PhD i elektroteknikk

University of Rijeka, Faculty of Engineering

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i elektroteknikk

University of Rijeka, Faculty of Engineering

ANROP

for opptak av studenter til doktorgradsstudier (doktorgrads) studieprogrammer for å tilegne seg den akademiske graden doktorgradsleder innen Engineering Sciences i studieåret 2018/19:

I emnet Elektroteknikk for modulene

  • Elektroniske og informasjonssystemer
  • Elektriske kraftanlegg og nye teknologier

Antall studenter akseptert: 10.

Ved å velge kurs med veileder fra sin veileder, kan hver student tilpasse programmet til hans eller hennes forskningsinteresser.

Utdannet doktorgradsstudier aksepterer søkere med følgende grader: Graduate Engineer, Master of Engineering, eller Master of Engineering Sciences (i emnet Elektroteknikk). Programmet er også åpent for søkere med en grad i relaterte fag, i så fall kan de kanskje bestå eksamener i tilleggskurs. Søkere må ha fullført et studium på universitetsstudiet med 300 studiepoeng, inkludert studieprogrammet eller et studium på universitetsstudiet på minst 4 år. Søkere som har oppnådd en grad fra en utenlandsk utdanningsinstitusjon, må legge vedtak fra en kompetent myndighet om anerkjennelse av utenlandsk grad. Ytterligere informasjon om dette kan fås ved å kontakte Engineering Engineering.

Søknad om opptak skal sendes til universitetet i Rijeka fakultet for ingeniørfag, Vukovarska ulica 58, 51000 Rijeka, Kroatia, fra 3. til 7. september 2018. Ved søknad vil søkere bli innkalt til et intervju med et utvalg utpekt av fakultetet Rådet (planlagt i midten av september). Opptak til programmet er godkjent av fakultetet.

Registreringen vil bli gjennomført fra 1. til 5. oktober 2018. Klasser starter 15. oktober 2018.

Søkere må sende inn følgende med søknadsskjema PDS-1:

  • fullført Curriculum Vitae Form PDS-2
  • sertifisert kopi av graden fra det tidligere gjennomførte programmet, med et offisielt dokument som inneholder karakterer mottatt på eksamen og avhandlingen og et gjennomsnittsmerke
  • to anbefalinger i anbefalingsskjema PDS-3
  • veiledning godkjenning fra en potensiell veileder og veilederens curriculum vitae og en liste over publikasjoner
  • fødselsattest og sertifikat om statsborgerskap
  • notat fra den juridiske enheten der søkeren er ansatt, sier at den vil dekke søkerens studieavgift, eller en erklæring fra søkeren om at han eller hun vil dekke honorarene.

For å få veiledningsgodkjenning, må søkere først snakke med modulens leder og potensiell veileder som må oppfylle vilkårene for veiledere i samsvar med artikkel 18 i fakultetet for ingeniørfaglig forskrift om doktorgradsstudier.

Doktorgradsstudiet varer seks semestre. Undervisningsavgiften per semester er 500 EUR i HRK-ekvivalent til den kroatiske nasjonalbanks midtkurs på betalingsdagen, med tilleggsutgifter (2500 EUR i HRK) angående emneomtale og avhandling av avhandlingen, i samsvar med den spesielle avgjørelsen på mengden av økonomisk kompensasjon.

All annen informasjon om samtale, doktorgradsstudier, forskrift om doktorgradsstudier , skjemaer mm kan hentes fra Studieavdelingen personlig eller via telefon, ved å ringe 385 51 651 520, eller på nettsiden http://www.riteh.uniri.hr/en/education/postgraduate-doctoral-study/.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 9, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
6 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
500 EUR
per semester.
Information
Deadline
Locations
Kroatia - Rijeka, Primorje-Gorski Kotar County
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates