PhD i fysikk / anvendt fysikk

Generelt

Programbeskrivelse

Målet med oppgradering i fysikk er å forberede studenten på fortsatt faglig og faglig utvikling som fysiker. Fysikk Master of Science Degree Programmer er utformet for å gi studenten avansert opplæring i alle grunnleggende områder av fysikk gjennom formelle kurs og mulighetene for en viss grad av spesialisering eller deltakelse i opprinnelig forskning i en av en rekke prosjekter regissert av fakultetet. Doktoren i filosofi i fysikk og anvendt fysikk-programmet kombinerer de tradisjonelle elementene i et vitenskapelig doktorgradsprogram med kurs i spesifikt anvendte emner og praktik i et teknologisk miljø. Den er utformet for å produsere høyt utdannede fagfolk med et bredt perspektiv på emnet som kan forberede dem like bra for karriere i akademiske eller offentlige eller industrielle laboratorier.

Nåværende forskning i avdelingen foregår innen områdene fysikk og materialvitenskap, kondisjonert materiell, nano-biofysikk, astrofysikk og romfysikk, høyfysisk fysikk, optikk og fysikkopplæring.


Opptakskrav

For ubetinget opptak til doktorgradsprogrammet, må en kandidat ha en mastergrad eller 30 semester timer med utdannet kreditt i fysikk eller et beslektet felt og tilfredsstille universitetets generelle opptakskrav, inkludert en minimumskurs Courses GPA på 3,0 på en 4,0, som beregnet ved Graduate Admissions og gunstige anbefalingsbrev fra enkeltpersoner som kan vurdere søkerens potensial for suksess i en Ph.D. program. I tillegg skal søkeren ha minimale GRE-poeng på 143 i Verbal og 151 i Quantitative.

Søkere som ikke oppfyller minstekravene til instituttet eller Universitetet for et eller annet program, kan fortsatt bli vurdert for ubetinget aksept, dersom andre opplysninger i søknaden indikerer en rimelig sannsynlighet for å lykkes i studiet i fysikk.

Prøvetaking

Hvis en søker ikke oppfyller et flertall av standarder for ubetinget opptak som er skissert ovenfor, kan de bli vurdert for prøvetaking etter omhyggelig undersøkelse av deres søknadsmateriale. Probationær opptak krever at søkeren mottar en B eller bedre i deres første 12 timer med utdannet kurs på UT Arlington.

Utsatt og foreløpig opptak

En utsatt søknadsbeslutning kan gis når en fil er ufullstendig eller når en nektet beslutning ikke er hensiktsmessig. En søker kan ikke levere all nødvendig dokumentasjon før opptaksfristen, men som ellers ser ut til å møte opptakskrav, kan få foreløpig opptak.

Denial of Admission

En kandidat kan nektes opptak dersom han eller hun har mindre enn tilfredsstillende ytelse på opptakskriteriene beskrevet ovenfor.


Stipendier og stipendier

Studenter som er tatt opp vil være kvalifisert for tilgjengelig stipend og / eller stipendstøtte. Tildeling av stipend eller stipend vil bli basert på vurdering av de samme kriteriene som brukes i opptaksbeslutninger. For å være kvalifisert, kandidater må være nye studenter som kommer til UT Arlington i høstsemesteret, må ha en GPA på 3,0 i de siste 60 studiepoengene sine i tillegg til eventuelle utdannede kreditt timer som beregnet av Graduate School, og må være registrert i et minimum av 6 timers kurs i begge lange semestre for å beholde sine stipendier.


Gradskrav

Hver kandidat må gjennomføre følgende programkrav:

1. Demonstrasjon av kompetanse på minimum 39 studiepoeng kjernefag valgt under veiledning fra tilsynskomitéen fra følgende (eller fra kurser som er godkjent på forhånd av Graduate Studies Committee):

Tradisjonelle kjernekurs

 • PHYS 5306 klassisk mekanikk
 • PHYS 5307 Kvantemekanikk I
 • PHYS 5308 Quantum Mechanics II
 • PHYS 5309 Elektromagnetisk teori I
 • PHYS 5313 Elektromagnetisk teori II
 • PHYS 5310 Statistisk Mekanikk
 • PHYS 5311 Matematiske metoder i fysikk I
 • PHYS 5312 Matematiske metoder i fysikk II
 • PHYS 5315 Solid State I
 • PHYS 5316 Solid State II

Applied Physics Core Courses

 • PHYS 5314 Avansert Optikk
 • PHYS 5319 Matematiske metoder i fysikk III
 • PHYS 6301 Metoder for anvendt fysikk I - Elektronikk
 • PHYS 6302 Metoder for anvendt fysikk II - Datamaskiner i fysikk
 • PHYS 6303 Metoder for anvendt fysikk III - Spektroskopi
 • Datavitenskap som kreves av tilsynsutvalget

2. Dissertasjon og tilleggsforskning og valgfag er valgt under veiledning fra tilsynsutvalget.


Undervisning og avgifter

Fall 2018 Graduate Nonresident Undervisning og avgifter

Fall 2018 Graduate Resident Undervisning og avgifter


Internasjonale studenter vil sende inn økonomiske dokumenter / uttalelser da de også sender inn søknadsmateriale for opptak.

Internasjonal finansieringsskjema


Våre prioriteringsdatoer for søknaden er:

Høst: 15. mars
Vår: 15. oktober
Sommer: 1. april


Søknader aksepteres etter den publiserte prioritetsdatoen for hvert semester, men for garantert vurdering av opptak, send søknaden og tilhørende materialer etter prioritetsdatoen. Det er imidlertid viktig å søke godt i forkant av forventet startdato for å være kvalifisert for programspesifikke finansieringsmuligheter som assistentskap og stipend. Husk at avdelingenes behandlingstid varierer sterkt, og enkelte programmer krever søknader opptil ett år i forveien.

Sist oppdatert August 2018

Om skolen

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Les mer

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Minimér