Lucca

2019/20 PhD-programmer ved IMT-skolen for avanserte studier alt = "Lucca

Søknadsfrist - April 23.2019, 24:00 CEST

Søknadene blir nå akseptert for 2019/20 PhD-programmene ved IMT-skolen for avanserte studier alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en av de seks ekspertskolene i Italia og en av de høyest karakteriserte utdanningsskolene i Europa ifølge U-Multirank-undersøkelsen.

Høyt motiverte kandidater fra alle fagområder inviteres til å søke om et av de 32 fullt finansierte fireårige stipendene innen to doktorgradsprogrammer som integrerer vitenskapelige kompetanser innen økonomi, ingeniørfag, datavitenskap, nevrovitenskap og atferdspsykologi, fysikk, anvendt matematikk, statistikk, historie og vitenskap av kulturarv.

Sporet i datavitenskap og systemteknologi gir doktorgradsstudenten en solid tverrfaglig bakgrunn for å analysere cyber-fysiske systemer og utvikle løsninger for en rekke komplekse ingeniørproblemer. Det tilbyr tre spesialiseringsområder:

Forskning innen datavitenskap omhandler utvikling av språk, modeller, algoritmer og verifikasjonsmetoder for moderne distribuerte systemer. Fokus ligger på toppmoderne forskning på adaptive systemer, automatisert verifisering, cloud computing, beregningsmetoder i naturvitenskap, nettverkssikkerhet, dynamiske systemer, mobile systemer og ytelsesevaluering.

Forskning i styringssystemer fokuserer på optimaliseringsbasert styring av dynamiske systemer. Det legges vekt på real-time embedded optimaliseringsalgoritmer for modell prediktiv kontroll av lineære, ikke-lineære, stokastiske, distribuerte og store dynamiske systemer, på å lære dynamiske modeller og kontrollere fra data og på applikasjoner til problemstillinger av praktisk interesse, som for eksempel de som oppstår fra bilindustrien.

Forskning i beregningsmekanikk er opptatt av utvikling av beregningsmetoder for å studere avanserte problemer med fast mekanikk og væskemekanikk for karakterisering, simulering og prototyping av materialer og strukturer. Tilnærmingen forfølger en opprinnelig integrering av metodikk som tilhører mekanikk, numerisk analyse, materialvitenskap og anvendt kjemi, for å fremme de grunnleggende problemene med bærekraft, holdbarhet og pålitelighet av materialer. Eksperimentelle anlegg for materialtesting i MUSAM-Lab vil utfylle forskningen om beregningsmetoder.

Studieprogrammet er basert på et sett av felles kurs som dekker grunnleggende for numerisk lineær algebra og numeriske metoder for differensialligninger, dataprogrammering, dynamiske systemer og kontroll, numerisk optimalisering, stokastiske prosesser og maskinlæring. Disse blir fulgt av en rekke avanserte kurs og forskningsseminarer knyttet til de ulike spesialiseringene.

Doktorgradskandidater i sporet i datavitenskap og systemteknologi oppfordres til å utføre sin forskning innenfor forskningsenhetene SYSMA (datavitenskap), DYSCO (kontrollsystemer) og MUSAM (beregningsmekanikk). Et utvalg av foreslåtte doktorgradsemner er tilgjengelig her. Doktorgradskandidater er imidlertid velkommen til å foreslå et eget eget tema som er tilpasset skolens hovedkompetanser og interesser.

Fakultet og ansatte skaper et sterkt nettverk som gir nøkkel veiledning og støtte gjennom hele PhD-programmet og gir studentene mulighet til å nå de høyeste nivåene av vitenskapelig prestasjon. De fleste IMT School PhD-kandidatene har sikret fremtredende roller i akademikere, offentlige institusjoner, offentlige og private selskaper eller yrker over hele verden.

Alle studentene er basert i det nylig restaurerte San Francesco-komplekset, en fullt integrert campus i det historiske sentrum av den vakre toskanske byen alt = "Lucca. Campusen inkluderer fornyet bolig, en kontinental matsal, stuen og stuer, en toppmoderne bibliotek og friluftsliv, som gir et unikt kulturelt, profesjonelt og sosialt miljø for doktorgradsprogrammet. Støtteberettigede studenter, i tillegg til ledig plass og styret , vil også få et stipend på ca. € 15.300 / år . Stipendene er fullt finansierte i opptil fire år , med mulighet for å oppgradere etter det tredje året.

PhD-programmet på IMT School tiltrekker studenter fra hele verden, og gir et virkelig internasjonalt miljø. Engelsk er skolens offisielle språk. Videre vil alle studenter ha mulighet til å bruke perioder i utlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både innenfor Erasmus-rammen og gjennom ad hoc mobilitetsavtaler.

For å finne ut mer om skolen, opptakskrav og søknad, se https://www.imtlucca.it/en/program-dottorato/overview.

Søknadsfrist - April 23.2019, 24:00 CEST

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra IMT School for Advanced Studies Lucca »

Sist oppdatert Mars 11, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid studier
Pris
- Ingen studieavgift (studenter utover undervisningsavgiften mottar også stipend - 15 300 € / år - og ledig plass og bord)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato