PhD i datateknikk og systemteknikk

IMT School for Advanced Studies Lucca

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i datateknikk og systemteknikk

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 PhD-programmer ved IMT School for Advanced Studies Lucca

Frist for søknader - 3. august 2018, 12.00 CEST

Søknadene blir nå akseptert for 2018/19 PhD-programmene ved IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), en av de seks ekspertskolene i Italia og en av de høyest karakteriserte utdanningsskolene i Europa i henhold til siste U-Multirank-undersøkelsen. Høyt motiverte kandidater fra alle fagområder inviteres til å søke om et av de 36 fullfinansierte stipendene innen to doktorgradsprogrammer som integrerer vitenskapelige kompetanser innen økonomi, ingeniørfag, datavitenskap, nevrovitenskap og atferdspsykologi, fysikk, anvendt matematikk, statistikk, historie og vitenskap av kulturarven.

Et av de fire feltspesifikke sporene er datavitenskap og systemteknikk, som er under "Systems Science" PhD-programmet. Dette sporet gir doktorand en solid tverrfaglig bakgrunn for å analysere cyber-fysiske systemer og gi løsninger på et stort utvalg av komplekse ingeniørproblemer. Studieprogrammet er basert på et sett av felles kurs som dekker grunnleggende for numerisk lineær algebra og numeriske metoder for differensialligninger, dataprogrammering, dynamiske systemer og kontroll, numerisk optimalisering, stokastiske prosesser og maskinlæring. Disse grunnkursene følges av en rekke avanserte kurs og forskningsseminarer relatert til de ulike fagområdene.

Forskning innen datavitenskap omhandler utvikling av språk, modeller, algoritmer og verifikasjonsmetoder for moderne distribuerte systemer. Vi gjennomfører forskning på banebrytende emner som spenner over flere områder som automatisert verifisering, cloud computing, cybersikkerhet, samtidighetsteori, dynamiske systemer, ytelsesevaluering og stokastisk modellering, programmeringsspråk, selvadaptive systemer og software engineering.

Forskning i styringssystemer er rettet mot identifikasjons- og optimaliseringsbasert styring av dynamiske systemer, med vekt på real-time embedded optimaliseringsalgoritmer for kontroll av stokastiske, distribuerte og store dynamiske systemer og deres anvendelse i industrielle problemer som oppstår fra bil-, romfart og smart-grid domener.

Forskning innen beregningsmekanikk er opptatt av utvikling av innovative beregningsmetoder for å studere avanserte problemstillinger med solid mekanikk, med særlig fokus på bruddmekanikk, kontaktmekanikk, beregningsmaterialevitenskap og beregningskjemi. Spesiell oppmerksomhet er gitt på banebrytende problemer som involverer flere felt og lengdevekter, av høy interesse for både fag- og industrisektorer for utforming av slitesterke materialer og komponenter.

I løpet av doktorgradsstudiet oppfordres studentene til å utføre sin forskning med skolens forskningsenheter.

Kursene ledes av verdensberømte forskere og gir studentene alle de teoretiske ferdighetene og de avanserte verktøyene som kreves for å takle en rekke analyse-, design- og styringsproblemer innenfor det brede rammeverket for systemanalyse på økonomiske, sosiale, vitenskapelige, teknologiske og kulturelle områder. . Spesialisert fakultet og medarbeider oppretter et nettverk som gir nøkkel veiledning og støtte gjennom hele PhD-programmet. Nære med fakultetet, både i klasserommet og i utviklingen av forskning, nå studentene det høyeste nivået av vitenskapelig prestasjon. IMT-skolen Doktorgradsutdannede vil kunne bruke ferdighetene de oppnådde under studiene for å gjenkjenne og løse komplekse problemer, å velge den mest hensiktsmessige metoden eller instrumentet som skal brukes når de nærmer seg disse problemene, selv i disipliner utenfor deres primære forskningsfelt.

Alle studentene er basert i det nylig restaurerte San Francesco-komplekset, en fullt integrert campus i det historiske sentrum av den vakre toskanske byen Lucca. Campus inkluderer fornyet bolig, en kantine, studie- og oppholdsrom, et toppmoderne bibliotek og utendørs rekreasjonsrom, som gir et unikt kulturelt, profesjonelt og sosialt miljø for doktorgradsarbeidet. Støtteberettigede studenter, i tillegg til ledig plass og styret, vil også motta et forskningsmiljø som utgjør ca. € 15 300 pr. År. Ekstra finansiering for videre forskningsfaser, inkludert stipend for å dekke et eventuelt fjerde år for å fullføre doktorgradsoppgaven, kan tildeles på konkurransedyktig basis.

PhD-programmet på IMT School tiltrekker studenter fra hele verden, og gir et virkelig internasjonalt miljø. Engelsk er skolens offisielle språk. Videre vil alle studenter ha mulighet til å bruke perioder i utlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både innenfor Erasmus-rammen og gjennom ad hoc mobilitetsavtaler.

De fleste IMT School PhD-kandidatene har nådd fremtredende roller i akademikere, offentlige institusjoner, offentlige og private selskaper eller yrker over hele verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 3, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Price
Pris
- Ingen studieavgift (studenter utover undervisningsavgiften mottar også stipend - 15 300 € / år - og ledig plass og bord)
Information
Deadline
Locations
Italia - Lucca, Tuscany
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italia - Lucca, Tuscany
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen