Read the Official Description

PhD i antropologi og sosial endring

Antropologi og sosial endring er en liten, nyskapende avgangsavdeling med særlig fokus på aktivistisk stipend, militant forskning og sosial endring. Vår unike tilnærming til etnografisk forskningsmetode løser tradisjonelle barrierer mellom forskning og politisk aktivisme, mellom innsidere og utenforstående, og mellom forskere og hovedpersoner. Etnografi er et verktøy for å skape de forholdene vi beskriver. Vi jobber med samforskning for å utforske eksisterende alternativer og muligheter for sosial endring.

Studentene lærer å anvende praksis med direkte handling til forskningsprosessen med støtte fra talentfulle fakultet. Vi satte opp for å skape de forholdene vi beskriver når vår forskning begynner å legemliggjøre verdiene til verden vi ønsker å skape.

Om programmet

Vårt program arrangerer jevnlig foredrag, konferanser og workshops om ulike sosiale rettferdighetsproblemer som samler forskere, aktivister og kunstnere, både lokale og internasjonale. Programmet har sin egen boktrykk - Kairos- med PM Press utgivere. Antropologi og sosial endring er tilknyttet Benemérita Universidad Autónoma i Mexico, så studenter som er flytende i spansk kan fortsette sine doktorgradsstudier der. Vår avdeling er også medlem av HAUs nettverk av etnografisk teori, et internasjonalt nettverk av forsknings sentre og antropologiavdelinger

Doktorgradsutdanningen omfatter to års kurs, samt eksamen og avhandling. Studentene kan forfølge et deltidsprogram i samråd med sin akademiske rådgiver.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by California Institute of Integral Studies »

Last updated March 27, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato