PhD i geografi

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Forskningen som gjennomføres innenfor Geografi, faller under to tverrfaglige forskningsklynger; Miljøendring

C

Kunnskapens geografier

Forskning er fokusert på kunnskapens geografier, med særlig vekt på vitenskapens kulturer. Klyngen har kompetanse på forholdet mellom vitenskap, rase og religion siden 1650; de historiske områdene av vitenskapelig kunnskap; kulturen av botaniske hager i imperiumets alder; mottak av darwinismen; Klimaets rolle i debatter om menneskelige kulturer; den geopolitiske av apokalyptiske tanker, romene hvor økonomisk kunnskap er produsert; og hvordan kulturer av vitenskap, teknologi og ytre rom er knyttet til spørsmål om sted, landskap og identitet i det tjue århundre.

Landskaper, kritisk kartografi og GIS:

Forskning består av kvantitative romlige analyser av sosioøkonomiske data og kvalitative kulturanalyser av landskap og kartografisk kunnskap fra middelalderen til den moderne perioden. Kritiske kartografiske / GIS teknikker har blitt utplassert for å forhøre veracity av kunnskapsuniverset på kartet, mens digitalt oversatte dokumentdata har blitt brukt til å omkonfigurere vår forståelse av middelalderens urbanisme og agrariske økonomier, så vel som religiøs dynamikk i religionen og politikk av kartografisk retorikk.

Politisk geografi:

Forskning er fokusert på nasjonalisme og regional konflikt; kritisk geopolitikk av religion; monumentale landskaper og minnespolitikken; internasjonale relasjoner i en globalisert verden; koloniale og postkoloniale geografier i India; prosessene for grenseoppretting, geografiske utførelsesformer og verdipapirisering av offentlige rom, og bruk av kamufleringsteknikker som kilder til politisk motstand. Dette arbeidet har blitt utført både fra historiske og moderne perspektiver.

Befolkningsdynamikken til moderne samfunn:

Forskning er fokusert på populasjonsdynamikken i moderne samfunn og inkluderer folketellinganalyse; forskning på reise til jobb; lønnsomhet og arbeidsmarkeder; så vel som sosial og religiøs segregering, spesielt i delte byer som Belfast; studien av grenser og ekstern migrasjon.

Studieform / varighet

Registrering er på heltid eller deltid, under ledelse av et tilsynsråd utpekt av universitetet. Du vil bli forventet å sende inn oppgaven ved slutten av tre års heltidsregistrering for Ph.D. (eller deltidsekvivalent).

Forskningsinformasjon

Tilknyttet forskning

Begge forskningsklyngene tiltrekker seg finansiering fra en rekke kilder, inkludert; NERC, EPSRC, ESRC; AHRC, British Academy, Leverhulme Trust, og JISC. Klyngene har utviklet et internasjonalt omdømme i temaene som er identifisert ovenfor, som demonstrert av en imponerende rekord av akademiske monografier og publisering av agenda-setting artikler som har informert og påvirket forskningsmessige retninger innenfor den bredere disiplinen Geografi.

Klyngens forskningstemaer utføres over et bredt spekter av forskjellige geografiske sammenhenger og fra middelalderen til nåtiden. Nåværende forskning er fokusert på Storbritannia, Irland, Korea, Italia, Israel / Palestina, Balkan, USA, Canada, Burma og India.

Sterke forbindelser med tilknyttede disipliner i Det humanistiske fakultet, og er involvert i fakultetets tilsyn med en rekke ph.d. prosjekter.

Karrieremuligheter

Introduksjon

For ytterligere informasjon om karrieremuligheter ved ph.d. nivå ta kontakt med fakultet for ingeniørfag og fakultet student rekrutteringsteam på askEPS@qub.ac.uk.

Våre rådgivere - i samråd med skolen - vil gjerne gi ytterligere informasjon om ditt forskningsområde, mulige karrieremuligheter og din forskningsapplikasjon.

Inngangskrav

Uteksamineres

Minste akademiske krav til opptak til et forskerutdanning er normalt en høyere klasseklasse Honours-grad fra en britisk eller ROI HE-leverandør, eller en tilsvarende kvalifikasjon som er akseptabelt for universitetet. Ytterligere informasjon kan fås ved å kontakte skolen.

Internasjonale studenter

For informasjon om internasjonale kvalifikasjonsekvivalenter, vennligst sjekk spesifikk informasjon for ditt land.

Engelsk Språkkrav

Bevis på en IELTS * poengsum på 6,5, med ikke mindre enn 5,5 i en hvilken som helst komponent er nødvendig. * tatt innen de siste 2 årene

Internasjonale studenter som ønsker å søke på Dronningens Universitet Belfast (og for hvem engelsk ikke er deres førstegangsspråk), må kunne demonstrere sin ferdighet på engelsk for fullt å kunne dra nytte av deres studium eller forskning. Ikke-EØS-statsborgere må også tilfredsstille kravene til innvandring av engelsk visum og innvandring (UKVI) for det engelske språket for visumformål.

Hvis du trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter før du går inn på dette studiet, tilbyr INTO Queen's University Belfast en rekke engelskspråkkurs. Disse intensive og fleksible kursene er designet for å forbedre din engelsk evne til opptak til denne grad.

  • Akademisk engelsk: Et intensivt engelskspråklig og studiekompetanse for vellykket universitetsstudium på gradenivå
  • Pre-sessional English: en kort intensiv akademisk engelsk kurs for studenter som starter et studieprogram på Queen's University Belfast og som trenger å forbedre engelsken sin.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Les mer

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Minimér