PhD i ingeniørfag og byggemiljø

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i ingeniørfag og byggemiljø

London South Bank University

LSBU er toppmoderne universitet i London for verdensledende og internasjonalt fremragende forskning innen generell ingeniørfag, som inkluderer The Built Environment and Architecture Research - Research Excellence Framework (REF) 2014.

Det brede spekteret av forskningsaktiviteter i vår skole, sammen med blandingen av akademiske ansatte, postdoktorale stipendiater og besøkeprofessorer, gir oss mulighet til å tilby et stimulerende og variert miljø.


Forskningstemaer

Forskning innen ingeniørfag og byggemiljø utføres av spesialistsentre. De fleste akademiske ansatte tilhører en eller flere av disse, og forskerstudenter kan forvente å bli med i et lite team som jobber med bestemte problemer. Forskningstemaer inkluderer:

 • akustikk
 • Transport Engineering
 • Kjøling og klimaanlegg
 • Effektiv og fornybar energi i bygningen


Forskningsområder hvor vi kan tilby tilsyn inkluderer:

 • Passiv lav energi design og bygningsfysikk, klimaendringer og tilpasning av eksisterende bygninger
 • Bygging av tjenester, energieffektiv og fornybar energiteknologi
 • Kjøling, klimaanlegg, oppvarming, kjøling og energilagringsteknologi
 • Elektriske bygningstjenester, inkludert belysning, strøm og kontroll
 • Miljø og arkitektonisk akustikk
 • Livssyklusvurdering, vedlikehold og kapitalforvaltning.
 • Strukturell konstruksjon, strukturanalyse og simulering,
 • Transportteknikk
 • Vann systemer og ledelse
 • Bærekraftutvikling
 • Urban robusthet
 • Aldringsforskning i de bygde og menneskelige miljøer
 • Grønn konstruksjon
 • Energi og ressurseffektivitet
 • Overvåking av energibehov
 • En energivurdering, måling og ytelse av bygninger
 • Fornybar energi i byer, lokalsamfunn og distrikter
 • Katastrofefasthet

Et medarbeider, en ekspert på det valgte feltet, har direkte ansvar for å veilede og støtte ditt forskningsprogram. Som forskningsstudent blir du en del av vårt blomstrende akademiske samfunn.

En Ph.D., per definisjon, er et originalt bidrag til kunnskap. En forskerutdanning er forskjellig fra et undervist kurs. Forskningsstuderende er forventet å selvstyre sin læring med støtte fra et tilsynsteam.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


fasiliteter


Regulering av bygningstemperaturer effektivt, PhD

Metkel's Ph.D. forskning fokusert på å forbedre effektiviteten av et arbeidsmiljøkilde varmepumpe system, hans funn har implikasjoner for regjeringens politikk og fornybar energi industrien


Senter for effektiv og fornybar energi i bygninger (CEREB)

Denne £ 2,8million anlegget er en unik, undervisning, forskning og demonstrasjon ressurs for fornybare og intelligente energiløsninger.


Akustisk forskningsanlegg

Våre akustiske laboratorier tilbyr et ypperlig og sjeldent læringsmiljø. Fasilitetene inkluderer en Anechoic Chamber og en Reverberation Chamber, som støtter banebrytende forskning innenfor anvendt akustikk.


arbeidsevne


Forskningsutvikling

Alle forskerstudenter er pålagt å delta i et Nøkkelfagutviklingsprogram som skal utvikle overførbare ferdigheter i tillegg til de som er ansatt i å utføre forskning. Opplæring i forskningsmetoder er tilgjengelig gjennom hyppige forskningsseminarer.

Når det er nødvendig, kan forskerstudenten delvis følge relevante Masters kurs i skolen og særlig enheter på forskningsmetodikk. I noen tilfeller oppfordres forskerstudenter til å følge andre kurs som er tilgjengelige på universitetet eller eksternt rettet mot å forbedre sin generelle kompetanse på sine utvalgte områder.

I tillegg kan de oppfordres til å følge språkkurs med sikte på å forbedre sine muntlige og skriftlige ferdigheter - både essensielle i deres fremtidige karriere.


Overførbare ferdigheter

En forskningsgrad vil utstyre deg med mange overførbare ferdigheter. Selvdisiplinen, etterspørselen etter klar analytisk tenkning, og evnen til å gjøre kritikk mot andre, virker inn i noe konstruktivt, utgjør en unik trening for nesten alle slags karriere. Spenningen og tilfredsheten med å finne nye fakta, en ny ide eller en ny måte å se på noe kan være svært givende.


Delta på konferanser

Forskningsstuderende er ofte sponset til å delta på nasjonale og internasjonale konferanser og møte ledende forskere på sine fagområder og presentere sine forskningsresultater. Fremdriften av alle forskerstuderende blir formelt overvåket av universitetets forskningsutvalg.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


Inntakskrav

Søkere til et forskerutdanningsprogram på LSBU forventes vanligvis å ha en god æresgrad (2: 2 og høyere) og en relevant høyereutdanning, fortrinnsvis en fortjeneste på masternivå. Vennligst oppgi to faglige referanser som en del av søknaden din. Du vil også bli pålagt å vise bevis på alle dine kvalifikasjoner. Hvis engelsk ikke er ditt førstegangsspråk, vil du bli pålagt å bevise din kompetanse på engelsk, og vise en IELTS-score på minst 7,0 på høyere nivå. Du vil bli invitert til et intervju med din potensielle veileder, personlig eller telefon, før et tilbud blir gjort.


Akademisk teknologi godkjenning Scheme

Hvis du er en ikke-EU / EØS-statsborger, må du kanskje søke på Utenriks- og Commonwealth Office (FCO) for godkjenning fra ATAS for å studere dette kurset. Dette er et krav til innmelding ved Universitetet eller for å få bekreftelse om godkjenning for studier (CAS) hvis du må gjøre en Tier 4 General visum søknad. Vær oppmerksom på at et ATAS-sertifikat ikke er nødvendig for at du skal sende inn en søknad om kurs på LSBU og motta et tilbud.

Prosessen for å skaffe et ATAS-sertifikat kan ta litt tid, så det er viktig at du sjekker om du trenger en så tidlig som mulig, slik at du kan gjøre søknaden din om sertifikatet for å få det i god tid. Unnlatelse av å produsere et gyldig ATAS-sertifikat kan resultere i forsinkelser i mottak av CAS eller vi kan ikke være i stand til å registrere deg på universitetet.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er
Campusbasert
Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Feb. 2019
Duration
Varighet
3 - 6 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,260 GBP
År 1 fulltids UK / EU-avgift: £ 4260; År 1 heltid Internasjonalt honorar: £ 13125. År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 2556; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 7875
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Nov. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen