PhD i byggeledelse og økonomi

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i byggeledelse og økonomi

London South Bank University

LSBU er toppmoderne universitet i London for verdensledende og internasjonalt fremragende forskning innen generell ingeniørfag, som inkluderer The Built Environment and Architecture Research - Research Excellence Framework (REF) 2014.

Det brede spekteret av forskningsaktiviteter i vår skole, sammen med blandingen av akademiske ansatte, postdoktorale stipendiater og besøkeprofessorer, gir oss mulighet til å tilby et stimulerende og variert miljø.


Forskningsentre

Forskning innen byggeledelsesøkonomi utføres av spesialist sentre. De fleste akademiske ansatte tilhører en eller flere av disse, og forskerstudenter kan forvente å bli med i et lite team som jobber med bestemte problemer.

 • Eiendom, Bygg og Surveying
 • Innovasjon og det byggede miljøet


Forskningsområder og temaer der vi kan tilby tilsyn inkluderer:

 • Bygg og prosjektledelse
 • Strategisk styring av eiendom, anlegg og det byggede anlegget
 • Økonomi av konstruksjon, eiendom og boliger
 • Planlegging av den byggede eiendelen og miljøet
 • Bygge informasjon modellering, og IT i byggingen
 • Administrere mennesker, risiko, sikkerhet og verdi
 • Innovasjoner, kunnskap og immaterielle eiendeler
 • Anskaffelser og kontrakter
 • Forsyningskjeder og nettverk
 • Strategisk IT i bygg
 • Administrere data og dens innvirkning
 • Moderne konstruksjonsmetoder
 • Boliginvesteringer
 • Bærekraftutvikling
 • Urban robusthet
 • Aldringsforskning i de bygde og menneskelige miljøer
 • Grønn konstruksjon
 • Energi og ressurseffektivitet
 • Overvåking av energibehov
 • En energivurdering, måling og ytelse av bygninger
 • Fornybar energi i byer, lokalsamfunn og distrikter
 • Katastrofefasthet

Et medarbeider, en ekspert på det valgte feltet, har direkte ansvar for å veilede og støtte ditt forskningsprogram. Som forskningsstudent blir du en del av vårt blomstrende akademiske samfunn.

En Ph.D., per definisjon, er et originalt bidrag til kunnskap. En forskerutdanning er forskjellig fra et undervist kurs. Forskningsstuderende er forventet å selvstyre sin læring med støtte fra et tilsynsteam.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


arbeidsevne


Forskningsutvikling

Alle forskerstudenter er pålagt å delta i et Nøkkelfagutviklingsprogram som skal utvikle overførbare ferdigheter i tillegg til de som er ansatt i å utføre forskning. Opplæring i forskningsmetoder er tilgjengelig gjennom hyppige forskningsseminarer.

Når det er nødvendig, kan forskerstudenten delvis følge relevante Masters kurs i skolen og særlig enheter på forskningsmetodikk. I noen tilfeller oppfordres forskerstudenter til å følge andre kurs som er tilgjengelige på universitetet eller eksternt rettet mot å forbedre sin generelle kompetanse på sine utvalgte områder.

I tillegg kan de oppfordres til å følge språkkurs med sikte på å forbedre sine muntlige og skriftlige ferdigheter - både essensielle i deres fremtidige karriere.


Overførbare ferdigheter

En forskningsgrad vil utstyre deg med mange overførbare ferdigheter. Selvdisiplinen, etterspørselen etter klar analytisk tenkning, og evnen til å gjøre kritikk mot andre, virker inn i noe konstruktivt, utgjør en unik trening for nesten alle slags karriere. Spenningen og tilfredsheten med å finne nye fakta, en ny ide eller en ny måte å se på noe kan være svært givende.


Delta på konferanser

Forskningsstuderende er ofte sponset til å delta på nasjonale og internasjonale konferanser og møte ledende forskere på sine fagområder og presentere sine forskningsresultater. Fremdriften av alle forskerstuderende blir formelt overvåket av universitetets forskningsutvalg.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


fasiliteter

Building Information Modeling (BIM) Center

LSBU bidrar til å forandre byggebransjen gjennom sitt BIM-informasjonssenter (Building Information Modeling). BIM-senteret fungerer som et knutepunkt for innovasjon, faglig opplæring og nettverk blant praktikkseksperter i byggemiljøsektoren. Disse fasilitetene brukes av studenter og for korte kurs.


Inntakskrav

Søkere til et forskerutdanningsprogram på LSBU forventes vanligvis å ha en god æresgrad (2: 2 og høyere) og en relevant høyereutdanning, fortrinnsvis en fortjeneste på masternivå. Vennligst oppgi to faglige referanser som en del av søknaden din. Du vil også bli pålagt å vise bevis på alle dine kvalifikasjoner. Hvis engelsk ikke er ditt førstegangsspråk, vil du bli pålagt å bevise din kompetanse på engelsk, og vise en IELTS-score på minst 7,0 på høyere nivå. Du vil bli invitert til et intervju med din potensielle veileder, personlig eller telefon, før et tilbud blir gjort.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er
Campusbasert
Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Feb. 2019
Duration
Varighet
3 - 6 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,260 GBP
År 1 fulltids UK / EU-avgift: £ 4260; År 1 heltid Internasjonalt honorar: £ 13125. År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 2556; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 7875
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Nov. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen