PhD i antropologi og sosial endring

Generelt

Programbeskrivelse

PhD i antropologi og sosial endring

Antropologi og sosial endring er en liten, nyskapende avgangsavdeling med særlig fokus på aktivistisk stipend, militant forskning og sosial endring. Vår unike tilnærming til etnografisk forskningsmetode løser tradisjonelle barrierer mellom forskning og politisk aktivisme, mellom innsidere og utenforstående, og mellom forskere og hovedpersoner. Etnografi er et verktøy for å skape de forholdene vi beskriver. Vi jobber med samforskning for å utforske eksisterende alternativer og muligheter for sosial endring.

Studentene lærer å anvende praksis med direkte handling til forskningsprosessen med støtte fra talentfulle fakultet. Vi satte opp for å skape de forholdene vi beskriver når vår forskning begynner å legemliggjøre verdiene til verden vi ønsker å skape.

Om programmet

Vårt program arrangerer jevnlig foredrag, konferanser og workshops om ulike sosiale rettferdighetsproblemer som samler forskere, aktivister og kunstnere, både lokale og internasjonale. Programmet har sin egen boktrykk - Kairos- med PM Press utgivere. Antropologi og sosial endring er tilknyttet Benemérita Universidad Autónoma i Mexico, så studenter som er flytende i spansk kan fortsette sine doktorgradsstudier der. Vår avdeling er også medlem av HAUs nettverk av etnografisk teori, et internasjonalt nettverk av forsknings sentre og antropologiavdelinger

Doktorgradsutdanningen omfatter to års kurs, samt eksamen og avhandling. Studentene kan forfølge et deltidsprogram i samråd med sin akademiske rådgiver.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Minimér
San Fransisco