PhD i elektroteknikk

Generelt

Programbeskrivelse

Ph.D. i elektroteknikk finner studenter en kultur for innovasjon ved Florida Tech, med en mulighet til å fordype forskningsemner som best samsvarer med deres spesielle spesialisering. Det nest største ingeniørprogrammet ved universitetet, doktorgradsstudenter i elektroteknikk befinner seg i en attraktiv stilling for sysselsetting med Florida Techs beliggenhet blant en av de største høyteknologiske arbeidsstyrkene i nasjonen.

Høye priser for Florida Tech

I tillegg til akkreditering av Engineering Accreditation Commission for ABET, er universitetet oppført blant Fiske Guide's "Engineering / Top Technical Institutes" og Parade Magazine's College A-List in Engineering.

En kultur for forskning

Florida Tech er et topp valg for en doktorgrad. i elektroteknikk på grunn av samarbeidsstudie- og forskningsmiljø med professorer og kolleger. Klassestørrelser er små med en-til-en-mentorskap, noe som gir studentene mulighet til å skreddersy sine læreplaner og forskningsprosjekter. Dette inkluderer studieområder som talebehandling, maskinlæring, trådløs kommunikasjon, bildebehandling og halvledermodellering.

Et fakultet for profesjonelle ingeniører

Fakultetets medlemmer er profesjonelle ingeniører med reell design og forskningserfaring. Professorene gir doktorgrad. ingeniørstudenter med den nyeste mengden kunnskap og forskningsmetoder innen alle aspekter av bransjen. Florida Techs praktiske læringsmetode forbereder nyutdannede til å heve sin nåværende karriere eller gå inn i et nytt felt innen elektroteknikk.

136257_pexels-photo-257736.jpeg

Grad spesialisering

Doktorgraden i elektroingeniørprogram gir fem unike spesialiseringsområder: Dette inkluderer:

  • Elektromagnetisme
  • Photonics
  • Romfartøy systemer
  • Systemer og informasjonsbehandling
  • Trådløse systemer og teknologi

Høyteknologiske laboratorier og fasiliteter

Utmerkede fasiliteter er avgjørende for alle toppskoler i elektroteknikk, og Florida Tech skuffer ikke: universitetet er hjemmet til en rekke sentre og institutter der fakultetsmedlemmer og studenter forsker. Studenter som har en mastergrad i elektroteknikk har tilgang til FW Olin Engineering Complex, et topp moderne multimillion-dollar-anlegg som gir et fremragende læringsmiljø som er utstyrt med instrumentene og utstyret studentene vil møte på arbeidsplassen. I tillegg er Harris Center for Science and Engineering, Applied Research Laboratory og Wireless Center of Excellence utstyrt med det 21. århundre teknologi og fasiliteter for å støtte masterstudiet i elektroteknikk og forskning.

Gradskrav

Graden doktorgrad i filosofi tildeles først og fremst i anerkjennelse av kreativ utførelse og evne til å undersøke vitenskapelige eller ingeniørmessige problemer uavhengig av, snarere enn for gjennomføring av et bestemt studiekurs. Arbeidet vil bestå av avanserte studier og forskning som fører til et betydelig bidrag til et valgt forskningsområde.

Doktorgradsstudiet i elektroteknikk kan fullføres med minimum 48 studiepoeng utover mastergraden. Hver student må fullføre et godkjent studieprogram utover det som kreves for en mastergrad, bestå en omfattende skriftlig eksamen, fullføre et program med betydelig original forskning og forberede og forsvare en avhandling om forskningen. I tillegg, for å demonstrere oppnåelse av ny kunnskap på feltet, er det nødvendig med en publisering i et fagblad for konferansesaksbehandling.

Curriculum

Det kreves minimum 24 studiepoeng med studiepoeng og minst 24 studiepoeng doktorgradsutdanning (ECE 6999) utover en mastergrad. Inntil ni studiepoeng utenom elektro- og datateknikk kan telles mot graden.

Studentens rådgiver og instituttleder må godkjenne et studieprogram. En bred grad av breddegrad er tillatt i kursvalg og forskningsinteresse innenfor evnen til universitetet og studentens faglige bakgrunn. Dette kravet stilles etter skjønn av doktorgradsutvalget.

Etter opptak til doktorgradskandidatur, må et årlig seminar som viser fremdrift presenteres for hovedfagets fakultet.

Kursoppgaver og avhandling Sammendrag

  • Doktorgrads minimum minimum utover mastergrad Kredittid: 24
  • Doktorgradsforskning og avhandling Kredittid: 24

Minimumskrav som kreves utover mastergraden: 48

Karriere

Nyutdannede innen tekniske og tekniske felt finner økende sysselsettingsmuligheter, ettersom et stadig teknologisk samfunn krever sin kompetanse. I følge det amerikanske arbeidsdepartementets arbeidsstatistikk fortsetter arbeidsveksten for elektriske ingeniører å vokse i en rekke bransjer, inkludert elektronikk, kommunikasjon, energi, jernbane og bilindustri. Nyutdannede har tilgang til tusenvis av høyteknologiske firmaer for forskning og jobbmuligheter.

Sist oppdatert aug. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” ... Les mer

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” But who we are is so much more. We are a community of researchers, scholars, and learners hailing from all around the world. We are engineers, aviators, innovators, leaders, educators, athletes, and astronauts. We have the brains of rocket scientists and the hearts of Panthers. We are Florida Tech. Minimér