Read the Official Description

Ph.d.-programmet i bærekraftig energi جامعة حمد بن خليفة gir studentene også omfattende kunnskap om bærekraftig energiproblemer, og virkningen av bykonstruksjon, transport og produksjon på bærekraftig energi.

Programmet fremhever driverne av bærekraftig politikk og deres innvirkning på samfunnet, økonomien og miljøet. Ekte og målrettet forskning er nøkkelelementet i de to vitenskapelige grader innen energievitenskap og teknologi som støtter bærekraftig utvikling. Den tverrfaglige læreplanen tillater tverrfaglig vitenskap å deles og bygger grunnleggende kunnskap som i sin tur utvikler seg med energiutviklingen, og bidrar til å gi kandidater med verktøy for å spore flere karriereveier.

Programfokus:

Programmet fokuserer på ferdighetene som trengs for å bygge en vellykket karriere innen vitenskap, ingeniørfag og teknologi, inkludert: forretningsetikk, teknisk skriving, forskningsmetoder, dataanalyse og avanserte databehandling.

Det fokuserer også på:

  • Grunnleggende om energiteknikk, bærekraftig vitenskap og teknologi.
  • Bruken av fossilt brenselergi og dens innvirkning på miljøet.
  • Ingeniørfag og vitenskapelig utvikling av ren fornybar grønn energi.
  • Energilagring, distribusjon og effektivitet.
  • Sosioøkonomiske aspekter ved bærekraft og energi.

Opptakskrav og søknader

Søkere må ha en mastergrad i en av de relevante fagområdene. Disse inkluderer disipliner: vitenskap og ingeniørfag. I tillegg vil søkerens bakgrunn innen økonomi, næringsliv, politikk og samfunnsfag tas i betraktning. Søkere må demonstrere at de har de kvaliteter som kvalifiserer dem til å bli vellykkede forskere og fagfolk. Disse inkluderer: utmerket ytelse i relevante kurs, fremragende resultater i tidligere undersøkelser, hvis noen, og fremragende anbefalingsbrev. Foretak vil bli gitt til søkere med tidligere forskningserfaring, spesielt for doktorgradsprogrammet.

Søkere må bestå IELTS- eller TOEFL-testen for å demonstrere ferdigheter på engelsk. Søkere kan bli unntatt fra denne tilstanden dersom de oppfyller en av betingelsene som er oppført nedenfor:

  • Søkeren har fullført sin studiestudium i en utdanningsinstitusjon i sitt morsmål, engelsk.
  • Studenten må sende inn et offisielt brev fra universitetet der han har fullført studiene. Han bekrefter at han har oppnådd en universitetsgrad fra en institusjon som har undervisningsspråk i engelsk. (Hvis ikke annet er unntatt).
  • Søkerens morsmål er engelsk.
  • Nyutdannede som søker etter et doktorgradsprogram må sende GRE-testresultatene, de er underlagt det, forutsatt at de ikke har det

To år gikk. Søkere med bakgrunn i økonomi, politikk og samfunnsfag må presentere GMAT-resultater som et alternativ til GRE-testen.

Program taught in:
Engelsk
Hamad bin Khalifa University

See 2 more programs offered by Hamad bin Khalifa University »

Last updated August 4, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato