PhD i datalogi

Generelt

Programbeskrivelse

Hovedmålet med dette programmet er å trene fremtidige forskere med en sterk faglig bakgrunn som er i stand til å jobbe i et internasjonalt og meget konkurransedyktig miljø, for eksempel IT-sektoren.

Kursbeskrivelse

Hva gjør vår doktorgrad kandidater ideelle kandidater til å jobbe som forskere både i akademia og i IT-sektoren er deres evne til å forske og forstå teoretiske og anvendte forskningstemaer, den samarbeidende tilnærmingen til arbeid og deres formidlings- og skriveferdigheter. Videre, problemløsningsferdigheter og evnen til å jobbe autonomt gjør dem i stand til å bli sentrale aktører innen alle felt av IT, som uavhengige konsulenter eller i lederroller.

På slutten av vårt program er kandidater utstyrt med stor kunnskap om IT, fra de formelle og teoretiske aspektene til den nyeste utviklingen i metodikk og teknologi.

Med et blikk

  • Varighet: 4 år
  • Kursene vil bli undervist på engelsk
  • Tilgjengelige steder: 15 med stipend 4 uten stipend
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Undervisningsavgift: € 163,50 per år

Kursstruktur

I løpet av doktorgraden programmet får studentene først en dyp forståelse av topp moderne forskning , og utvikler en omfattende, flerfaglig bakgrunn. Deretter begynner de å bidra til forskning med sine egne ideer og produsere originale og innovative resultater. Programmet er satt i et internasjonalt miljø som fremmer kunnskapsutveksling og formidling av ideer og resultater.

Ph.D. studentene kan velge hvilket som helst av de tre forskningstemaene som tilbys av fakultetet. De er forskjellige ikke bare i de viktigste emnene som er utforsket, men også i anvendt forskningsmetodikk.

I området Kunnskapsrepresentasjon og datastyring undersøker studentene grunnlaget for data- og kunnskapsstyring, grunnlaget for utvikling av avanserte prototype programvaresystemer.

programvareteknikk-området følger arbeidet en empirisk tilnærming basert på implementering av prototyper og teknikker og gjennomføring og analyse av eksperimenter.

Til slutt bruker informasjons- og databasesystemene en hybrid tilnærming, med fokus på effektiv implementering og brukerinteraksjon. Dette store spekteret av emner tilbyr doktorgrad. kandidater et bredt spekter av alternativer for å utvikle sin egen forskning og stor fleksibilitet for å matche deres interesser.

Forskningssamarbeid

Under Ph.D. jobber studentene heltid på sitt valgte forskningsemne. Fakultetet anbefaler at hver student tilbringer en periode på minst 6-12 måneder i et nasjonalt eller internasjonalt forskningssenter.

Partneruniversiteter og forskningssentre

Vi har etablert partnerskap med mange universiteter og forskningsinstitusjoner i Italia og i utlandet, for eksempel det tekniske universitetet i Dresden, Universidade Nova i Lisboa og det tekniske universitetet i Wien . I tillegg samarbeider medlemmer av fakultetet regelmessig med andre universiteter og forskningsinstitutter, for eksempel Oxford University, Rice University Houston, Zürich University, Sapienza University of Rome, University of Trento og FBK Trento.

Andre forskningspartnere tilhører offentlig og privat sektor. Vi samarbeider med internasjonale selskaper som IBM og Deutsche Telekom , små oppstart og lokale selskaper (f.eks EDP-prosjekter eller ACS Data Systems) og offentlige tjenester og administrasjoner (f.eks Bozen-Bolzano kommune, det offentlige sykehuset i Meran-Merano) .

applikasjon

For å søke, må du ha oppnådd 300 studiepoeng i datavitenskap, datateknikk eller elektronikk eller i en relatert disiplin, og du må demonstrere din evne til å snakke engelsk.

Du vil bli pålagt å delta i en offentlig rekrutteringskonkurranse (se samtale).

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Les mer

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Minimér