Read the Official Description

Ph.d.-studiet i bærekraftig miljø جامعة حمد بن خليفة tar sikte på å gi studentene omfattende kunnskap om emner relatert til bærekraftig miljø, herunder virkningen av menneskelig utvikling på miljøet, årsakene og effektene av forurensning, måter å kontrollere det på og konsekvensene av global befolkningsøkning på naturressursene. Gjennom programmet gjennomfører studentene nyskapende og målrettet miljøforskning med fokus på problemstillinger knyttet til støtte til bærekraftig utvikling. Tverrfaglig læreplan bygger grunnleggende kunnskap som i sin tur utvikler seg med miljøutviklingen, og bidrar til å gi nyutdannede verktøyene for å spore flere karriereveier.

Programfokus:

Programmet fokuserer på de grunnleggende ferdighetene som trengs for å bygge en vellykket karriere innen vitenskap, ingeniørfag og teknologi relatert felt, blant annet: forretningsetikk, teknisk skriving, forskningsmetoder, dataanalyse og avanserte beregningsmetoder.

Det fokuserer også på:

  • Grunnleggende om bærekraftig utvikling, menneskelige samspill med miljøet relatert til politikk, ingeniørfag og teknologi, samt grunnleggende miljøprosesser.
  • Etterspørselsstyring for drikkevann og dets ressurser, avsalting og behandling.
  • Kilder til luftutslipp, hvordan de relaterer seg til menneskelig aktivitet, samt virkningen av essensielle forurensninger på miljøet og menneskers helse.
  • Et forsøk på å oppdage virkningen av menneskelige aktiviteter, som energiproduksjon, vannbehandling og industrialisering, på planeten, spesielt med hensyn til dannelse av fast og farlig avfall og avhending.

Opptakskrav og søknader

Søkere må ha en mastergrad i en av de relevante fagområdene. Disse inkluderer disipliner: vitenskap og ingeniørfag. I tillegg vil søkerens bakgrunn innen økonomi, næringsliv, politikk og samfunnsfag tas i betraktning. Søkere må demonstrere at de har de kvaliteter som kvalifiserer dem til å bli vellykkede forskere og fagfolk. Disse inkluderer: utmerket ytelse i relevante kurs, fremragende resultater i tidligere undersøkelser, hvis noen, og fremragende anbefalingsbrev. Foretak vil bli gitt til søkere med tidligere forskningserfaring, spesielt for doktorgradsprogrammet.

Søkere må bestå IELTS- eller TOEFL-testen for å demonstrere ferdigheter på engelsk. Søkere kan bli unntatt fra denne tilstanden dersom de oppfyller en av betingelsene som er oppført nedenfor:

  • Søkeren fullførte hans eller hennes bachelorstudium ved en utdanningsinstitusjon i et land hvis morsmål er engelsk.
  • Studenten har sendt et formelt brev fra universitetet der han fullførte studiene. Han bekrefter at han har oppnådd en universitetsgrad fra en institusjon som har undervisningsspråk i engelsk. (Hvis ikke annet er unntatt).
  • Søkerens morsmål er engelsk.
  • Nyutdannede som søker etter et doktorgradsprogram må sende GRE-testresultatene, de er underlagt det, forutsatt at de ikke har det

To år gikk. For søkere med bakgrunn i økonomi, politikk og samfunnsvitenskap, bør de presentere GMAT-resultater som et alternativ til GRE-testen.

Program taught in:
Engelsk
Hamad bin Khalifa University

See 2 more programs offered by Hamad bin Khalifa University »

Last updated August 4, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato