Read the Official Description

LSBU er toppmoderne universitet i London for verdensledende og internasjonalt fremragende forskning innen generell ingeniørfag, som inkluderer The Built Environment and Architecture Research - Research Excellence Framework (REF) 2014.


Forskningsentre

Forskning innen arkitektur utføres av spesialist sentre. Flertallet av fagpersonalet tilhører en eller flere av disse, og forskerstudenter kan forvente å bli med i et lite team som jobber med bestemte problemer.

 • Arkitektur


Forskningsområder og temaer der vi kan tilby tilsyn inkluderer:

 • Bybilder, design og beskrivelse
 • Arkitektonisk pedagogikk og design studio kultur
 • Digital arkitektur, fabrikasjon og designforskning
 • Å tenke på bærekraftig praksis: tilpasning, bevaring og arkitektur
 • visualisering; utvidet virkelighet; 3D modellering; integrert prosjektleveranse; virtualisering
 • Arkitektonisk utforming som kulturelt produkt
 • Byen som forbruker
 • Strukturen av rom: arkitektur, geometri, teknologi


Et medarbeider, som vil være ekspert på det valgte feltet, har direkte ansvar for å veilede og støtte ditt forskningsprogram. Som forskningsstudent blir du en del av vårt blomstrende akademiske samfunn.

En Ph.D. per definisjon er et originalt bidrag til kunnskap; Etos av originalitet og innovasjon er avgjørende for vårt arbeid i arkitektur. En forskningsgrad er selvsagt forskjellig fra et undervist kurs, og forskerstuderende forventes å selvstyre sin læring med støtte fra sitt tilsynsgruppe.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


arbeidsevne


Forskningsutvikling

Alle forskerstudenter er pålagt å delta i et Nøkkelfagutviklingsprogram som skal utvikle overførbare ferdigheter, i tillegg til de som er ansatt i å utføre forskning. Opplæring innen forskningsmetodikk er tilgjengelig gjennom de hyppige forskningsseminarene på campus.

Forskningsstudenten kan om nødvendig revidere moduler i relevante masterstudier som er tilgjengelige i skolen, og særlig moduler om forskningsmetodikk. I noen tilfeller oppfordres forskerstudenter til å følge andre kurs tilgjengelig på universitetet (eller eksternt) med sikte på å forbedre sin generelle kompetanse på sine utvalgte områder.

I tillegg kan de oppfordres til å følge språkkurs for å forbedre deres muntlige og skriftlige ferdigheter - både essensielle i deres fremtidige karrierer som akademikere, forfattere, kritikere og progressive profesjonelle utøvere.


Overførbare ferdigheter

En forskningsgrad vil utstyre deg med mange overførbare ferdigheter. Selvdisiplinen, etterspørselen etter klar analytisk tenkning og intellektuell syntese, og evnen til å gjøre kritikk mot andres arbeid til noe konstruktivt, er en unik trening for nesten alle slags karriere. Spenningen og tilfredsheten med å finne nye fakta, å utvikle en robust ny avhandling, eller en ny metode for å vurdere arkitektoniske paradigmer, kan være svært givende.


Delta på konferanser

Forskerstuderende er ofte sponset til å delta på nasjonale og internasjonale konferanser, der de begge møter ledende forskere på sine fagområder og presenterer sine egne forskningsresultater som pågående arbeid. Arbeidet til alle forskerstudenter i forhold til avtalte utfall blir formelt overvåket av universitetets forskningsutvalg.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


fasiliteter

Digital Arkitektur Robotisk Lab

Dette avanserte digitale produksjonsrobotlaboratoriet er designet for forskning av høy kvalitet, samt utvikling av kommersielle applikasjoner for arkitektur, og har en Kuka robotarm som kan produsere arkitektoniske komponenter.


Inntakskrav

Søkere til et forskerutdanningsprogram på LSBU forventes vanligvis å ha en god æresgrad (2: 2 og høyere) og en relevant høyereutdanning, fortrinnsvis en fortjeneste på masternivå. Vennligst oppgi to faglige referanser som en del av søknaden din. Du vil også bli pålagt å vise bevis på alle dine kvalifikasjoner. Hvis engelsk ikke er ditt førstegangsspråk, vil du bli pålagt å bevise din kompetanse på engelsk, og vise en IELTS-score på minst 7,0 på høyere nivå. Du vil bli invitert til et intervju med din potensielle veileder, personlig eller telefon, før et tilbud blir gjort.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based, Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Feb. 2019
Mars 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
4,260 GBP
År 1 fulltids UK / EU-avgift: £ 4260; År 1 heltid Internasjonalt honorar: £ 13125. År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 2556; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 7875
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
April 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline