PhD i fysikk

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Den vitenskapelige forskningen innen matematikk og fysikkskolen var høyt rangert i 2014-referansepraksis, med 70% av forskningsresultatene vurdert som internasjonalt utmerket eller verdensledende. Fysikkforskningsaktivitet i skolen er fokusert på fem spesifikke forskningscentre; Alle akademiske medarbeidere tilhører et av disse Forskningsentrene, oppført nedenfor.

  • Astrofysikk (Ph.D./MPhil)
  • Atomistisk simulering (Ph.D./MPhil)
  • Nanostrukturerte medier (Ph.D./MPhil)
  • Plasmafysikk (Ph.D./MPhil)
  • Teoretisk atomisk, molekylær og optisk fysikk (Ph.D./MPhil)

Registrering er på heltid eller deltid, under ledelse av et tilsynsråd utpekt av universitetet. Du vil bli forventet å sende inn oppgaven ved slutten av tre års heltidsregistrering for Ph.D., eller to år for MPhil (eller deltidsekvivalent).

Postgraduate forskningsprogrammer innen CNM gir erfaring og opplæring i toppmoderne akademisk forskning: Mange av våre forskningstrenger er verdensledende, noe som fremgår av ytelsen i REF2014. I tillegg er de fleste av våre forskere eksponert for funksjonelle materialer og fotonikk i store multinasjonale selskaper.

Medarbeidermedlem - Skole for matematikk og fysikk

Forskningsinformasjon

Astrofysikk (Ph.D./MPhil)

Du vil være involvert i søket etter fjerne supernovaer og hvor de kom fra; studere asteroiden og kometen befolkningen i solsystemet; se etter planeter som kretser rundt andre stjerner i vår Galaxy; studere bluss og andre dynamiske prosesser i solens atmosfære. Du får muligheten til å bruke lange perioder på verdensledende forsknings sentre som European Southern Observatory og NASA Goddard Space Flight Center.

I Dronning leder vi store europeiske konsortier, og støttes av en portefølje med flere millioner pund av forskningsbidrag fra en rekke kilder, inkludert Storbritannias Vitenskap og Teknologifond, Royal Society og European Union.

Atomistisk simulering (Ph.D./MPhil)

Atomistisk simulering er bruk av teoretiske og beregningsmetoder for å studere strukturelle, dynamiske og optiske egenskaper av molekyler, væsker, faste stoffer og plasmaer i atomskalaen. Beregningseksperimenter brukes til å tolke eksisterende eksperimentelle data og forutsi fenomener som ikke er observerte.

Du vil studere problemer ved grensesnittene mellom kondensert materiefysikk, materialvitenskap, kjemi, biologi og ingeniørfag.

Du vil samhandle med laboratoriebaserte kollegaer ved Dronningens og internasjonalt, og ta opp grunnleggende og / eller praktiske spørsmål. Du vil utvikle og programmere nye simuleringsmetoder for å modellere situasjoner som nå er utenfor rekkevidde, som elektroniske eksitasjoner, optiske egenskaper av materialer og samspill mellom elektriske strømmer, varme og lys.

Nanostrukturerte medier (Ph.D./MPhil)

Gjennom din forskning vil du bidra til å fremme verdens forståelse av materialer som brukes i cutting edge elektronikk, fotonikk og databehandling. Du vil bidra til å avdekke nye eiendommer og bidra til å utvikle ideer for hvordan disse egenskapene kan brukes til å endre måten teknologien utvikler seg i de kommende tiårene.

Du vil få tilgang til noen av de mest avanserte utstyr og fasiliteter som nå er tilgjengelige for forskning, både i Queens University og gjennom internasjonale samarbeid. Ved å engasjere seg i din forskning, får du mulighet til å bli ekspert på vekst og mønster av materialer, karakterisering av magnetiske, elektroniske og optiske egenskaper og i high-end mikroskopi. Dette er alle teknikker som gjør deg svært ansatt i det globale elektroniske og fotoniske materialemarkedet.

Du vil dra nytte av de siste store finansieringsinvesteringene fra UK Engineering and Physical Science Research Council, USA-Irland R

Plasmafysikk (Ph.D./MPhil)

Din forskning vil innebære å identifisere og svare på de store moderne problemene innen ionisert materiefysikk, og utnytte synergi som følge av en nært integrering av eksperimentelle, teoretiske og simuleringsstudier, med store aktiviteter i laser- og elektrisk produserte plasmaer, ultra-hurtig atom og molekylær fysikk og samspillet mellom ioniserende stråling og plasma med biologiske systemer. Du vil også ha nytte av å overføre forskningsresultater til industri og medisinske sektorer.

Matematisk vitenskapsforskningsenter (Ph.D./MPhil)

Du vil ha valget fra en rekke spennende områder innen ren matematikk, anvendt matematikk og statistisk og operativ forskning. Forskningsenteret tilbyr kompetanse på områder som er så forskjellige som Funksjonell Analyse, Spektralteori, Algebra, Topologi, Optimalisering, Topologisk Data Analyse, Overlevelse Analyse, Bayesian Modeling, Data Mining og andre. Du blir med i en dynamisk og voksende gruppe, mestrer de nyeste metodene i ditt valgfelt, og bidrar til opprettelsen av original matematikk, i et vennlig og støttende miljø.

Teoretisk atomisk, molekylær og optisk fysikk (Ph.D./MPhil)

Du vil bidra til en del arbeid med nyere viktige utviklinger, blant annet sterke feltlaserinteraksjoner med atomer og molekyler, kvantuminformasjonsbehandling, kvanteoptikk og kvantetermodynamikk, antimatterinteraksjoner med atomer og molekyler, elektronspredning ved svært komplekse mål som jerntoppelementer, og ved Rydberg-atomer, kvantum-mange-kroppsfysikk, ultrakolle atomsystemer, og simulering av deres egenskaper, og grunnlag for kvantemekanikk.

Kursstruktur

Du vil bli forventet å sende avhandlingen din ved slutten av tre års heltidsregistrering for PhD, eller to år for MPhil (eller deltidsekvivalent).

Inngangskrav

Uteksamineres

Minimum akademisk krav til opptak til et forskningsprogram er normalt en høyere klasse klasse Honours grad fra en britisk eller ROI HE leverandør, eller en tilsvarende kvalifikasjon akseptabelt for universitetet. Ytterligere informasjon kan fås ved å kontakte Matematikk og Fysikkskole.

Internasjonale studenter

For informasjon om internasjonale kvalifikasjonsekvivalenter, vennligst sjekk spesifikk informasjon for ditt land.

Engelsk Språkkrav

Bevis på en IELTS * poengsum på 6,0, med ikke mindre enn 5,5 i en hvilken som helst komponent, eller en tilsvarende kvalifikasjon som er akseptabelt for universitetet, er nødvendig. * Tatt i løpet av de siste to årene

Internasjonale studenter som ønsker å søke på Dronningens Universitet Belfast (og for hvem engelsk ikke er deres førstegangsspråk), må kunne demonstrere sin ferdighet på engelsk for fullt å kunne dra nytte av deres studium eller forskning. Ikke-EØS-statsborgere må også tilfredsstille kravene til innvandring av engelsk visum og innvandring (UKVI) for det engelske språket for visumformål.

Hvis du trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter før du går inn på dette studiet, tilbyr INTO Queen's University Belfast en rekke engelskspråkkurs. Disse intensive og fleksible kursene er designet for å forbedre din engelsk evne til opptak til denne grad.

  • Akademisk engelsk: Et intensivt engelskspråklig og studiekompetanse for vellykket universitetsstudium på gradenivå
  • Pre-sessional English: en kort intensiv akademisk engelsk kurs for studenter som starter et studieprogram på Queen's University Belfast og som trenger å forbedre engelsken sin.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Les mer

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Minimér