PhD i filosofi

Generelt

Programbeskrivelse

Doktorgradsprogrammet tar sikte på å trene forskere i filosofi som fra en solid kunnskap om tradisjonen og den nåværende filosofiske er i stand til å utføre kompetent i noen av følgende oppgaver: tolke og grundig analysere den historiske filosofiske tenkningen i noen av dens temaer , forfattere og epoker bidra til utviklingen av moderne filosofiske debatter; å være deltakere i diskusjonene om de aktuelle problemene i vår sosiale og historiske realitet; styre filosofiske forskningsprosjekter; være en del av tverrfaglige forskningsgrupper; trene nye forskere i filosofi eller relaterte områder.

Generell informasjon

 • Konferanse: Doktorgrad krever fulltid engasjement.
 • Modality: Personlig.
 • Tildelingstittel: Filosofisk doktor.
 • Anslått varighet: Programmet har en minimumsvarighet på seks (6) semester.
 • Startår: 1988
 • SNIES: 1037
 • Kvalifisert registeroppløsning: 133 av 3. januar 2014, gyldig til 3. januar 2021.
 • Registreringsavgift: $ 12.896.000 / Semester *
 • Type trening: Postgraduate
 • Sted der det tilbys: Bogotá

* Registreringsverdien tilsvarer kostnad per periode fastsatt for 2019.

Curriculum

Ph.d. i filosofi varer i minst seks (6) akademiske semestre, med fulltid engasjement. Utarbeidelsen av avhandlingen krever presentasjon og forhåndsgodkjenning av et oppgaveprosjekt.

Programmet krever utvikling av tre typer forskningsaktiviteter: seminarer (12 studiepoeng); rettet forskning eller tilsvarende aktiviteter (10 studiepoeng); planlegging, utarbeidelse og forsvar av doktorgradsoppgaven (30 studiepoeng). Dette er minimumskravet til programmet, men fakultetets oppgave kan ifølge fakultetets oppgave kreve flere kurs, seminarer eller annen faglig aktivitet som anses nødvendig for en forsvarlig forberedelse av avhandlingen.

 • Seminarene er gruppevitenskapelige aktiviteter som har den avgjørende funksjonen til å trene studenten i analysemetodene, i utøvelsen av diskusjonen og i utarbeiding av rapporter og oppsummeringer med metodisk rigor. Det utgjør en øvelse i personlig og strenge tenkning og i troens og metodiske utstilling av tanken.
 • Den rettede forskningen består i den første utforskningen av et emne (både i sine viktigste tilnærminger og i dets bibliografiske og metodiske aspekter), i henhold til noen av de mulige modellene for forskningspraksis i filosofien. Det er et individuelt arbeid av studenten under lærerens umiddelbare og assiduøse retning.

Doktorgradsoppgaven er kjernen i dette doktorgradsprogrammet. Det må være en filosofisk undersøkelse som viser den intellektuelle modenhet, metodologiske strenghet og evne til disiplinært bidrag fra studenten.

søkeren Profile

Ph.d. i filosofi er rettet mot personer som har et nivå av filosofisk modenhet som tilsvarer det som tilbys av masterprogrammet i dette fakultetet. Men for å gå inn i doktorgrad er det ikke nødvendig å ha fullført programmet eller ha en mastergrad i filosofi eller annen disiplin.

Graduate profil

Doktoren i filosofi, fra en solid kunnskap om filosofisk tradisjon og nåtid, vil kunne formulere og utvikle forskningsprosjekter som kan bidra til disiplinen.

Graduate bandasjer

På grunn av styrken til professorale organet tilbyr doktorgraden en formativ erfaring med en personlig, ekspert og konstant akkompagnement som gjør det mulig for studentene å utvikle sine teoretiske interesser med ytterste strenghet. Programmet er dessuten preget av det tematiske mangfoldet og kallingen av dialog mellom de store strømmer og filosofiske tradisjoner.

innleggelser

Registreringskrav

 • Faglig curriculum vitae (universitetsstudier, oppnådde grader, intellektuell produksjon, profesjonell praksis, språkkunnskaper og andre aktiviteter i forskningsområdet).
 • Registreringsskjema utført med bilde.
 • Kopi av en profesjonell eller akademisk universitetsgrad, tilsvarende eller høyere enn den første universitetsgraden i filosofi.
 • Fotokopi av kvalifikasjonene som svarer til presentert tittel.
 • Fotokopi av sertifikatet utvidet til 150%
 • En tekst på tusen ord (tre sider til mellomrom) hvor søkeren forklarer årsakene som førte til at han søkte om opptak til dette programmet.
 • Send inn et essay på maksimalt 3000 ord (9 sider) på et filosofisk emne som demonstrerer studentens faglige kompetanse.
 • Dokumentene må leveres til Admissions and Registration Office og sende en digital kopi til posgradosfilosofia@javeriana.edu.co

opptaksprosessen

Når registreringen er gjort, vil kandidatene bli innkalt til:

 • Presentere en forståelse av filosofiske tekster i et moderne språk forskjellig fra spansk (engelsk, fransk, tysk, italiensk og portugisisk). Denne eksamen er tatt på Filosofisk fakultet og godkjenningen er en nødvendig betingelse for opptak.
 • Presentere et intervju med fakultetets professorer.

Avgjørelsen av hvilke kandidater som er tatt opp på programmet, er laget av fakultetets dekan, etter å ha hørt uttalelsen fra opptakskomitéen. I noen tilfeller kan de innrømmede bli bedt om å ta flere seminarer eller møte andre faglige krav.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more ... Les mer

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more civilized, more educated and juster society, inspired by Gospel values. Minimér
Bogotá , Bogotá + 1 Mer Mindre