Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgrad i historie gir deg muligheten til å studere historie på avansert nivå gjennom uavhengig forskning.

Doktorgraden er vår hovedforskningsgrad. Størrelsen på Edinburghs historieavdeling og bredden av kompetanse tilgjengelig fra våre ansatte betyr at vi kan tilby tilsyn med forskningsprosjekter på en rekke felt. Vi har sterke forskningskonsentrasjoner i skotsk historie, amerikansk historie, global og transnasjonal historie, irsk historie, intellektuell historie og middelalderhistorie, og kolleger som kan overvåke emner som spenner over to tusen og fem kontinenter. Medlemmer av historieavdelingen har sterke forbindelser med kolleger andre steder på universitetet med forskningskompetanse innen relaterte fagområder, fra klassikere, arkeologi og kunsthistorie til politikk og økonomi.

Bredden av forskningskompetanse i skolen og i det bredere universitetet gjør det mulig for oss å overvåke et meget bredt spekter av emner. Hver student er tildelt minst to veiledere, slik at vi kan kombinere tematisk, kronologisk og eventuelt faglig kompetanse i tilsynsteamet. Vi har også nært tilknytning til eksterne organisasjoner, for eksempel National Museums of Scotland, og kan også inkludere eksterne partnere i tilsynsgrupper.


Programstruktur

Doktorgradsutdanningen er en betydelig del av selvstendig forskning som bidrar til tilstanden til eksisterende kunnskap på feltet. Ph.d.-studiet er designet for å ta tre år på heltid eller seks år på deltid. Ph.d.-studiet undersøkes ved innlevering av en avhandling på inntil 100 000 ord og ved muntlig eksamen.

Doktorgradsstudenter jobber tett med sine veiledere, som er anerkjente eksperter på studiet. Alle doktorgradsstudenter forfølge et individuelt tilpasset program for forskningstrening som er avtalt med sine veiledere. Ph.d.-studiene i historien gir kjerneopplæring i de ferdigheter som er nødvendige for å blomstre på doktorgrad og utover, gjennom et kjernefag i semester ett, Profesjonell ferdigheter for historikere, og en dagslang årskonferanse for doktorgradsstudenter i semester to. Alle doktorgradsstudenter i skolen har også nytte av skole- og universitetsutdanning i forskning og faglige ferdigheter.

Doktorgradsstudenter oppfordres til å dele sin forskning med andre postgraduate studenter gjennom workshops og seminarer, og å ta en aktiv rolle i forskningslivet i historiefaget, skolen og universitetet gjennom våre forskningsgrupper og sentre og gjennom studentledede workshops og seminarer. Aktuelle forskergrupper inkluderer digitale humaniora; Intellektuell historie; Materiell kultur; Global og transnasjonal historie; Vitenskap, medisin og teknologi; Økonomisk og sosial historie; Politisk historie; Irsk historie; og sen antikke og bysantinske studier. Vi har også tre forsknings sentre: Senter for studier av moderne og moderne historie; Middelalder- og renessansstudier; og det skotske senteret for diaspora studier.


Inntakskrav

Du trenger en britisk 2: 1 æresgrad i en relevant disiplin og en relevant mastergrad med et samlet karakter på minst 65%, eller den internasjonale tilsvarende.

Vi kan også vurdere søknaden din hvis du har relevant faglig erfaring; Vennligst sjekk med din potensielle veileder før du søker.

Internasjonale kvalifikasjoner

Sjekk om dine internasjonale kvalifikasjoner oppfyller våre generelle opptakskrav:

engelske språk

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

  • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
  • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,0 i hver modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 20 i hver modul)
  • PTE (A): totalt 67 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter")
  • CAE og CPE: totalt 185 (minst 169 i hver modul)
  • Trinity ISE: ISE III med et pass i alle fire komponentene

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Hvis dine språkkunnskaper bare tilfredsstiller den nedre delen av kravene, driver engelskspråklig undervisningssenter ved universitetet flere kurs på engelsk for akademiske formål.

Program undervist i:
Engelsk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Se 4 flere kurs fra The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Sist oppdatert October 30, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
19,000 GBP
Heltid studier: Oversjøisk £ 19.000 per år. Ekstra avgifter kan gjelde
Deadline
Etter sted
Etter dato