Lucca

2019/20 PhD-programmer ved IMT-skolen for avanserte studier alt = "Lucca

Søknadsfrist - April 23.2019, 24:00 CEST

Søknadene blir nå akseptert for 2019/20 PhD-programmene ved IMT-skolen for avanserte studier alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en av de seks ekspertskolene i Italia og en av de høyest karakteriserte utdanningsskolene i Europa ifølge den nyeste U-Multirank-undersøkelsen. Høyt motiverte kandidater fra alle fagområder inviteres til å søke om et av de 32 fullfinansierte stipendene innen to doktorgradsprogrammer som integrerer vitenskapelige kompetanser innen økonomi, ingeniørfag, informatikk, nevrovitenskap og atferdspsykologi, fysikk, anvendt matematikk, statistikk, historie og vitenskap av kulturarv.

Et av de fire feltspesifikke sporene er analyse og forvaltning av kulturarv , som er under "kognitive og kulturelle systemer" PhD-programmet. Sporet foreslår kurs i arkeologi, kunsthistorie, europeisk og internasjonal lov om kulturarv og landskap, museumologi, forvaltning av kulturarv og kulturinstitusjoner, teknologier som brukes til verdsettelse av kulturarv.

Både forsknings- og praksisorienterte kurs utgjør programmet, som tar sikte på å utdanne kvalifiserte fagfolk som opererer i det konkrete feltet kulturell ledelse og akademikere. Det fremmer forskning ved å eksponere studentene for ulike forskningsmetoder og metodikker, gjennom case-studier som tilhører kulturarvsforskningsfelt. I løpet av doktorgradsstudiet oppfordres studentene til å utføre sin forskning med skolens forskningsenheter .

Kursene ledes av verdensberømte forskere og gir studentene alle de teoretiske ferdighetene og de avanserte verktøyene som kreves for å håndtere en rekke analyse-, design- og styringsproblemer innenfor det brede rammeverket for systemanalyse i økonomiske, sosiale, vitenskapelige, teknologiske og kulturelle domener. . Spesialisert fakultet og ansatte skaper et nettverk som gir nøkkel veiledning og støtte gjennom hele PhD-programmet. I tett samarbeid med fakultetet, både i klasserommet og i utviklingen av forskning, kommer studentene til det høyeste nivået av vitenskapelig prestasjon. IMT Skole Ph.d.-kandidater vil kunne bruke ferdighetene de oppnådde under studiene for å gjenkjenne og løse komplekse problemer, å velge den mest hensiktsmessige metoden eller instrumentet som skal brukes når de nærmer seg disse problemene, selv i disipliner utenfor deres primære forskningsfelt.

Alle studentene er basert i det nylig restaurerte San Francesco-komplekset, en fullt integrert campus i det historiske sentrum av den vakre toskanske byen alt = "Lucca. Campusen inkluderer fornyet bolig, en kontinental matsal, stuen og stuer, en state-of-the-art bibliotek og utendørs rekreasjonsområder, som fremmer et unikt kulturelt, profesjonelt og sosialt miljø for doktorgradsprogrammet.

Støtteberettigede studenter, i tillegg til ledig plass og styret , vil også motta et forskningsmiljø som utgjør ca. € 15 300 pr. År . Stipendene er fullt finansierte i opptil fire år , med mulighet for å oppgradere etter det tredje året.

PhD-programmene på IMT School tiltrekker studenter fra hele verden, og gir et virkelig internasjonalt miljø. Engelsk er skolens offisielle språk. Videre vil alle studenter ha mulighet til å bruke perioder i utlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både innenfor Erasmus-rammen og gjennom ad hoc mobilitetsavtaler.

De fleste IMT School PhD-kandidatene har nådd fremtredende roller i akademikere, offentlige institusjoner, offentlige og private selskaper eller yrker over hele verden.

For å finne ut mer om skolen, opptakskrav og hvordan man søker, se https://www.imtlucca.it/en/program-dottorato/overview

Søknadsfrist - April 23.2019, 24:00 CEST

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra IMT School for Advanced Studies Lucca »

Sist oppdatert March 11, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid studier
Pris
- Ingen studieavgift (studenter utover undervisningsavgiften mottar også stipend - 15 300 € / år - og ledig plass og bord)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato