Institutt for informasjonssystemer, Business Statalt = "istics and Operations Management" (ISOM) consalt = "ists of two divalt =" isions: Informasjonssystemer og Operations Management. Avdelingen alt = "er internasjonalt anerkjent for sin autoritative forskning og rangert blant de Topp 20 i verden og nr. 1 i Asia-Stillehavsregionen, ifølge University of Texas i Dallass undersøkelse (2009-2013) av de fremste ISOM-tidsskrifter: Informasjonssystemforskning, MIS kvartalsvis, ledelsesvitenskap og operasjonsforskning.

Fakultetsmedlemmer av Informasjonssystemene (IS) divalt = "ision er på redaksjonell styret i topp IS-tidsskrifter. Våre studenter har gått videre til akademiske stillinger i Australia, Finland, Frankrike, Hong Kong, Nederland, Singapore, Storbritannia og Storbritannia. USA. Noen er nå full professor / lektorer og på redaksjonenes øverste IS-tidsskrifter.

Filosofie doktorgradsstudiet i informasjonssystemer (IS) alt = "er en forskningsorientert grad som tar sikte på å forberede studentene til en forsknings- og undervisningskarriere i universiteter, forskningsinstitutter, regjerings- eller bedriftsorganisasjoner. Programmet har en teknologiledelse perspektiv med fokus på økonomisk modellering og atferdsforskning i ledelse, design, bruk og sosioøkonomisk påvirkning av informasjonsteknologi på enkeltpersoner, organisasjoner og samfunn. PhD-programmet alt = "er ment å bli tatt som oppfølgingsdel av MPhil (IS) -programmet.

Forskning Foci

De to hovedområdene for forskningsfokus i IS divalt = "ision er som følger:

Behavioral Research: Vår primære interesse alt = "er å studere ledelsen av informasjonsteknologi (IT) og bruk av IT for ledelsesmessige og organisatoriske formål. Vår forskning undersøker mer enn bare teknologiske systemer eller sosiale systemer - det undersøker fenomenene som oppstår når De to samhandler. Eksempler er menneskelig-datamaskininteraksjon, brukernes aksept av IT-innovasjoner, IT-strategi, elektroniske samfunn, e-forvaltning, e-handel og telekommunikasjonspolitikk. Metodene som brukes er undersøkelser, eksperimenter og feltstudier. å ta kurs i psykologi, organisasjonsadferd, undersøkelsesdesign, eksperimentell design, multivariate statlige = "istics" etc. Fremtidsstudenter med utmerket analytisk evne og god ferdighet i Englalt = "ish er foretrukket.

Analytisk og empirisk modellering: Økonomi har bidratt til den teoretiske rikdom og metodiske rigor av IS-forskning. Eksempler er informasjonsøkonomi, økonomien i elektronisk handel, økonomiske modeller for virkningen av IT på organisasjoner og markeder, og tilbud og etterspørsel av IT. Thalt = "er interdalt =" tverrfaglig samarbeid har potensial til å bidra til å løse mange vanskelige IS alt = "problemer. PhD-studenter interessert i thalt =" er område må ta kurs i spillteori, industriell organisasjon, pristeori, økonometri etc. Foretrukne studenter med en sterk kvantitativ faglig bakgrunn er foretrukket.

Admalt = "ission Krav

Jeg. General Admalt = "ission Krav

Søkere som søker admalt = "utstedelse til en mastergrad skal ha:

  • oppnådd en bachelorgrad fra en anerkjent institusjon, eller en godkjent tilsvarende kvalifikasjon;

ii. Englalt = "ish Language Admalt =" ission Krav

Du må oppfylle Englalt = "ish Språkkrav med en av følgende ferdighetsoppnåelser *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revalt = "ised Paper-Delivered Test 60 (total score for Reading, Lalt =" istening og Writing-seksjoner)
  • IELTS (akademisk modul) Total score: 6.5

* Hvis ditt første språk alt = "er Englalt =" ish, og bachelorgraden din eller tilsvarende kvalifikasjon ble tildelt av en institusjon der instruksjonsmåten var Englalt = "ish, vil du bli frastått fra å oppfylle det ovennevnte Englalt =" ish Language krav.


Søknadsfrist

Vennligst se http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurs fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Sist oppdatert February 6, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
42,100 HKD
per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Sluttdato