PhD i fjell miljø og landbruk

Generelt

Programbeskrivelse

Formålet med denne doktorgraden Programmet er å trene en ny generasjon forskere - kunnskapsrike og svært konkurransedyktige - som kan bidra med arbeidet sitt til vitenskapelig forskning om miljø og fjelllandbruk til fordel for territoriet de opererer i, i kontinuerlig kommunikasjon og utveksling med sine universitetskolleger i nasjonale og internasjonale forskningssentre.

Kursbeskrivelse

Det treårige programmet fokuserer på studiet av biotiske og abiotiske ressurser, energieffektivitet i skogbruket, fornybar energi, effekten av klimaendringer og kvaliteten på landbruksprodukter. Fakultetet vårt bruker en tverrfaglig vitenskapelig tilnærming og fokuserer på temaet bærekraft, to funksjoner som deles av både vår undervisning og forskning.

Hvis du har utmerket seg i høyere utdanning, vil en doktorgrad. vil gjøre det mulig for deg å fortsette med din karriere i akademia i et stimulerende, flerspråklig miljø med stipendiater fra en lang rekke kulturelle og språklige bakgrunner . I løpet av kurset får du kompetansen som kreves for å drive innovativ og metodologisk streng forskning. Til dette formålet vil du bli bedt om å designe et originalt forskningsprosjekt med veiledning av en foreleser og samtidig utvikle evnen til å jobbe selvstendig og i et team.

Doktorgraden i fjellmiljø og landbruk åpner for flere karriereutsikter. Når du har fått doktorgraden din, vil du kunne fortsette med forskningen din i akademia, i offentlige eller private forskningssentre eller som virksomhetskonsulent innen de tre spesifikke forskningsområdene til Ph.D.

Et øyeblikk

 • Varighet på kurset: 3 år
 • Kursene vil bli undervist på engelsk (noen ganger vil noen kurs bli undervist på italiensk og tysk).
 • Steder tilgjengelig: 15 med stipend 4 uten stipend
 • Campus: Bozen-Bolzano
 • Undervisningsavgift: € 163,50 per år

Struktur av kurset

Doktorgraden dekker tre forskningsområder som gjenspeiler fakultetets fokus: Landbruks- og skogbruksproduksjon, matteknologi og miljøressurser. Når du har lykkes med den offentlige konkurransen om å satse på en doktorgrad, vil du bli bedt om å utforme en forsknings- og studieplan med din veileder for å definere formålet med forskningsprosjektet ditt og de nødvendige trinnene for å implementere det.

Fra tid til annen må du oppdatere forsknings- og studieplanen din, med hensyn til utviklingen av arbeidet ditt og den siste utviklingen innen ditt forskningsfelt. I løpet av de tre årene må du delta på vanlige klasser og seminarer spesielt utviklet for Ph.D. studenter. Klassene vil dekke kvalifiserende og avanserte elementer i statistikk, analyse av forskningsdata og formidling av vitenskapelige resultater.

Fasene i Ph.D.

Doktorgradsprogrammet er delt inn i fire faser som slutter etter henholdsvis 6, 12, 24 og 36 måneder. I fase 1 vil du definere forskningsområdet, ditt spesifikke emne og metoden. I fase 2, i andre halvdel av det første året, må du definere forskningsspørsmålene og forventede resultater. Fase 3 starter i ditt andre år. Du forventes å anvende den tilnærmingen du valgte for å takle dine forskningsspørsmål, og du vil begynne å publisere de tidlige resultatene på grunnlag av avhandlingen din. I fjerde og siste fase, i tredje år, må kandidatene samle resultatene av sitt forskningsprosjekt og skrive avhandling.

Feltarbeid i utlandet

I løpet av de tre årene av Ph.D. program, vil du bli pålagt å forplikte seg fulltids til ditt forskningsprosjekt. Fakultetet anbefaler at du utfører en del av din forskning, minst 6-12 måneder, i et annet forskningsenter i Italia eller i utlandet. Dette er en mulighet til å diversifisere studieopplevelsen din, gjøre forskning i svært stimulerende og konkurransedyktige sammenhenger, mens du utveksler ideer med andre lærde og derfor etablerer et tidlig nettverk av kolleger i akademia.

Partneruniversiteter og forskningsenter

Fakultetet for naturvitenskap og teknologi har etablert partnerskap med mange universiteter og forskningsmiljøer i Italia og utlandet.

Inne i akademia har vårt universitet et langsiktig partnerskap med følgende institusjoner:

 • Universitetet i Innsbruck, Biologisk fakultet (Østerrike)
 • Universitetet i Tromsø (Norge)
 • University of New Hampshire (USA)
 • Universitetet i Göttingen (Tyskland)
 • Santa Catarina State University (Brasil)
 • Forbundsuniversitetet i Santa Maria (Brasil)

Andre partnere er forskningssentre i offentlig sektor. Blant disse er noen verdensberømte institusjoner som det sveitsiske føderale institutt for teknologi (ETA), viktige nasjonale forskningsinstitusjoner som Fakultetet for Landbruk ved Università degli Studi di Milano eller lokale forsknings sentre knyttet til Sør-Tyrol territorium som EURAC eller Laimburg Forskningsenter for Jordbruk og Skogbruk.

applikasjon

For å få opptak til ph.d. program, må du ha oppnådd 300 studiepoeng (mastergrad) og ha relevant faglig eller kulturell bakgrunn eller arbeidserfaring innen ph.d. program. Du må også demonstrere kompetanse på det engelske språket og lykkes i den offentlige konkurransen.

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Les mer

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Minimér