Doktorgradsprogrammet i elektroteknikk og datateknikk (eller elektrisk og datateknikk, EEC) er et forskningsorientert program (forskning). Hensikten er å fremme kunnskap innen elektroteknikk og datateknikk og å utstyre studenter med eksepsjonell evne til å gjennomføre avanserte studier og originalforskning. Ph.D. i EEC tar sikte på å gi studentene mulighet til en karriere og / eller undervisning i industri, forskningsinstitusjoner, universiteter og regjeringen. Programmet bør også sette inn hver student en ferdighet for innovasjon, som manifesterer en grunnleggende kunnskapsutvikling og gjør det mulig for kandidater å integrere seg i utdanningen og oppleve de store utfordringene i de teknologiske yrkene. Programmet fokuserer på banebrytende teknologiproblemer som går utover grensene for datateknikk, robotikk, mikroelektronikk, signalbehandling og digital kommunikasjon.

Forskningsmiljøet er sammensatt av UTAD institutt for ingeniørfag og følgende forskningsinstitutter

INESC TEC - Institutt for systemteknikk og datamaskiner, teknologi og vitenskap

CITAB - Senter for forskning og teknologi i miljøvitenskap og biologi

INESC P

Å skaffe seg graden

Doktorgrad i elektroteknikk og datateknikk utdeles til studenten som:

  • Fullfører fagene fagmessig i henhold til kursets organisering, og oppnår 60 studiepoeng
  • Skaffer godkjenning for forskningsplanen (avhandlingsplanlegging og programmering), presentert ved slutten av det første året (vanligvis i juli - i studieåret 2017/2008, 12. juli 2018);
  • Innlevering og godkjenning av avhandlingen, som et resultat av den tidligere planlagte forskningsplanen.

Oppgaveoppgave

Avhandlingen skal leveres på engelsk (eller på portugisisk, i tilfeller som er godkjent av Vitenskapsrådet) innen utgangen av de 4 årene av PhD.

En foreløpig versjon av avhandlingen vil bli evaluert i juryens offentlige forsvar, og endringer kan være fastsatt. Doktorgradsbeviset gis bare etter levering av en endelig og korrigert versjon av avhandlingen.

plan

  • Ukentlig Schedule: Tutorial Regime
  • Akademisk kalender: september til juni

varighet

Kurset består av to deler, den første med to semesterers varighet og den andre med en varighet på tre år: a) En første del av emnet skal foregå i løpet av to semestre. B) Den andre delen skal forskningsarbeid som fører til utarbeidelse av en avhandling, presentert på den måte som er definert i gjeldende lovgivning og doktorgradsforskriften som er i kraft ved UTAD .

60 studiepoeng svarer til emnene som studenten skal fullføre og 180 studiepoeng svarer til oppgavearbeidet.

Profesjonelle utganger

Den forbereder studentene for en forskningskarriere og / eller undervisning i industri, forskningsinstitusjoner, universiteter og regjeringen.

Program undervist i:
Portuguese (Portugal)

Se 7 flere kurs fra Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019