PhD i anvendt matematikk

Generelt

Programbeskrivelse

Nyutdannede med mastergrad i anvendt matematikk kan utvide fagkompetansen ved å velge en doktorgrad. i anvendt matematikk ved Florida Tech. Som en av bare 30 søkte matematikkprogrammer i USA, tilbyr Florida Techs doktorgradsprogram flere spesialiseringer innen feltet, inkludert ikke-lineær analyse, stokastisk analyse, optimalisering, numerisk analyse, vitenskapelig databehandling og statistikk.

En grad med virkelig fleksibilitet

I tillegg til spesialiseringsområdene gir Florida Tech ytterligere fleksibilitet i sin doktorgrad. i anvendt matematikkprogram, slik at doktorgradsstudenter kan utforme en læreplan som passer deres spesifikke forskningsinteresser og karrieremål. Som et nasjonalt forskningsuniversitet er Florida Tech opptatt av å gi studentene en rekke anvendte matematikkforskningsopplevelser, og åpne for karrierer i et bredt spekter av bransjer.

Små klasser - verdenskjent fakultet

Studenter i Ph.D. i det anvendte matematikkprogrammet på Florida Tech jobber tett med professorer og medstudenter. Et lite fakultet-til-student-forhold skaper et tett sammensatt fagmiljø som ofte er umulig ved større universiteter. Professorene i matematikkavdelingen har doktorgrader i anvendt og beregningsmatematikk og statistikk. Professorer - ikke hovedfagsstudenter - underviser i alle kurs, veileder studenters forskningsprosjekter og gjennomfører egne meningsfulle forskningsstudier som ofte er åpne for studentersamarbeid.

Avanserte muligheter for forskning

Som i alle doktorgradsstudier er forskning kjernen i det faglige programmet. Doktorgraden i anvendt matematikkprogram utforsker mange anvendte matematikkemner. Forskning utføres innen områder som vitenskap, ingeniørfag, medisin og næringsliv gjennom tverrfaglige team, samt i konsentrasjonsområdene som trengs for doktorgradsstudiet. Studentene deltar i forskningsprosjekter som dynamiske systemer og kaosteori, stamcelleforskning, beregningstallteori, optimal kontroll og omvendte problemer og antagonistiske stokastiske spill, for å nevne noen.

Fulltlønnstipender er tilgjengelige for heltidsassistenter.

136261_photo-1581089778245-3ce67677f718.jpg

Høyteknologiske laboratoriefasiliteter

Fasilitetene og ressursene som er tilgjengelige for doktorgradsstudenter ved Florida Tech inkluderer tilgang til ingeniør- og naturfaglaboratorier, fire matematikklaboratorier som har avansert programvare som Wolfram Mathematica, MATLAB, R-prosjektet, Sage og IBM SPSS. I tillegg inkluderer det nye beregningslaboratoriet for beregning av matematikk og statistikk en 55-tommers berøringsskjerm Mondopad.

Flott beliggenhet

Mange doktorgradsstudenter i Ph.D. i anvendt matematikkprogram jobber fagpersoner som bor i umiddelbar nærhet til campus i Melbourne, Florida. Universitetet er også et topp utvalg blant studenter over hele verden for sin beliggenhet innenfor Florida High Tech Corridor - hjem til mer enn 5000 høyteknologiske selskaper og den femte største høyteknologiske arbeidsstyrken i nasjonen.

Curriculum

Doktorgradsstudiet i anvendt matematikk krever minimum 72 semester studiepoeng etter bachelorgraden eller 42 semester studiepoeng etter mastergraden.

Hver doktorgradsstudent må:

  1. fullføre et godkjent studieprogram,
  2. bestå en omfattende undersøkelse,
  3. forsvare et forskningsforslag og sende inn begjæring om opptak til kandidatur,
  4. fullføre et program med betydelig original forskning og presentere det på kandidatseminaret og / eller på en profesjonell konferanse, og
  5. forberede og lykkes med å forsvare en avhandling

Kandidatene må sende inn et manuskript til et referert tidsskrift og forventes å publisere store deler av avhandlingen i refererte nasjonale eller internasjonale tidsskrifter eller på en fagfellevurdert hovedkonferanse.

Krevd kurs

Studenter som går inn i studiet med en bachelorgrad, må fullføre minimum 48 semester studiepoeng med kurs tilsvarende 16 5000 eller høyere kurs, hvorav ti må inneholde de nevnte emnene som kreves for mastergraden i anvendt matematikk.

Studenter som går inn i studiet med en mastergrad, må fullføre minimum 18 semester studiepoeng med kurstimer tilsvarende seks 5000-nivå eller over matematikkurs på stedet på Melbourne campus.

Ytterligere kurs i matematikk eller et beslektet felt kan anbefales for å sikre at studenten har tilfredsstillende kunnskap til forskning. Den faglige rådgiveren hjelper studenten i programrevisjoner, som også krever avdelingsledergodkjenning.

Omfattende undersøkelse

Et omfattende eksamensutvalg oppnevnes av studentens rådgiver med godkjenning av avdelingslederen. Komiteen må inneholde tre fakultetsmedlemmer fra Institutt for matematiske vitenskaper, inkludert studentens doktorgradsrådgiver og ett hovedfagsmedlem fra en annen akademisk enhet.

Studenten må bestå en omfattende eksamen etter vellykket gjennomføring av alle emner. Eksamen er skrevet og består av tre deler: analyse, differensialligninger og beregningsmatematikk. Fagområdene må godkjennes av studentens rådgiver.

En bestått poengsum på den omfattende undersøkelsen er 80 prosent. En student som scorer mellom 70-79 prosent på en hvilken som helst del får en muntlig oppfølging som gjennomføres av komiteen. Det blir gitt en skriftlig re-test for en score under 70 prosent.

Når den omfattende eksamenen er bestått, oppløses den omfattende eksamenskomiteen og avhandlingsutvalget nedsettes.

Avhandling Forskning

Avhandlingsutvalget kan være forskjellig fra det omfattende eksamensutvalget med unntak av studentens rådgiver og er basert på Graduate Policy 2.3.2 Endringer i komiteen.

Doktorgradsstudiet krever gjennomføring av minimum 24 semester studiepoeng med forskning under veiledning av studentens rådgiver. Det kreves minst 15 semesters studiepoeng med avhandlingsforskning med begynnelsen av studiet som kandidat.

Her finner du retningslinjene for forskere som gjelder kravene til disputasforsvar. Før eksamen må studenten presentere avhandlingsforskningen sin på Graduate Student Seminar som er arrangert av Institutt for matematiske fag, eller på en profesjonell konferanse. I tillegg kreves det at hver kandidat sender inn et manuskript til et referert tidsskrift og forventes å publisere store deler av avhandlingen i refererte nasjonale eller internasjonale tidsskrifter eller en fagfellevurdert hovedkonferanse.

Karriere

Nyutdannede med doktorgrad i anvendt matematikkarbeid innen en rekke felt som spenner fra ingeniørfag og naturfag til medisin og økonomi. Noen eksempler på organisasjoner, selskaper og forskningsinstitutter som ansetter matematikere inkluderer regjeringslaboratorier, elektronikk- og datamaskinprodusenter, medisinsk utstyrsfirmaer og firmaer for finansielle tjenester.

Sist oppdatert aug. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” ... Les mer

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” But who we are is so much more. We are a community of researchers, scholars, and learners hailing from all around the world. We are engineers, aviators, innovators, leaders, educators, athletes, and astronauts. We have the brains of rocket scientists and the hearts of Panthers. We are Florida Tech. Minimér