Les den offisielle beskrivelsen

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyr en Ph.D. Grad som kan forfølges i heltidsstudie. Ph.D. Programmet er utviklet for studenter som har oppnådd en mastergrad i filosofi og relaterte studiefag.

dc

Hva er filosofi studier om?

Ph.D. Studie i filosofi tar sikte på å gi en høy opplærings- og forskeropplæring innen moderne filosofi, med spesiell fokus på samfunnsvitenskapens filosofi. Ph.D. Studiet er designet for studenter med en mastergrad i filosofi eller relaterte disipliner.

nyutdannede

Kandidatene vil være profesjonelt og også språklig fullt forberedt på uavhengig vitenskapelig forskning og undervisning, for arbeid i offentlige institusjoner, media, frivillige organisasjoner.

Finansielle vilkår

En privat betalende Ph.D. Student betaler € 3000 per år, som kan deles inn i maksimalt to avdrag (den første avdrag på minst € 1500 som skal betales innen utgangen av november, den andre avgiften skal betales innen utgangen av mars senest) .

Under visse forhold er det mulig å få rett til et månedlig stipend på € 430.

Disse forholdene er som følger:

  • For første studieperiode: søkeren må bli akseptert og innmeldt i et studieprogram og grenstyret må vurdere Ph.D. avhandlingsprosjekt som det beste eller nest beste fra alle godkjente prosjekter (kun 2 søkere hvert år får stipend).
  • For den andre studieterminen: innen utgangen av januar hvert akademisk år, ph.d. Student må sende sin individuelle studieplan (ISP), som omfatter tidsplanen for utførelsen av eksamener, studiepoeng og publikasjonsaktivitet.
  • For hver videre studieperiode: Det er nødvendig for Ph.D. student å overholde sin egen internettleverandør. Denne overholdelse overvåkes regelmessig av grenstyret.
  • En viktig betingelse for å opprettholde stipendiet er også aktiv til favør av foreldreavdelingen og fakultetet (f. Eks. Deltagelse i konferanser, undervisning etc.).

gj

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Hradec Králové, Philosophical Faculty »

Sist oppdatert December 17, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
- per år.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Philosophical Faculty

Welcome to UHK