PhD i filosofi

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i filosofi

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyr en Ph.D. Grad som kan forfølges i heltidsstudie. Ph.D. Programmet er utviklet for studenter som har oppnådd en mastergrad i filosofi og relaterte studiefag.

dc

Hva er filosofi studier om?

Ph.D. Studie i filosofi tar sikte på å gi en høy opplærings- og forskeropplæring innen moderne filosofi, med spesiell fokus på samfunnsvitenskapens filosofi. Ph.D. Studiet er designet for studenter med en mastergrad i filosofi eller relaterte disipliner.

nyutdannede

Kandidatene vil være profesjonelt og også språklig fullt forberedt på uavhengig vitenskapelig forskning og undervisning, for arbeid i offentlige institusjoner, media, frivillige organisasjoner.

Finansielle vilkår

En privat betalende Ph.D. Student betaler € 3000 per år, som kan deles inn i maksimalt to avdrag (den første avdrag på minst € 1500 som skal betales innen utgangen av november, den andre avgiften skal betales innen utgangen av mars senest) .

Under visse forhold er det mulig å få rett til et månedlig stipend på € 430.

Disse forholdene er som følger:

  • For første studieperiode: søkeren må bli akseptert og innmeldt i et studieprogram og grenstyret må vurdere Ph.D. avhandlingsprosjekt som det beste eller nest beste fra alle godkjente prosjekter (kun 2 søkere hvert år får stipend).
  • For den andre studieterminen: innen utgangen av januar hvert akademisk år, ph.d. Student må sende sin individuelle studieplan (ISP), som omfatter tidsplanen for utførelsen av eksamener, studiepoeng og publikasjonsaktivitet.
  • For hver videre studieperiode: Det er nødvendig for Ph.D. student å overholde sin egen internettleverandør. Denne overholdelse overvåkes regelmessig av grenstyret.
  • En viktig betingelse for å opprettholde stipendiet er også aktiv til favør av foreldreavdelingen og fakultetet (f. Eks. Deltagelse i konferanser, undervisning etc.).

gj

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 17, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Price
Pris
- per år.
Information
Deadline
Locations
Tsjekkia - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Videoer

Philosophical Faculty

Welcome to UHK