GSSI tilbyr 31 stipendiat stipendier og inviterer til stipend for PhD-programmene i astropartikkelfysikk, matematikk i natur-, samfunns- og biovitenskap, datavitenskap, bystudier og regionalfag.

Det offisielle språket for alle PhD-kurs er engelsk.
Stipendiene er tildelt i 4 år og deres årlige beløp er € 16.159,91 brutto. Alle doktorgradsstudenter har gratis innkvartering på GSSI-anlegget og bruk av kantinen.
Søknaden må sendes inn via elektronisk skjema på www.gssi.it/phd/ innen 18. juni 2019 kl. 18.00 (italiensk tidssone, kl. 18.00).

Gran Sasso Science Institute (GSSI) er en internasjonal doktorgrad og et senter for forskning og høyere utdanning innen fysikk, matematikk, datavitenskap og samfunnsvitenskap. Grunnlagt i 2012 i L'Aquila (Italia) som Senter for avanserte studier av Nasjonalt institutt for kjernefysikk (INFN) og deretter opprettet i mars 2016 som en skole for avanserte studier som gir etterutdanning. Gjennom det daglige samarbeidet og samspillet har forskere og studenter mulighet til å bygge en god kunnskap om forskningsmetodene og å eksperimentere med forurensning av interesser, innovative tilnærminger og flerkulturelle utvekslinger i alle GSSI-aktivitetene. Når vi tar oss av kompleksiteten i dagens verden, er vi forpliktet til å fjerne alle barrierer mellom GSSI-områdene av studier og forskning, hvor tverrfaglighet og kryssbefruktning ligger under alt vi gjør. Blant våre mål er formidling av vitenskapelige resultater mot samfunnet og fremme av kulturelle arrangementer for generisk offentlighet, borgere og skoler.

For mer informasjon, vennligst besøk Call for Applications på www.gssi.it/phd/ eller skriv en mail til info@gssi.it eller ring 39 0862 4280262.

Hovedformålet med læreplanen i Astroparticle Physics er å gi inngangspunkter og vitenskapelige og kulturelle verktøy for å delta med suksess til forskningen i partikkelfysikk, kjernefysikk og astrofysikk, høy energi astrofysikk, gravitation og kosmologi. Spesiell oppmerksomhet vil bli gitt til eksperimentelle og fenomenologiske aspekter. Videre vil ph.d.-studenten i astropartikkelfysikk ved GSSI ha en spesiell mulighet til å følge og delta i forskningen utført ved Gran Sasso National Laboratories (LNGS), med sitt brede fellesskap av forskere fra hele verden.

Astroparticle Physics pensum består av 4 års studier og forskning. Det første året et bredt utvalg av emner vil dekke et stort spekter av emner, og året avsluttes med en avsluttende eksamen. Studentene skal arbeide med et forskningsprosjekt under tilsyn av en eller flere lærere og forskere fra GSSI, av INFN Gran Sasso National Laboratory og / eller professorene ved Universitetet i L'Aquila. Tverrfaglige tilnærminger til studier og forskning, utveksling av ideer og innovasjoner oppfordres sterkt.

komiteen

Felix Aharonian (Max Planck og DIAS), Roberto Aloisio (GSSI), Veniamin Berezinsky (GSSI), Pasquale Blasi (INAF og GSSI), Eugenio Coccia (GSSI), Fernando Ferroni (Universtà La Sapienza Roma og INFN), Stefano Ragazzi Milano Bicocca og INFN), Guido Martinelli (Universtà La Sapienza Roma), Antonio Masiero (Università di Padova og INFN), Sergio Petrera (Università dell'Aquila og GSSI), Carlo Rubbia (GSSI og Max Planck), Francesco Vissani LNGS og GSSI).

Gran Sasso Science Institute tilbyr 34 Ph.D. stipend i fysikk, matematikk, datavitenskap og samfunnsvitenskap.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Gran Sasso Science Institute (GSSI), grunnlagt i 2012 i L'Aquila (Italia) som Senter for avanserte studier ved Nasjonalt institutt for kjernefysikk (INFN), og deretter etablert i mars 2016 som en skole for avanserte studier som gir postgraduate utdanning, tilbyr 34 Ph.D. stillinger for studieåret 2018/19.


GSSI ( www.gssi.it ) inviterer til 10 stipend i "Astroparticle Physics", 8 i "Matematikk i natur-, samfunns- og livsvitenskap", 8 i "Computer Science" og 8 i "Urban Studies and Regional Science". Det offisielle språket for alle Ph.D. kurs er engelsk.


Stipendene er tildelt i 4 år og deres årlige beløp er € 16.159,91 brutto. Alle Ph.D. Studentene har gratis innkvartering på GSSI-anlegget og bruk av kantinen.


Søknaden må sendes inn via elektronisk skjema på www.gssi.it/phd/ innen 20. juni 2018 kl 18.00 (italiensk tidssone).


For mer informasjon, vennligst besøk Call for Applications på www.gssi.it/phd/ eller skriv en mail til info@gssi.it

Kurs Fysikk

STANDARD MODELL OF PARTICLE PHYSICS
Carlo Rubbia (GSSI og Max Planck)
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra GSSI - Gran Sasso Science Institute »

Sist oppdatert April 20, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
aug. 1, 2021
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
aug. 1, 2021