PhD i filosofi, kosmologi og bevissthet

Generelt

Programbeskrivelse

Filosofi, kosmologi og bevissthet (PCC) Ph.d.-programmet tar sikte på å skape lederskap som er nødvendig for dyp, progressiv, transformasjon av sosiale institusjoner og individuell bevissthet. PCC er dedikert til å forestille seg den menneskelige arten som et gjensidig forbedrende medlem av jordens samfunn.

PCC tiltrekker seg intellektuelt engasjerte personer som strever etter å finne meningsfulle måter å utvikle sine gaver for å tjene verdens fremtid. Tegnet på noen av de mest kraftfulle ideene om vestlige intellektuelle og åndelige tradisjoner, sammen med innsikt fra asiatiske åndelige filosofier og urfolksverdier, har PCC-fakultetet konstruert et tverrfaglig studium for å bidra til å akselerere hver elevs reise til hans eller hennes spesielle lederrolle.

Programmet tar sikte på å inspirere gjennomtenkt handling ved å understreke viktigheten av å knytte teoretisk studie og refleksjon til praktisk inngrep i verden. Programmet støtter de som kalles for å møte jordens samfunns hidtil usete evolusjonære utfordringer ved å tilby et strenge og støttende læringssamfunn hvor deltakerne kan finne sin stemme og visjon som ledere.

Om programmet

Doktorgradsstudenter skal fullføre kurs, eksamener og en avhandling.

Studenter innlagt i doktorgradskonsentrasjon som ikke har en MA fra CIIS i filosofi, kosmologi og bevissthet, kan bli pålagt å fullføre opptil ytterligere 18 studiepoeng (minus ekvivalenser) fra kjerneavsnittet i MA-læreplanen.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Minimér
San Fransisco