Read the Official Description

Vår PhD i arkeologi gir deg muligheten til å studere arkeologi på avansert nivå gjennom uavhengig forskning.

Arkeologi fagområdet tilbyr forskningstilsyn på et bredt spekter av felt. Våre forskningsinteresser spenner fra menneskelig osteoarkaeologi og rettsmedisinsk antropologi til romersk arkeologi, tidlige sivilisasjoner og urbane samfunn i Middelhavet og Europa, den bysantinske verden og sen antikvitet, sengejegere og spredning av oppdrett i Europa, megalitiske monumenter, senere europeisk forhistorie og arkeologi i Skottland. Disse forskningsområdene kompletteres med forskningskompetanse innen relaterte fagområder andre steder i skolen og universitetet.

Bredden av kompetanse i skolen og i det bredere universitetet gjør det mulig for oss å overvåke et meget bredt spekter av emner. Hver student er tildelt minst to veiledere, slik at vi kan kombinere tematisk, kronologisk og disiplinær kompetanse i veiledningsgruppen. Vi har også nært tilknytning til eksterne organisasjoner, som National Museums of Scotland og Historic Scotland, og kan også inkludere eksterne partnere i tilsynsgrupper.


Programstruktur

Doktorgradsutdanningen er en betydelig del av selvstendig forskning som bidrar til tilstanden til eksisterende kunnskap på feltet. Ph.d.-studiet er designet for å ta tre år på heltid eller seks år på deltid. Ph.d.-studiet undersøkes ved innlevering av en avhandling på inntil 100 000 ord og ved muntlig eksamen.

Doktorgradsstudenter jobber tett med sine veiledere, som er anerkjente eksperter på studiet. Alle doktorgradsstudenter forfølge et individuelt tilpasset program for forskningstrening som er avtalt med sine veiledere. Fullstendig informasjon om opplæringen vi tilbyr er tilgjengelig på våre PhD-treningssider. Doktorgradsstudenter oppfordres også til å dele sin forskning med andre doktorgradsstudenter gjennom workshops og seminarer, og å ta en aktiv rolle i forskningslivet i arkeologifagområdet, skolen og universitetet.


Inntakskrav

Du trenger en britisk 2: 1 æresgrad i en relevant disiplin og en relevant mastergrad med et samlet karakter på minst 65%, eller den internasjonale tilsvarende.

Vi kan også vurdere søknaden din hvis du har relevant faglig erfaring; Vennligst sjekk med din potensielle veileder før du søker.

Internasjonale kvalifikasjoner

Sjekk om dine internasjonale kvalifikasjoner oppfyller våre generelle opptakskrav:

engelske språk

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

  • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
  • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,0 i hver modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 20 i hver modul)
  • PTE (A): totalt 67 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter")
  • CAE og CPE: totalt 185 (minst 169 i hver modul)
  • Trinity ISE: ISE III med et pass i alle fire komponentene

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Hvis dine språkkunnskaper bare tilfredsstiller den nedre delen av kravene, driver engelskspråklig undervisningssenter ved universitetet flere kurs på engelsk for akademiske formål.

Program taught in:
Engelsk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

See 4 more programs offered by The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Last updated October 30, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
19,000 GBP
Heltid studier: Oversjøisk £ 19.000 per år. Ekstra avgifter kan gjelde
Deadline
By locations
By date