Read the Official Description

PhD i arkitektur

Forskning oversikt

Arkitektskolens forskere arbeider i et bredt spekter av prosjekter innen arkitektur, interiørdesign, urban design og bevaring. Vår forskning foregår i samarbeid med akademiske, veldedige, samfunns- og handelsgrupper utenfor universitetet, og mange av våre heltids akademikere har praktisert som arkitekter og designere. Dette sikrer at vår forskning er oppdatert og gjenspeiler dagens og fremtidige behov i bransjen og den bredere byggemiljøsektoren.

Forskningsområder

Portsmouth School of Architecture ønsker velkommen søknader fra kandidater som ønsker å forfølge en høyere grad ved forskning. Vi kan gi tilsyn på en rekke områder, inkludert bærekraftig arkitektur, arkitektur og bydesign, regenerering, arkitektonisk historie og teori, interiørdesign praksis, arkitektur og design pedagogikk.

Forskningsgrupper

  • Bærekraftig by- og arkitektonisk utforming, lavkarboninitiativer og materialer
  • Design og praksis
  • Teori, historie og kontekst
  • Utviklede landskap og teknologier
  • Klynge for bærekraftig by

Finansierte PhD-muligheter

  • Parametrisk Urbanisme og Klimafølsom Design: En Innovativ Tilnærming til Urban Bærekraft (søknadsfrist 11. februar 2018)
  • Utforske fordelene ved jordfri jordbruk (søknadsfrist 11. februar 2018)
  • Brutalist, men Grønn: undersøker nyskapende teknologi for å forene estetikk med energiprestasjon i betongarkitektur fra 20. århundre (søknadsfrist 11. februar 2018)
  • Regenerering av tidligere kystforsvarsområder i Sørøst-England: Utvikling av et fellesskapsfokusert vurderingsramme for militær arv (søknadsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vår egen Graduate School er den første anløpshavnen for informasjon til alle forskerstudenter og veiledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer opplæring for MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskerstudent ved University of Portsmouth vil du få tilgang til Graduate School Development Programmet, som tilbyr bredbasert generisk ferdighetsopplæring med over 150 workshops på et bredt spekter av emner, inkludert forskningsprosjekt, doktorgradsprosess og karriereutvikling. Disse populære og høyt nominelle verkstedene leveres av våre ekspertveiledere fra hele Universitetet og støtter våre studenter i alle faser av deres forskningsgrad.

Finn en veileder

Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dine forskningsideer mer detaljert og for å sikre at vi har veiledende kompetanse som er tilgjengelig for å støtte ditt planlagte forskningsområde. Vi kan da sette deg i kontakt med en potensiell veileder.

Inntakskrav

En god første grad fra et internasjonalt anerkjent universitet (avhengig av valgt emne, minimum andre klasse eller tilsvarende) eller en mastergrad i et passende emne. Unntatt vil tilsvarende yrkeserfaring og / eller kvalifikasjoner bli vurdert.

For studenter hvis morsmål ikke er engelsk, er en engelskspråkkunnskaper på minimum IELTS-bånd 6,5 uten komponentpoeng under 6,0 kreves.

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline