PhD i integrert og transpersonlig psykologi

Vårt Integrert og Transpersonell Psykologi (ITP) -program er en av de få i verden som tilbyr en online PhD i helhetsperspektivet til psykologi. Vårt program er også unikt i sin forskningsorienterte tilnærming dedikert til systematisk kunnskapsbygging og fremdrift av feltet.

Hele persons psykologi utvider horisonter av konvensjonell vestlig psykologi for å inkludere mystiske og åndelige tilnærminger som forvandler menneskelig bevissthet. Den vurderer også psykologi som en del av et omfattende rammeverk som omfatter levende systemer av kropp, samfunn, samfunn og verden som sammenhengende utviklingsprosesser i en levende, pustende kosmos. Fra dette perspektivet kan vitenskapelig arbeid forfølges med like strenghet som standard tilnærminger, men det blir mulig å stille nye og overbevisende forskningsspørsmål som ligger nær hjertet av hva det er å være menneske.

Om programmet

Doktorgraden er for fagfolk som ønsker å forbedre sine legitimasjonsbeskrivelser, dyrke ny mening i sitt arbeid, utdype sine ferdigheter eller bidra til å forme sine spesialiseringsområder. Det er også for studenter som ønsker å få en bredde av kunnskap som grunnlag for undervisning, rådgivning eller arbeid med enkeltpersoner. Programmet er knyttet til et planlagt forskningslaboratorium for holistisk nevrovitenskap, en peer-reviewed akademisk journal som delvis produseres av studentstuderende, og seniorlærere i feltet som er tilgjengelig for å veilede elevforskning.

Programmet, strukturert for å møte behovene til arbeidende fagfolk, tilbys i et online format. To ganger i året møtes studenter og fakultet for boligintensiv i San Francisco Bay Area.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra California Institute of Integral Studies »

Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato