiv i San Francisco Bay Area.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Minimér
San Fransisco