PhD i fysikk / anvendt fysikk

Generelt

Programbeskrivelse

Målet med hovedfagsarbeid i fysikk er å forberede studenten på fortsatt faglig og faglig utvikling som fysiker. Fagfagsprogrammer er utviklet for å gi studenten avansert opplæring i alle grunnleggende fysikkområder gjennom formelle kurs og mulighetene for en viss grad av fordypning eller deltakelse i original forskning i et av en rekke prosjekter regissert av fakultetet. The Doctor of Philosophy in Physics and Applied Physics Program kombinerer de tradisjonelle elementene i et naturvitenskapelig doktorgradsprogram med kurs i spesielt anvendte emner og praksisplass i et teknologisk miljø. Den er designet for å produsere høyt trente fagfolk med et bredt perspektiv på faget som kan forberede dem like godt for karrierer i akademiske eller myndighets- eller industrielle laboratorier.

Nåværende forskning i avdelingen foregår innen områdene fysikk og materialvitenskap, kondisjonert materiell, nano-biofysikk, astrofysikk og romfysikk, høyfysisk fysikk, optikk og fysikkopplæring.


Opptakskrav

Alle studenter som er tatt opp til doktorgraden. programmet støttes med en stilling som Graduate Teaching Assistant (GTA), som gir et stipend på $ 18 000 for ni måneder (minus fradrag for helseforsikring) og et stipend som betaler 85% av undervisningen (den resterende undervisningen, omtrent $ 1500 betales av studenten ). Vi tilbyr også støtte til sommeren, selv om den nøyaktige mengden varierer. Mange studenter får mer enn dette støttenivået gjennom forskjellige instituttstipend og stipend. Studentene går vanligvis over til en Graduate Research Assistant (GRA) stilling når de begynner på forskningen. GRA utbetales av stipend for fakultetets forskningsrådgiver, og dette betaler hele undervisningen, pluss stipendiet (det nøyaktige beløpet er satt av professoren, men det er omtrent det samme som GTA). Studenter med god akademisk status vil få støtte i form av en GRA eller GTA til de er ferdig med doktorgraden. God faglig anseelse er definert som

1. Å opprettholde et B-gjennomsnitt eller bedre i alle kurs - en GPA på mindre enn 3,0 er grunn til akademisk prøvetid.

2. Bestått alle fire avdelingskvalifiserende eksamener før slutten av andre år. Det er 4 eksamener hver på tre timer tatt over to dager (strøm

3. La fakultetets forskningsrådgiver bekrefte at det gjøres tilstrekkelig fremgang mot ph.d.

Vi gjør vårt beste for å støtte studenter slik at de kan lykkes. Rundt 80% av studentene som er innlagt, fullfører doktorgraden. grad.

Tid til grad varierer mellom forskningsgruppene på avdelingen, men gjennomsnittet er omtrent 6 år (så kort som 4, og lenge som 7). Studenter som går inn med en MS-grad kan få frafalt noen obligatoriske kurs hvis de tok tilsvarende kurs ved en annen institusjon. Denne beslutningen blir gjort av Graduate Advisor.

Søkere bør gå nøye gjennom instituttets webside for å finne ut hva slags forskning som forskes for å sikre at interessene deres samsvarer med arbeidet som utføres på UT Arlington. Det er også lurt å kontakte professorer innen interessante områder for å finne ut om de forventer å ha en åpning for en doktorgradsstudent året etter neste gang. Noen ganger vet professoren om de vil eller ikke vil legge en student til gruppen. I tillegg til faglige faktorer, tar fysikkutdanningskomiteen hensyn til forskningsbehovene ved instituttet når de ser på studentsøknader som en del av vår innsats for å ha balanse og mangfoldighet i opptakene våre. Interesseerklæringen som studentene skriver som en del av søknaden blir vurdert i den sammenhengen.

Undervisning og rimelighet

Informasjon om UTA om opplæring og rimelighet

Datoer for prioritert søknad

Høst | 15. mars
Vår | 15. august
Sommer | 15. februar

Søknader blir akseptert etter den offentliggjorte prioriteringsdatoen for hvert semester, men for garantert vurdering av opptak, vennligst send søknaden og tilhørende materiale innen prioriteringsdatoen. Det er imidlertid viktig å søke i god tid før den tiltenkte startdatoen din for å være kvalifisert for programspesifikke finansieringsmuligheter som assistentstipend og stipend. Husk at behandlingstider for avdelinger for søknader varierer veldig, og noen programmer krever søknader inntil ett år i forveien.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Les mer

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Minimér