Read the Official Description

Hovedformålet med læreplanen i Astroparticle Physics er å gi inngangspunkter og vitenskapelige og kulturelle verktøy for å delta med suksess til forskningen i partikkelfysikk, kjernefysikk og astrofysikk, høy energi astrofysikk, gravitation og kosmologi. Spesiell oppmerksomhet vil bli gitt til eksperimentelle og fenomenologiske aspekter. Videre vil ph.d.-studenten i astropartikkelfysikk ved GSSI ha en spesiell mulighet til å følge og delta i forskningen utført ved Gran Sasso National Laboratories (LNGS), med sitt brede fellesskap av forskere fra hele verden.

Astroparticle Physics pensum består av 4 års studier og forskning. Det første året et bredt utvalg av emner vil dekke et stort spekter av emner, og året avsluttes med en avsluttende eksamen. Studentene skal arbeide med et forskningsprosjekt under tilsyn av en eller flere lærere og forskere fra GSSI, av INFN Gran Sasso National Laboratory og / eller professorene ved Universitetet i L'Aquila. Tverrfaglige tilnærminger til studier og forskning, utveksling av ideer og innovasjoner oppfordres sterkt.

komiteen

Felix Aharonian (Max Planck og DIAS), Roberto Aloisio (GSSI), Veniamin Berezinsky (GSSI), Pasquale Blasi (INAF og GSSI), Eugenio Coccia (GSSI), Fernando Ferroni (Universtà La Sapienza Roma og INFN), Stefano Ragazzi Milano Bicocca og INFN), Guido Martinelli (Universtà La Sapienza Roma), Antonio Masiero (Università di Padova og INFN), Sergio Petrera (Università dell'Aquila og GSSI), Carlo Rubbia (GSSI og Max Planck), Francesco Vissani LNGS og GSSI).

Gran Sasso Science Institute tilbyr 34 Ph.D. stipend i fysikk, matematikk, datavitenskap og samfunnsvitenskap.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Gran Sasso Science Institute (GSSI), grunnlagt i 2012 i L'Aquila (Italia) som Senter for avanserte studier ved Nasjonalt institutt for kjernefysikk (INFN), og deretter etablert i mars 2016 som en skole for avanserte studier som gir postgraduate utdanning, tilbyr 34 Ph.D. stillinger for studieåret 2018/19.


GSSI ( www.gssi.it ) inviterer til 10 stipend i "Astroparticle Physics", 8 i "Matematikk i natur-, samfunns- og livsvitenskap", 8 i "Computer Science" og 8 i "Urban Studies and Regional Science". Det offisielle språket for alle Ph.D. kurs er engelsk.


Stipendene er tildelt i 4 år og deres årlige beløp er € 16.159,91 brutto. Alle Ph.D. Studentene har gratis innkvartering på GSSI-anlegget og bruk av kantinen.


Søknaden må sendes inn via elektronisk skjema på www.gssi.it/phd/ innen 20. juni 2018 kl 18.00 (italiensk tidssone).


For mer informasjon, vennligst besøk Call for Applications på www.gssi.it/phd/ eller skriv en mail til info@gssi.it

Kurs Fysikk

STANDARD MODELL OF PARTICLE PHYSICS
Carlo Rubbia (GSSI og Max Planck)
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by GSSI - Gran Sasso Science Institute »

Last updated April 15, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Nov. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Aug. 1, 2021
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Aug. 1, 2021