PhD i bioinformatikk og genetikk

Kadir Has University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i bioinformatikk og genetikk

Kadir Has University

PhD i bioinformatikk og genetikk

Om programmet

Biologi, bioteknologi og biovitenskap har utviklet seg raskt siden 2000. For å håndtere dataene produseres datateknologi på grunn av den store mengden data. De fleste av de siste teknikkene som brukes i DNA, RNA og proteinbasert forskning støttes av bioinformatikk og datavitenskap. Datavitenskapen tilbyr en ny epoke for biologiske fag. For eksempel bygges blokkblokken av cellen, proteiner er modellert i 3D ved hjelp av datamaskinen; Dette muliggjør rask og effektiv identifikasjon av molekylære interaksjoner og signaltransduksjon Pathways . På samme måte kan mutasjoner i den genetiske sekvens detekteres ganske fort ved bruk av datateknologien. Siden de siste fremskrittene i beregningsbiologi har redusert kostnadene og akselerert forskningsprosessene, inkludert stoffutviklingen, er de i silikostudier høyt krevde i bransjen.

De unge forskerne har doktorgradsavdeling fra vår avdeling, har en sterk bakgrunn på molekylærbiologi og genetikk, analyserer de biologiske dataene ved hjelp av bioinformatikkverktøy, utvikler verktøy, algoritmer og designmedikamentkandidater ved hjelp av beregningsbiologiske teknikker som molekylær modellering og simuleringer. Dette programmet er like nær grunnleggende vitenskap, oversettelsesvitenskap og applikasjoner i sektoren.

Programinformasjon

Programmet krever avhandling skriftlig. Utdanningen er 100% på engelsk.

Hvorfor skulle jeg velge dette programmet?

Den avanserte genetiske og datateknologien har generert de intensive databehandlingsbehovene og tilbys et miljø der biologi kan genereres i silico. Revolusjonære applikasjoner er utviklet og utviklet. Bioinformatikere er globalt søkt; å svare på slike behov og utvikle applikasjoner. Dette behovet forventes å øke enda høyere i det medisinske feltet ganske snart.

Kadir Has University PhD-program i bioinformatikk og genetikk grunnlagt under Science Institute er det eneste bioinformatikk og genetikkprogrammet i Tyrkia. Vi har en læreplan parallell med de kjente og høyt respekterte universiteter rundt om i verden, og målet vårt er å øke forskerne for å ha sterke internasjonale samspill og alltid up-to-date med nyskapende vitenskap. Programmet tilbyr utdanning i globale vitenskapelige standarder, gir seminarer, utvekslingsprogrammer og samarbeidsprosjekter, og tar sikte på å øke studentene til en verdensomspennende konkurranse.

Våre studenter, som mottar riktig utdanning innen kjemi, molekylærbiologi og beregningsbiologi, vil ha fordelen på konkurransedyktig felt. For eksempel vil de ikke bare lære å analysere nukleinsyredataene, hvordan man skal modellere et protein, men også de kjemiske egenskapene til nukleinsyrer og proteiner, og deres effekt på arvelighet. Våre grader vil være ett skritt fremover, med fordelene med deres store visjon.

I vår avdeling holdes forskning og utdanning i balanse. Ph.d.-programmet drives av unge aktive forskere som leder og arbeider i nasjonale og internasjonale prosjekter, i et miljø av globale standarder og universelle verdier. I denne forbindelse ønsker vi velkommen doktorgradskandidater som ikke er passive publikum, men dynamiske forskere som bidrar til vitenskap.

Hvordan vil dette programmet påvirke karrieren min?

En gren av utdanning som gis gjennom PhD er genetikk. Denne utdanningen omfatter både klassisk og moderne genetiske teknikker. Den andre grenen av utdanningen er beregningsbiologi og bioinformatikk. Disse to vitenskapene, begge svært unge, er generasjonen av biologiske data i silico, og prosessen med de biologiske dataene i henholdsvis silico. Våre studenter vil fullføre sin utdanning, ha kurs på cellebiologi, human genetikk, medisinsk kjemi, strukturell stoffdesign, molekylær simulering, kvantekjemi, statistikk og programmering.

For tiden driver de ledende farmasøytiske selskapene verden rundt gigantiske prosjekter på bioinformatikk og genetikkforskning. Denne nyutviklede sektoren krever et stort antall forskere. Våre grader kan fortsette sine karrierer både i akademia og private selskaper. De vil ha tverrfaglig kompetanse, med solid bakgrunnsgenetikk, som håndterer biologiske data effektivt, som de kan søke om i medisin, kjemi, bioteknologi, landbruk, energi og lignende.

Søknadsprosess:

Kadir Has University , "Bioinformatikk og Genetikk" PhD-programmet med avhandling tar imot studenter fra Tyrkia og utlandet, med mastergrad fra relatert vitenskap (Biologi, Molekylærbiologi og Genetikk, Bioteknologi, Kjemi, Kjemisk Engineering, Datateknikk mv.). Utdanningen er helt på engelsk. Vi har ikke et doktorgradsprogram uten avhandlingstekst.

Kandidatene skal fylle ut søknadsskjemaet og sende de påkrevde dokumentene sammen med CV-meldingen og SOP-meldingen personlig eller send via last til "Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü". Kandidatene til å passere det foreløpige valget vil bli invitert til et intervju (kan også gjennomføres online). Kandidater med lab erfaring, og eventuelle bidrag til publikasjoner er spesielt oppfordret til å søke.

Vi tilbyr ulike typer stipend, inkludert fullt stipend, avhengig av MS GPA (Mastergrads gjennomsnitt), engelsk nivå og motivasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 17, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Price
Pris
20,000 USD
Doktorgradsprogrammer - Betaling i 3 avdrag: 20.000 $
Information
Deadline
Locations
Tyrkia - Istanbul, Istanbul
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 31, 2022
Dates
Sept. 2019
Tyrkia - Istanbul, Istanbul
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 31, 2022