PhD i elektroteknikk og datateknikk

Generelt

Programbeskrivelse

Doktorgradsprogrammet i elektroteknikk og datateknikk (eller elektrisk og datateknikk, EEC) er et forskningsorientert program (forskning). Hensikten er å fremme kunnskap innen elektroteknikk og datateknikk og å utstyre studenter med eksepsjonell evne til å gjennomføre avanserte studier og originalforskning. Ph.D. i EEC tar sikte på å gi studentene mulighet til en karriere og / eller undervisning i industri, forskningsinstitusjoner, universiteter og regjeringen. Programmet bør også sette inn hver student en ferdighet for innovasjon, som manifesterer en grunnleggende kunnskapsutvikling og gjør det mulig for kandidater å integrere seg i utdanningen og oppleve de store utfordringene i de teknologiske yrkene. Programmet fokuserer på banebrytende teknologiproblemer som går utover grensene for datateknikk, robotikk, mikroelektronikk, signalbehandling og digital kommunikasjon.

Forskningsmiljøet er sammensatt av UTAD institutt for ingeniørfag og følgende forskningsinstitutter

INESC TEC - Institutt for systemteknikk og datamaskiner, teknologi og vitenskap

CITAB - Senter for forskning og teknologi i miljøvitenskap og biologi

INESC P

Å skaffe seg graden

Doktorgrad i elektroteknikk og datateknikk utdeles til studenten som:

  • Fullfører fagene fagmessig i henhold til kursets organisering, og oppnår 60 studiepoeng
  • Skaffer godkjenning for forskningsplanen (avhandlingsplanlegging og programmering), presentert ved slutten av det første året (vanligvis i juli - i studieåret 2017/2008, 12. juli 2018);
  • Innlevering og godkjenning av avhandlingen, som et resultat av den tidligere planlagte forskningsplanen.

Oppgaveoppgave

Avhandlingen skal leveres på engelsk (eller på portugisisk, i tilfeller som er godkjent av Vitenskapsrådet) innen utgangen av de 4 årene av PhD.

En foreløpig versjon av avhandlingen vil bli evaluert i juryens offentlige forsvar, og endringer kan være fastsatt. Doktorgradsbeviset gis bare etter levering av en endelig og korrigert versjon av avhandlingen.

plan

  • Ukentlig Schedule: Tutorial Regime
  • Akademisk kalender: september til juni

varighet

Kurset består av to deler, den første med to semesterers varighet og den andre med en varighet på tre år: a) En første del av emnet skal foregå i løpet av to semestre. B) Den andre delen skal forskningsarbeid som fører til utarbeidelse av en avhandling, presentert på den måte som er definert i gjeldende lovgivning og doktorgradsforskriften som er i kraft ved UTAD .

60 studiepoeng svarer til emnene som studenten skal fullføre og 180 studiepoeng svarer til oppgavearbeidet.

Profesjonelle utganger

Den forbereder studentene for en forskningskarriere og / eller undervisning i industri, forskningsinstitusjoner, universiteter og regjeringen.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

A Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, sedeada em Vila Real, mais conhecida por UTAD, é uma instituição orientada para a criação, transmissão e difusão da cultura, do saber e da ciência. Situa ... Les mer

A Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, sedeada em Vila Real, mais conhecida por UTAD, é uma instituição orientada para a criação, transmissão e difusão da cultura, do saber e da ciência. Situada numa região em desenvolvimento, fomenta o empreendedorismo, em estreita relação com a comunidade, seus organismos, instituições e tecido empresarial, aprofunda o conhecimento científico, desenvolve tecnologia e promove a inovação, procurando responder aos problemas e desafios de âmbito global, nacional e regional. Minimér